- Ληφθείσες Ευχαριστίες 213
Ενεργοποίηση νέου μέλους
Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση.
Προσοχή!!!μαθε για Creta Pellet Hellas!!!
stratis 1 έγραψε:
john88s έγραψε:
1) Οι Έλληνες είναι οπαδοί. Είτε πρόκειται για κόμμα είτε για ομάδα ποτέ δεν μπορούν να παραδεχτούν "ναι υποστήριζα λάθος" αν π.χ το κόμμα τους έκλεψε ή η ομάδα τους έστησε αγώνα. Ως εκ τούτου δεν θα βγει να κάνει και κανείς την αυτοκριτική του....Γιατί θίγεται ο εγωισμός του ατόμου.
2)Δεν πιστεύω ότι ισχύει, αλλά αν το δω κουτοπόνηρα (όπως με βλέπουν και μένα πολλοί) θα σου πω ότι κάποιοι επωφελήθηκαν από την εταιρία. Πήραν πέλλετ φτηνά, μπορεί τζάπα, η σε κάθε περίπτωση πιο φτηνά από κάποιον άλλο για αυτό και η υποστήριξη. Αυτό είναι ένα σενάριο...Υποκειμενικό και ξαναλέω ότι δεν του δίνω και πολύ βάση.
3) Σαφώς δεν ασχολήθηκε κανείς με το θέμα του Θεοδόση. Όπως και με το γεγονός ότι η συγκεκριμένη εταιρία διαφημιζόταν μέσω της κλήρωσης επί 1 χρόνο στο forum. Προφανώς ήταν τακτική της εταιρίας να έχει πάντα ένα θέμα στην πρώτη σελίδα του forum. Έτσι με το θέμα της κλήρωσης σε ισχύ ήταν στο επίκεντρο για όλο το χειμώνα. Πιο πολλοί ήξεραν την Creta Pellet παρά την Alfa Wood!!!!!!! Δεν νομίζω να φταίει ο jnet σε αυτό απλά αυτό θα είναι ένα καλό μάθημα για το μέλλον για όλους μας. Έτσι την επόμενη φορά όποιος θέλει να προβληθεί θα τα σκάει εκ των προτέρων και θα δίνει τα δώρα εκ των προτέρων...
Υ.Γ Υπήρχε όντως εργοστάσιο; Τα μηχανήματα τα είχε κανείς να δουλεύουν; Φωτογραφίες εργοστασίου στο site δεν έχουν....
Φωτογραφίες του εργοστασίου έχω.
Αλλά τις δείχνω στους 'οπαδούς' της δικής μου ομάδας.
Εσύ είσαι στην απέναντι ομάδα οπότε θα μου δώσεις ένα σακί πελλετ 'τσάμπα'για να τις δεις.![]()
![]()
Επειδή είμαι Έλληνας και σκατοπερίεργος σου δίνω 2 τσουβάλια πέλλετ...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- pineli
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Άκου το !!!
- PRIMUS 45
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- ΝΙΚΟΣ
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 181
Επειδή το γλεντάμε εδώ μέσα ακούστε και αυτόpineli έγραψε: Εσείς το γλεντάτε βλέπω.Έλειψα για λίγο αλλά θέλω και εγώ μια παραγγελιά από το φιλαράκι το τρελό DJ αν είναι δυνατόν.Ε ΝΤΕ ΛΑ ΜΑΓΚΕ ΝΤΕ ΒΟΤΑΝΙΚ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων PRIMUS 45.

Αλλά και το αυθεντικό
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
- jnet
-
- Αποσυνδεμένος
- Διαχειριστής
-
Κοστίζει τόσο να είσαι ειλικρινής όταν είσαι ευφυής! Είναι σαν να είσαι τίμιος όταν είσαι φιλόδοξος.