- Ληφθείσες Ευχαριστίες 9
Ενεργοποίηση νέου μέλους
Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση. Προσοχή!!! το τηλεφωνο δεν δίνεται για τηλεφωνικές κλήσεις παρά μόνο για μηνύματα στο viber.
Γολγοθάς!!! Η επιλογή λέβητα pellet στην Ελλάδα
- fillmore
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
tasosp έγραψε: επομενο βημα να φτιαξουμε πελλετ
...εγώ είμαι μέσα!!!!....
Μου φαίνεται πως έκανες την καλύτερη δουλειά. Κράτα μας ενήμερους για τον καυστήρα σου σε κάποια καινούρια ενότητα για να μαθαίνουμε περισσότερα!!!!...
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
οχι εννοω τους mavil pecal. στην αθηνα μου λενε οτι θελουν 1 μηνα για παραδοση. οι εμποροι που τους προμηθευονατι δεν εχουν και ιδιαιτερες γνωσεις.....
- fillmore
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 9

Αυτές λίγο πολύ ήταν οι κινήσεις μου στο θέμα. Το δίλημμα είναι ανάμεσα στα εξής:
Να αγοράσεις κάτι φτηνό για να μην κλαις αύριο μεθαύριο τα λεφτά σου!!!... χωρίς να σε απασχολούν οι αποδόσεις η αξιοπιστία και οι συχνότερες επισκέψεις στο λεβητοστάσιο!!!...
Να αγοράσεις κάτι πολύ ακριβό με κίνδυνο αύριο μεθαύριο να βλέπεις πως το ίδιο προϊόν να είναι από καινούριο εισαγωγέα σε πολύ φθηνότερη τιμή. Αλλά να είσαι τουλάχιστον απόλυτα ευχαριστημένος από τις αποδόσεις του και τους αυτοματισμούς του.!!!!!.......
ή κάπου στη μέση που να ζυγίζονται όλα αυτά και να καλύπτουν τις προτεραιότητές σου.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
- kakos
-
- Αποσυνδεμένος
- kostas.kalfas.71@gmail.com
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 76
ΚΑΒΑΛΑ - ΚΩΣΤΑΣ
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 94