Συζήτηση για την "Αρένα" και τις Ομάδες στην Κοινότητα

Περισσότερα
10 Χρόνια 8 Μήνες πριν #107394 από jps
Απαντήθηκε από jps στο θέμα "Αρένα" Συμμετοχές

jnet έγραψε: Ο Λόγος που εγινε η Αρένα είναι ενας και μοναδικός: Υπάρχουν πολλά μέλη που δεν του αρέσει να διαβάζουν για κοντρες και θελουν απλά να βοηθούν ο ενας τον αλλον στην Ενέργεια και το Περιβάλλον. Αυτός αλλωστε είναι ο σκοπός του Energ.

Από την αλλη δεν θα μπορούσα να εχω ενα subforum για VIP ή παλιά Μέλη ή μέλη που θα επιδειξουν την ταυτοτητα τους. Είναι ελεύθερο για ολους αυτούς που δεν τους πονάει το στομάχι να διαβάζουν κοντρες.

Εχω ρωτήσει την συντονιστική ομάδα αν πρεπει να βάλουμε καποιο οριο πχ πανω από καποιον αριθμό μυνημάτων ή κατι αλλο αλλά ακόμη δεν εχουμε αποφασίσει. Από την αλλη επρεπε να το ξεκινήσω αμεσα γιατι είχα θέμα και δεν μπορούσα να βρώ αλλη λύση.

Τα συζητάμε και το βράδυ απο κοντά.


jnet θεωρώ πολύ καλή αυτή την κίνηση,γιατί από τη μια πλευρά δε θα κουράζει το φόρουμ με ανούσιες αντιπαραθέσεις οι οποίες θα βρίσκονται διάσπαρτες σε όλα τα θέματα του φόρουμ και από την άλλη πλευρά θα βοηθήσει αυτούς που θέλουν να εκτονωθούν λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν μέσα στο σπίτι τους ( π.χ. την παντόφλα ) ή μέσα στη δουλειά τους και θα βοηθήσει και εκείνους που θα βαριούνται και θα θέλουν να κάνουν μουχαμπέτι παρακολουθώντας αυτούς που μαλώνουν.
Και όλα αυτά με μια απλή δήλωση συμμετοχής του μέλους,μέσα σε ένα συγκεκριμένο θέμα: την αρένα,στο οποίο κατά τη γνώμη μου πρέπει να μεταφέρονται και όλοι οι offtopic καβγάδες και αψιμαχίες που τυχόν θα προκύπτουν στα υπόλοιπα θέματα του φόρουμ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 8 Μήνες πριν #107395 από vag1234
Απαντήθηκε από vag1234 στο θέμα "Αρένα" Συμμετοχές
Μπορούμε να κάνουμε ένα χώρο εκτόνωσης κάπου από την επιδρομή της εφορίας??

Ομορφάντρα μου ΔΕΝ πειράζει, που πήρες τόσο ακριβό μηχάνημα, τώρα παρακάλα μην ακριβύνει και αλλό το καυσιμό σου!!!
Θέλουμε φθηνό Ελληνικό & ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ PELLET!!!!!!!!!...[IMG][/IMG][IMG]...[/IMG]
...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.077 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ