Ενεργοποίηση νέου μέλους

Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση. Προσοχή!!! το τηλεφωνο δεν δίνεται για τηλεφωνικές κλήσεις παρά μόνο για μηνύματα στο viber.

Ποια σόμπα pelet

Περισσότερα
6 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν - 6 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν #185617 από Ntsaf
Ποια σόμπα pelet δημιουργήθηκε από Ntsaf
καλησπέρα σε όλους,
είμαι Αθήνα και στο διαμέρισμα που μένω, 120τμ, μέχρι τώρα για θέρμανση χρησιμοποιώ air condition. Δεν υπάρχει εγκατάσταση καλοριφέρ και το σπίτι είναι με ενοίκιο. 
Είπα να προβώ σε αγορά σόμπας pelet. Μου πρότειναν για 12kw σόμπα και μάρκα gekas metal. Να σημειώσω ότι μιλάμε να θερμανθεί ο ενιαίος χώρος του σπιτιού που είναι περίπου 70τμ και να σπάσει όσο μπορεί τα υπόλοιπα δωμάτια. 

έχετε να προτείνεται κάτι;;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 
Last edit: 6 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν by Ntsaf.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν #185618 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Απαντήθηκε από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ στο θέμα Ποια σόμπα pelet
ΟΙ ΣΟΜΠΕΣ ΠΕΛΛΕΤ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΕΡΑ .Η ΖΕΣΤΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΨΗΛΑ .ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΝΙΑΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗ ΔΙΑΡΡΎΘΜΙΣΗ ΑΝ ΘΑ  ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΠΟΡΤΑΣ  ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΩΣΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ  ΕΥΡΩ ΣΟΥ!!!ΚΑΙ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΊΝΕΙ 12kw ΑΡΑΓΕ!!!!ΕΠΕΙΣΗΣ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΒΑΛΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΝΤΑΝΙΑΣΜΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΩΣΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ **ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΟ ΓΕΙΤΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΣΩΜΜΑΤΗΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΗΣ ΚΑΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ(ΜΗΝ ΧΩΡΙΣΕΙΣ🤣) ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "_QQ_"Σε Ευχαριστώ"_QQ_": Ntsaf

Περισσότερα
6 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν #185620 από Ntsaf
Απαντήθηκε από Ntsaf στο θέμα Ποια σόμπα pelet
Πρώτα από όλα σε ευχαριστώ που ασχολήθηκες μαζί μου. Σε συνέχεια θα ήθελα να πω ότι δεν έχω άλλη επιλογή για θέρμανση οπότε η πελτέ είναι μονόδρομος. Βέβαια σε όσα αρνητικά ανέφερες είμαι λίγο τυχερός καθώς δεν με αγγίζουν. Για το αν τα 12kw μου κάνουν, είναι αλήθεια ότι έφερα τεχνικό και μου υπόδειξη τη θέση που πρέπει να μπει και το μέγεθος. Να πω την αλήθεια όμως δεν μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη για αυτό και το ψάχνω ακόμα. Όπως και να έχει όμως η σόμπα θα μπει. Μένει λοιπόν τα kw, που θα το ψάξω και άλλο, και η εταιρία που δεν έχω ιδέα ποια να διαλέξω. Για αρχή αν μου προτείνατε αξιόλογες εταιρίες θα βοηθούσε πολύ.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.339 δευτερόλεπτα