Οι τρέχουσες τιμές pellet

Περισσότερα
1 Χρόνος 6 Μήνες πριν - 1 Χρόνος 6 Μήνες πριν #177930 από pianoteacher
Απαντήθηκε από pianoteacher στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
Καλά είναι φοβερές οι ατάκες εμπόρων και εργοστασίων.  Τουλάχιστον ας συνεννοηθούν να λένε τα ίδια!!!! Οι ίδιοι προκαλούν το κράτος να τους μπλέκει με διαδικασίες καταγραφής πλαφόν πρόστιμα κλπ.
Εργοστάσια δηλώνουν ότι δεν έχουν διαθέσιμο πελλετ. Άρα το έκλεισαν το μαγαζί ή τα στοκάρουν κ κάτι περιμένουν.  
Εργοστάσια δεν δίνουν τιμή άγνωστο γιατί τέτοια εποχή και άλλα δίνουν τιμή άλλα δεν έχουν πελλετ.Μαλλον δεν θα λειτουργούν. Τιμή όμως γιατί λενε;
Άλλοι λένε οτιι αν βάλουν πλαφον θα στείλουν λει εξω τα πελλετ και εμείς δεν θα έχουμε!!!! Μα αφού δεν έχετε τι θα στειλετε; Εκτός κ αν έχετε κ μας δουλεύετε. 
Άλλοι παλι ξαφνικά πούλησαν ΟΛΟ το περυσινό πελλετ και τον Ιούλιο είχαν μόνο νέας εισαγωγής και μάλιστα από την Ουκρανία. Μαλλον ΟΛΟΙ ξεπούλησαν. 
Εδώ διαβάζω  λέει ότι αν δώσουνε όλο το στοκ σε χαμηλή τιμή πλαφόν θα αδειάσει ο τόπος και δεν έχουμε μετά πελλετ για 10χρονια 3μηνες και 7 ώρες Μα αφού λέτε ότι δεν έχετε ετοιμοπαραδοτο.
ΧΑΟΣ ποιος λέει αλήθεια κ ποιος μας δουλεύει, δεν ξέρω. 
Το θέμα είναι ότι ΔΕΝ θα πουλήσουν με 750 ευρώ τον τόνο φέτος. Όχι ότι θα τους περιορίσει ο νόμος, απλά δεν θα αγοράσει κανένας. Θα τα δίνουμε λίγα λίγα στο ρευμα; θα κυκλοφορούμε με μπαλαντεζα κ ηλ.κουβερτα; θα το γυρίσουμε στο πετρελαιο;; Πάντως πέλλετ δεν αγοράζω σε αυτή την τιμή. 
Last edit: 1 Χρόνος 6 Μήνες πριν by pianoteacher.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": papg

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
1 Χρόνος 6 Μήνες πριν #177932 από dimlyk
Απαντήθηκε από dimlyk στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet

Αυτές τις βλακείες τις κάνουν για τα μάτια του κόσμου να λένε σήμερα και αύριο στις ειδήσεις ότι κάτι κάνανε. Θα βάλουν και σε 2 πρόστιμο και όλα οκ. 

Θα μπορούσαν να κάνουν τα εξής 
1) Να μειώσουν το ΦΠΑ 
2) Να δώσουν επιδομα θέρμανσης σοβαρό και όχι 100€ 
3) Να κάνουν την καταγραφή από το καλοκαίρι και αν έβλεπαν έλειψεις να είχαν απογορευσει εξαγωγές πέλλετ. 

Και διάφορα άλλα που θα μπορούσαν να σκεφτούν αν ενδιαφέρονταν για τον κόσμο. 

και μετα να βαλουν αλλους φορους για να βγουν τα σπασμενα δεντρακια να παραγουν ευρα δεν υπαρχουν αφηστε λοιπον την πολιτικη καφενειου και δωστε κανα φτηνο πελλετ οσοι το βρισκετε μπας και παρει κανας αλλος γιατι χρονια τωρα οι πιο πολλοι μονο να βρισκουν πληροφοριες θελοθν αλλα να δινουν λιγοι
 


Η δυστυχία αυτού του κόσμου είναι ότι οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση
Αγάπα τους εχθρούς σου - αυτό θα τους τρελάνει

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
1 Χρόνος 6 Μήνες πριν #177938 από john88s
Απαντήθηκε από john88s στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
Φίλε έχεις θέματα, συγνώμη που σου θίξαμε τον Μητσοτάκη και τον μπουμπούκο που έχουν 100 επικοινωνιολόγους και κάνουν πολιτική καφενείου όπως λες από την τηλεόραση αντί να πάρουν σοβαρά μέτρα. 

 Έχω ενημερώσει για τιμές από το καλοκαίρι σε έρευνα αγοράς που έκανα, και έλεγα και εγώ και όπως όλοι οι υπόλοιποι παλιοί του φορουμ να αγοράσουμε καλοκαίρι, γιατί πέρσι την πατήσαν όσοι περίμεναν προσφορές από τα πολυκαταστήματα όπως πχ ο jnet  και πως πάντα διαχρονικά το πέλλετ ειναι πιο φτηνό το καλοκαίρι. Απο εκεί που πήρα δεν έχει πέλλετ ούτε θα φέρει άλλο, οπότε δεν έχει νόημα να αναφέρω έμπορο.  Τώρα τι τιμές φτηνές θες να σου δώσω που το πιο φτηνό ειναι 600ευρώ και ειναι μαύρο σαν την νυχτα. Εδώ το κουκούτσι πήγε 300-350€+

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
1 Χρόνος 6 Μήνες πριν #177939 από Gio4k
Απαντήθηκε από Gio4k στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
Μην περιμένετε να πέσει τπτ εφοδιαστειτε με ότι βρείτε.. και κυρίως μην περιμένετε μέτρα της κυβερνήσεως. Οι τιμές μόνο πάνω θα πάνε κάντε ο καθένας ότι μπορεί να ζεσταθεί το χειμώνα.. παρακολουθώ τις συζητήσεις σας από αρχές καλοκαιριού και βλέπω ότι πολύ λόγω άγνοιας παρασέρνουν τους υπόλοιπους και έτσι έχασαν τιμές μέσα στο καλοκαίρι που αυτή τη στιγμή δεν τις βλέπουμε ούτε με κυάλια..

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
1 Χρόνος 6 Μήνες πριν - 1 Χρόνος 6 Μήνες πριν #177940 από thomas
Απαντήθηκε από thomas στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet

Z3us1984 post=177686 userid=15909

Έρχεται εντός εβδομάδας Νομοσχέδιο 50% ανώτερη τιμή σε σχέση με τις περσινές τιμές... Για να δούμε κύριοι έμποροι... Πέρυσι τέτοια καιρό το σβαι έκανε 300 ο τόνος άρα θα πρέπει να πουλήσει τώρα 450.... Θα το κάνουν.. Η θα κλείσουν τα μαγαζιά τους...?????

Ε αμα εχουμε και τέτοιες ​​​​δηλώσεις, παραπληροφορηση σκετη,. 
Που στην ουσία για αυτους που εχουν στοκ ειναι, υπάρχουν άραγε;; 
Ο επαγγελματίας που θα  παει τωρα να αγοράσει  θα αγοράσει ακριβα... Θα αγορασει όμως ή θα πει αστο ειναι ακριβά, πως θα το πουλήσω , και έτσι θα υπάρχει έλλειψη στην αγορά με συνέπεια να μην βρίσκει ο κόσμος πέλλετ. 
Ανατρεξτε σε παλιές σελίδες, (773,772 κλπ)που αναφέρουμε τιμες, γυρω στα 320 εως 400 ευρω ειχαν τοτε, κανενας δεν έπερνε, μας φαινόταν ακριβά, 
Τοτε λεγανε άλλα βέβαια ..  θα πεσουν οι τιμες απο Μάιο, Ιουνίο, μην αγοράζετε περιμένετε, που αν αγοραζανε τοτε θα ηταν ολοι μια χαρά, θα ηταν και ευχαριστημένοι με τις σημερινές τιμές. 
 

Last edit: 1 Χρόνος 6 Μήνες πριν by thomas.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
1 Χρόνος 6 Μήνες πριν #177941 από pianoteacher
Απαντήθηκε από pianoteacher στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
Εννοείται ότι έχουν στοκ. Λέτε τόσα εργοστάσια οοοολη την άνοιξη, το καλοκαίρι να έπλεαν πουλόβερ; Όλοι οι έμποροι τον Ιούλιο είχαν πελλετ με 7,8,9 ευρώ το σακι. Λέτε να ξεπούλησαν; Άλλωστε το είπαν ότι το στοκ θα το στείλουν έξω αν βάλουν πλαφόν.
Επίσης σιγά μην ετοιμάζαμε τον προϋπολογισμό του κράτους κ να αγοράζαμε από το Πάσχα πελλετ. Να δεσμευαμε τόσα χρήματα για τον χειμώνα. Όταν έρθει ο χειμώνας θα δούμε τιμές, θα επιλέξουμε και αν έχει λόγω ύπαρξης η τιμή του πελλετ θα αγοράσουμε. Άλλωστε είναι εναλλακτική μορφή θέρμανσης κ ευδοκιμήσε στην Ελλάδα λόγω τιμής. Και κάναμε το χαμαλη, και κουβαλαγαμε σακιά και αντε ρουφάς τη στάχτη, αντε ξαμαρυθμισε τον αέρα και ένα σωρό ταλαιπωρία για να εξοικονομησουμε κάποια χρήματα

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.627 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ