Οι τρέχουσες τιμές pellet

Περισσότερα
1 Χρόνος 3 Μήνες πριν #179667 από Manolis1978
Απαντήθηκε από Manolis1978 στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
Τελικά τι έγινε? επεσε η τιμή στη Θεσαλονίκη?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
1 Χρόνος 3 Μήνες πριν #179668 από Manolis1978
Απαντήθηκε από Manolis1978 στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
Πελλετ Φενεός στο site απο το περιορισμένη διαθεσιμότητα πριν λιγο καιρό (τρεχάτε να αγοράσετε γιατί θα παγώσετε) φτασαμε στο μεγάλες προσφορές για παραλαβή απο το εργοστάσιο για λίγες μέρες (γιατί μετά θα αναγκαστούμε να ρίξουμε και άλλο την τιμή) 

υποσημειωση Τα λογια μεσα στιςπαρένθεσεις είναι οι σκέψεις μου. 

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
1 Χρόνος 3 Μήνες πριν - 1 Χρόνος 3 Μήνες πριν #179669 από Feneos Pellets
Απαντήθηκε από Feneos Pellets στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
Καλησπέρα σας , προς ενημέρωση σας γιατί καλό είναι να γνωρίζουμε τα δεδομένα πριν προβούμε σε εσφαλμένες εκτιμήσεις. 

Το εργοστάσιο ξεκίνησε πωλήσεις Μάϊο 2022 με μηδενικό στοκ λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών Μαρτίου και Απριλίου 2022 αλλά και λόγω των αυξήσεων που είχαν ξεκινήσει ήδη τα εργοστάσια του εξωτερικού. Όλοι έπεσαν πάνω μας. Ήμασταν τα ελληνικά εργοστάσια τα φτηνότερα στην Ευρώπη.
Μάϊο έως Σεπτέμβριο του 2022 έγιναν διαδοχικά ρεκόρ πωλήσεων. Το εργοστάσιο είχε 0 στοκ αρχές Σεπτεμβρίου. 0 στοκ με άνευ προηγουμένου ζήτηση από Ελλάδα και εξωτερικό. Δεκάδες μέιλ και τηλέφωνα καθημερινά. 

Μη μπορώντας να εξυπηρετήσουμε θέσαμε σε εφαρμογή (όπως και αντίστοιχα εργοστάσια) λίστα αναμονής που κράτησε περίπου έως τέλος Οκτωβρίου. Το εργοστάσιο το επισκέφτηκαν δεκάδες πελάτες όλους αυτούς τους μήνες. Φυσικά και είδαν το ανύπαρκτο στοκ. Ρωτήστε ίσως σας πουν. 

Στην συνέχεια τα πράγματα άλλαξαν. Το ζεστό φθινόπωρο μας βοήθησε να αρουμε την λίστα και  ετοιμάσουμε ικανό στοκ για τον χειμώνα που έρχεται.​​​Για να εξυπηρετήσουμε τους βασικούς μας και διαχρονικούς πελάτες 

Το εργοστάσιο μπορεί να κάνει οπότε κρίνει αυτό , προσφορές. Οι προσφορές δεν σημαίνει ότι δεν πουλάμε όπως εσφαλμένα νομίζετε. 

Προς ενημέρωση σας πέλλετ χρησιμοποιούν πολλές βιοτεχνίες και επιχειρήσεις. Οι πωλήσεις δεν έχουν επηρεαστεί ούτε από τον πιο ζεστό χειμώνα όλων των εποχών ούτε από την προσωρινή πτώση του κρατικοεπιδοτουμενου πετρέλαιο θέρμανσης. Συνεχίζονται με πολύ ικανοποιητικό βαθμό. 


Ο καταναλωτής μπορεί να κρίνει και να επιλέξει αν τον συμφέρει κάποια προσφορά. Αν θα αγοράσει τώρα η μετά. Αν υπάρχει πέλλετ μετά...Γιατί εφόσον μας παρακολουθείτε θα θυμάστε ότι και πέρσι τον Μάρτιο του 2022 είχαμε βάλει λίστα αναμονής....Μάρτιο για φαντάσου....
Όταν μας μειώνονται τα κόστη (όπως πχ κόστος ρεύματος) μειώνουμε τις τιμές όπως έχετε παρατηρήσει. Αν μειωθεί το ρεύμα Φεβρουαρίου προφανώς θα το ρίξουμε.

Γνωρίζετε την τιμής της kwh για τον Φεβρουάριο του 2023; 
Τώρα αν εσείς γνωρίζετε τι θα γίνει σε 1-2-3 μήνες σε παγκόσμιο αλλά και εγχώριο επίπεδο  , να μας πείτε και εμάς γιατί ειλικρινά θα μας βοηθήσετε . Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει αν θα ανέβουν η θα πέσουν οι τιμές. Πάντως εμείς είχαμε πληροφορίες για διακοπές ρεύματος για εξοικονόμηση ενέργειας μέχρι πρότινος....
Όλα τα παραπάνω μπορούν να σας τα επιβεβαιώνουν και άλλοι παράγοντες της αγοράς για να μην υπάρχει αμφισβήτηση

Σε κάθε περίπτωση να γνωρίζετε ότι οι τιμές του πέλλετ στην Ελλάδα συγκρατηθηκαν χάρη στην εγχώρια παραγωγή.

Θα μπορούσαμε να διαθέσουμε το σύνολο της ετήσιας μελλοντικής μας παραγωγής μας στην γειτονική Ιταλία σε υψηλές τιμές. Παρόλαυτα βάζουμε πλάτη σε αυτούς που μας στήριξαν τόσα χρόνια με τον τρόπο που μπορούμε σε αυτό το ασταθές περιβαλλον. Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα. 

Με εκτίμηση.​​​​​
 
Last edit: 1 Χρόνος 3 Μήνες πριν by Feneos Pellets.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
1 Χρόνος 3 Μήνες πριν #179670 από Z3us1984
Απαντήθηκε από Z3us1984 στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
Οι κινήσεις που έχουν γίνει στο θέμα του φυσικού αερίου και του LNG στην Αλεξανδρούπολη και το μεγάλυτερο σταθμό ευρωπαϊκά στην ρεβυθουσα όπως και πρόσφατα η σύναψη συμφωνίας για φυσικό αέριο στην Βουλγαρία μέσω Τουρκίας για τα επόμενα 15 χρόνια θα εξαφανίσουν από τον ενεργειακό χάρτη πολλά καύσιμα όπως και το pellet.. Εγώ προσωπικά το σιχάθηκα κουβάλημα αποθηκεύσει, και το χειρότερο καθάρισμα που αναπνέεις όλη την σαβούρα.... Όχι κύριοι δεν αξίζει ειδικά με τις τιμές αυτές καλοκαίρι πετάω το mario και στην θέση του βάζω ένα λέβητα υγραέριο-αερίου καθαρές δουλειές...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
1 Χρόνος 3 Μήνες πριν #179671 από Gidigidino
Απαντήθηκε από Gidigidino στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
Και από του χρόνου που το πελλετ θα πάει πάλι στα 250-300€ θα πληρώνεις τα διπλά.... Καλύτερα. Όσοι περισσότεροι φύγετε από το πελλετ τόσο φθηνότερο θα το βρίσκουμε εμείς.... Καλή τύχη

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
1 Χρόνος 3 Μήνες πριν #179673 από giannis kalor
Απαντήθηκε από giannis kalor στο θέμα Re:Οι τρέχουσες τιμές pellet

Gidigidino έγραψε: Και από του χρόνου που το πελλετ θα πάει πάλι στα 250-300€ θα πληρώνεις τα διπλά.... Καλύτερα. Όσοι περισσότεροι φύγετε από το πελλετ τόσο φθηνότερο θα το βρίσκουμε εμείς.... Καλή τύχη

Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι . Ότι θα πέσει στα 250€-300€.
Όσο και να πέσει κάτω από τα 350-400€ δεν θα ξαναπέσει . Δηλαδή σχεδόν 70% πάνω από τιμές πριν 3 χρόνια . Αν σε ικανοποιεί αυτό οκ. Καλά δε στα 700€-800€ που έφτασε καποια στιγμή είχε 300% . Δεν γνωρίζω κάτι άλλο που να ανέβηκε τόσο πολύ .

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.501 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ