Ενεργοποίηση νέου μέλους

Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση. Προσοχή!!! το τηλεφωνο δεν δίνεται για τηλεφωνικές κλήσεις παρά μόνο για μηνύματα στο viber.

VenetaStuhe

Περισσότερα
4 Ημέρες 13 Λεπτά πριν #185827 από Ok
VenetaStuhe δημιουργήθηκε από Ok

Καλημέρα σας, 

μου έδωσαν την επισυναπτόμενη σόμπα πέλετ μεταχειρισμένη . 
όταν ήρθε ένας τεχνικός απο την περιοχή μου για να την εγκαταστήσει με ρώτησε για κάποιον κωδικό μενού και μου ανέφερε πως δεν είναι αυτός που κάνουν συνήθως χρήση . 
επικοινώνησα με τον άνθρωπο που την πήρα και μου είπε πως δεν γνώριζε καν για κάποιον κωδικό. Εν τέλει κάναμε μια τυπική ρύθμιση θερμοκρασίας μόνο (ανέβασμα κατέβασμα) , συνεχίζει και αναβοσβήνει στην οθόνη "δυσλειτουργίες" 
Να είμαι ειλικρινής δεν έμεινα ευχαριστημένη και δεν ξέρω αν "έτσι" είναι μία εγκατάσταση σόμπας πέλετ. 

Παρόλα αυτά για να μην σας κουράζω , θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος τον κωδικό για κρυφό μενού της .

ευχαριστώ εκ των προτέρων . 

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
3 Ημέρες 18 Ώρες πριν - 1 Ημέρα 3 Ώρες πριν #185828 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Απαντήθηκε από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ στο θέμα VenetaStuhe
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΑΝ ΘΕΣ ΕΔΩ
Last edit: 1 Ημέρα 3 Ώρες πριν by jnet.

Περισσότερα
1 Ημέρα 3 Ώρες πριν #185829 από jnet
Απαντήθηκε από jnet στο θέμα VenetaStuhe
Εδω μέσα δεν μπορείς να γράψεις τον κωδικό Κώστα;

Κοστίζει τόσο να είσαι ειλικρινής όταν είσαι ευφυής! Είναι σαν να είσαι τίμιος όταν είσαι φιλόδοξος.

Περισσότερα
1 Ημέρα 2 Ώρες πριν #185830 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ (ΔΙΟΤΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ )ΖΗΜΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ "ΑΧΡΙΣΤΗ Η ΣΥΣΚΕΥΗ".ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΞΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΕΡΒΙΣ ΜΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΡΙΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΝΟΥ !!!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΩ ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ  "ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ".ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΩΡΓΟ

Περισσότερα
1 Ημέρα 2 Ώρες πριν - 1 Ημέρα 2 Ώρες πριν #185831 από jnet
Απαντήθηκε από jnet στο θέμα VenetaStuhe
Εδω ομως δεν είναι μαγαζι που αλιεύουμε πελάτες αλλα βοηθάμε αλληλεγγυα. Την επομενη φορά ο αποκλεισμός θα είναι μεγαλυτερος από 1 ωρα που εβαλα τώρα και μη ξαναβάλεις τηλέφωνο, προφίλ facebook και οτιδηποτε αλλο σε διαφημίζει!!!!

ΚΑΙ ΜΗ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!!!!

Κοστίζει τόσο να είσαι ειλικρινής όταν είσαι ευφυής! Είναι σαν να είσαι τίμιος όταν είσαι φιλόδοξος.
Last edit: 1 Ημέρα 2 Ώρες πριν by jnet.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "_QQ_"Σε Ευχαριστώ"_QQ_": alto

Περισσότερα
3 Ώρες 42 Λεπτά πριν #185832 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Είμαστε αρκετοί επαγγελματίες κατασκευαστές έμποροι τεχνικοί  εδω στο φόρουμ όλα τα χρόνια  όπως ξέρεις. φυσικά βγαίνουν δουλειές και πελάτες και λύσεις  από τις ομάδες! φόρουμ πάντα!!!!δεν βρισκονται λύσεις σε βλάβες ρυθμίσεις επισκευές συντήρηση τοποθέτηση με μια ανάρτηση!!! όσο για τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ πάντα έτσι γράφω !!!το ότι γράφω δημόσια το τηλ μου και το προφίλ μου στα σοσιαλ και στις ομάδες μιας και είμαι  επαγγελματίας!!!καλημέρα φίλε γιωργο

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 1.140 δευτερόλεπτα