Ενεργοποίηση νέου μέλους

Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση. Προσοχή!!! το τηλεφωνο δεν δίνεται για τηλεφωνικές κλήσεις παρά μόνο για μηνύματα στο viber.

Αντίσταση έναυσης Thermiki Aero 14 Canalati Σόμπα Pellet

Περισσότερα
1 Εβδομάδα 5 Ημέρες πριν #185822 από PanPele
Την σόμπα την έχω σε σταθερή θερμοκρασία να ανάβει όποτε πρέπει λόγο θερμοκρασίας, με βολεύει αρκετά ειδικά όταν δεν είμαι σπίτι ή όταν είναι μόνη της η γυναίκα μου με το παιδί.

Για να καταλάβω αυτό με το βαμβάκι, εφόσον δώσω εντολή για έναυση, θεωρητικά δεν θα δώσει εντολή και να δουλέψει η αντίσταση; η λόγο του ότι θα ξεκινήσει καύση δεν θα δώσει εντολή?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
1 Εβδομάδα 3 Ημέρες πριν #185823 από PAPADAKIS
Αυτο που είπε ο dimlyk ,το κανουνε πολλοί.Αμα κάνεις ότι πει ο Κωστας και βαλεις κεραμική,ξεμπερδεύεις γιά χρόνια.Μην ξεχάσεις να μειώσεις μετά τον χρόνο έναυσης/διάρκειας της αντίστασης γιατί είναι 3 φορές γρηγορότερη η κεραμική.

Περισσότερα
1 Εβδομάδα 2 Ημέρες πριν #185824 από PanPele
Καλημέρα, για κεραμική θα πάω μια και έχω διαβάσει ότι είναι καλύτερη.
Μία άλλη απορία, η σόμπα μου έχει 2 αεραγωγούς από πίσω, τον έναν τον έχω στείλει στο υπνοδωμάτιο, τον άλλον τον έχω ταπωμένο. Αν ανοίξω τον δεύτερο και του βάλω και εκεί ένα σπιράλ και τον αφήσω να διοχετεύει στον χώρο που βρίσκεται η σόμπα αέρα, θα έχει διαφορά στην θερμοκρασία; έχει περισσότερη καύση? θεωρητικά θα έχω λίγο περισσότερο θόρυβο, σκέφτομαι να βάλω ένα σπιράλ κάτω από τον καναπέ και να ρίχνει αέρα χαμηλά στο πάτωμα.

Ο χρόνος διάρκειας έναυσης καθορίζεται από την φόρτωση?

Περισσότερα
1 Εβδομάδα 2 Ημέρες πριν #185825 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
ΑΝ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!

Περισσότερα
1 Εβδομάδα 2 Ημέρες πριν #185826 από dimlyk
ασχετα με το τι θα κανεις φροντισε να μαθεις το κολπακι με το βαμβακι ποτε δεν ξερεις ποτε θα το χρειαστεις ....
για τους αεραγωγους αν εξαιρεσουμε τις pallazeti και κανα δυο ακομα ολων των αλλων οι ανεμιστηρες ειναι αδυναμοι ειδικα μετα τα 3 μετρα οποτε για τον ιδιο χωρο δεν συνισταται ...κι οχι δεν θα δεις διαφορες ...και λογικα οι περσιδες της σομπας φυσανε προς τα κατω... θα ειχες καποια διαφορα στην ισοκατανομη της θερμοκρασιας αν οι αποστασεις ειναι μεγαλες πχ η σομπα στην μια γωνια κι αεραγωγος στην αλλη 

Η δυστυχία αυτού του κόσμου είναι ότι οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση
Αγάπα τους εχθρούς σου - αυτό θα τους τρελάνει

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 1.033 δευτερόλεπτα