Βοήθεια για λύση σε εξοχικό

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #34799 από Τάκης
Απαντήθηκε από Τάκης στο θέμα Βοήθεια για λύση σε εξοχικό
Πάντως εγώ τη καλύτερη λύση την άκουσα από τον mourgos. Πάρε έναν μεταχειρισμένο, φθηνό, λέβητα πετρελαίου που για 20 ημέρες τον χρόνο θα κάνει τη δουλειά καλύτερα από κάθε άλλον. Υποθέτω ότι οι 20 μέρες είναι Σαββατοκύριακα. Με λέβητα πέλλετ ή ξύλου μέχρι να ζεσταθεί το σπίτι θάχετε φύγει. Ο πετρελαίου σε μισή ώρα τόχει ζεστάνει. Και αργότερα όταν η διαμονή εκεί γίνει πιο συχνή το εξετάζεις και αποφασίζεις.

Για τον κόσμο του κεφαλαίου είμαστε όλοι ξένοι.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #34860 από kosmidis80
Απαντήθηκε από kosmidis80 στο θέμα Βοήθεια για λύση σε εξοχικό

Τάκης έγραψε: Πάντως εγώ τη καλύτερη λύση την άκουσα από τον mourgos. Πάρε έναν μεταχειρισμένο, φθηνό, λέβητα πετρελαίου που για 20 ημέρες τον χρόνο θα κάνει τη δουλειά καλύτερα από κάθε άλλον. Υποθέτω ότι οι 20 μέρες είναι Σαββατοκύριακα. Με λέβητα πέλλετ ή ξύλου μέχρι να ζεσταθεί το σπίτι θάχετε φύγει. Ο πετρελαίου σε μισή ώρα τόχει ζεστάνει. Και αργότερα όταν η διαμονή εκεί γίνει πιο συχνή το εξετάζεις και αποφασίζεις.


Και εγω γι αυτο επιμενω σε τοσα ποστ για του πετρελαιου του. Αλλα επειδη τον βλεπω οτι δεν θελει να παει προς τα εκει, η πιο οικονομικη λυση θα ειναι ο ξυλολεβητας.

Τι δοχεια αδρανειας λες βρε φιλε μου? Αφου δεν ειναι μονιμη κατοικια...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #34981 από Panos
Απαντήθηκε από Panos στο θέμα Βοήθεια για λύση σε εξοχικό
και η καλύτερη πρόταση για καθαρή ενέργεια για χρήση σε εξοχικό τους κρύους μήνες του χειμώνα: θερμοπομποί
http://www.skroutz.gr/s/2342848/Gruppe-USH-14L.html?from=recommendation πάρε καμιά δεκαριά από αυτά με 2,5kw για να λύσεις το πρόβλημα με ηλεκτρική ενέργεια(όχι μόνο να πληρώνεις το πάγιο της δεη και το χαράτσι. χρησιμοποιούνται με τεράστια επιτυχία λόγο της αποτελεσματικότητάς τους σε χιονοδρομικά κέντρα (Μπάνσκο κ.α.) στους -20. Μεταφέρονται εύκολα και στην πρώτη κατοικία.
Last edit: 11 Χρόνια 5 Μήνες πριν by Panos.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #43984 από k2r2
Απαντήθηκε από k2r2 στο θέμα Βοήθεια για λύση σε εξοχικό
Παιδιά τελικά θα κάνουμε υπομονή να δούμε πώς θα εξελιχθεί η ιστορία με τα καύσιμα. Άλλωστε το σπίτι θα κατοικηθεί ξανά στις εορτές του Πάσχα. Μία λύση που σκέφτηκα πρόχειρα ίσως ήταν να μπει ξανά ένας όσο πιο φθηνός compact λέβητας πετρελαίου και ένα ενεργειακό τζάκι. Ωστόσο μέχρι τελικά να έρθει η ώρα εκείνη μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά...

Σας ευχαριστώ και πάλι! :)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.062 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ