Οι τρέχουσες τιμές pellet

Περισσότερα
1 Χρόνος 10 Μήνες πριν #176553 από thomas
Απαντήθηκε από thomas στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
Ναι, εντάξει,αστον τι έκανε αυτος.. πες του φερτα μεχρι Κομοτηνή με 360 και στειλε φορτηγό και παρτα απο κει, εμενα για 250 χλμ φορτηγό ζητάει 25 ευρω την παλετα, αυτο σου λέω.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
1 Χρόνος 10 Μήνες πριν #176554 από Xagio
Απαντήθηκε από Xagio στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
Με 330 βρίσκω Ουκρανίας μαύρο και το EcoPellet 360 είναι της rezult πάνω κάτω ίδια ποιότητα κ εδώ δεν υπάρχει λόγος να φέρω άγνωστο pellet me 400 τελική τιμή.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": DOOM_NX

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
1 Χρόνος 10 Μήνες πριν - 1 Χρόνος 10 Μήνες πριν #176555 από sdancer75
Απαντήθηκε από sdancer75 στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet

Τώρα επικοινώνησα και Μ είπε ότι για Θεσσαλονίκη μόνο χοντρική κοντά στα 440 με 500 μια νταλίκα γιατί για Κομοτηνή πουλάει 360. Που σου έδωσε 300 ευρώ εσένα. Αγόρασε 500 παλέτες με 280 αφού είσαι τόσο δυνατός στις διαπραγματεύσεις. Και θα στις πάρω με 295 εγώ. Και θα έρθω να τις πάρω να τις πουλήσω με 340 την παλέτα να βγάλω τα έξοδα και κέρδος.    

Φιλε συγγνώμη, ζητάει μεχρι Κομοτηνή  360.... Και για 250 χλμ που ειναι η Θεσσαλονίκη ζηταει 100 ευρω τον τονο παραπανω, 460 σου βαζω περιπου εγω τον τονο, δηλ. 2400 ευρω μεταφορικά για 250 χλμ. Κάτι δεν με ακούγεται καλα. 
Καλυτερα να στείλεις φορτηγό  εσυ δηλ, βρες εναν που κάνει μεταφορες Κομοτηνή, Θεσσαλονίκη και θα πληρωσεις το πολυ 35.ευρω την Παλέτα 






 
Εννοείται ότι το δούλεμα πάει σύννεφο, ακούς εκεί 100 ευρώ η παλέτα μεταφορικά..... Τρέλα πούλανε μερικοί. Εν τω μεταξύ μεγάλος έμπορος από Θεσσαλονίκη που το επίθετο ξεκινάει με Κ μου απάντησε σε σχετικό ερώτημα ότι αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε σπυρί. Ξεπούλησαν φαίνεται ή απλά κρατάνε στάση αναμονής για να ξέρουν πόσο τελικά θα πουλήσουν εν μέσω  εξελίξεων το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

 

sdancer75
Last edit: 1 Χρόνος 10 Μήνες πριν by sdancer75.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
1 Χρόνος 10 Μήνες πριν #176557 από DOOM_NX
Απαντήθηκε από DOOM_NX στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet

Η απάντηση στο πρόβλημα σου είναι με η χωρίς... Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.. Με 360... χωρίς ωμός...? Καλή συνέχεια δεν έχω απόλυτος κάνανε  θεμα ούτε νεύρα.. απλά προσπαθώ να βρω μια λύση για τον κόσμο που δύσκολα τα βγάζει πέρα... Το μόνο σίγουρο είναι οτι υπάρχει τεράστια ασχροκαιρδια απο έμπορους  και τα μαγαζιά που πουλάνε... Βρήκανε την κότα με τα χρυσά αυγά...αλλα τα σχέδια τους σε λίγο καιρό θα χαλάσουμε γιατί έρχονται αλλαγές στο ρεύμα... Για αρχή... Και μεγάλη επιδότηση στο θέρμανσης... Και μην ξεχνάτε κάτι είμαστε σε μεταβατική περίοδο και πάμε για εκλογές... 
Α τόση ώρα μιλάς για τιμές χωρίς ΦΠΑ. Πάλι συγκρίνουμε τη βούρτσα με την τσατσάρα. Καλά θα πάει κι αυτό.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
1 Χρόνος 10 Μήνες πριν #176559 από giannis kalor
Απαντήθηκε από giannis kalor στο θέμα Re:Οι τρέχουσες τιμές pellet
Τι πρεμουρα και ζόρι σας έχει πιάσει .
Κοινώς έχει πάρει φωτιά ο κωλος σας .
Και κάθεστε μαλώνετε με άλλους συνομιλητές λες και είναι εχθροί .
Εντωμεταξυ μέσω των ψευδώνυμων ο άλλος μπορεί να είναι εισαγωγέας κατασκευαστής τεχνικός συντηρητής (κοινώς λύκος ) που κοιτάει να βρει στην αναμπουμπουλα να φάει αρνάκια (απλούς καταναλωτές )
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.
Μην αγοράζεται πέλλετ και αλλάξτε τρόπο θέρμανσης .
Τελείωσε η καραμέλα ότι είναι φθηνό και στο μισό κόστος . Γιατί δεν είναι . Επίσης συντηρείς ένα δίκτυο από αεριτζηδες που κερδίζουν στην πλάτη σου .
Πάρτε ξύλο λέβητα και αγνά ελληνικά ξύλα .
Βοηθάτε τον Έλληνα ξυλοκόπο τον Έλληνα αγωγιατη και είναι το πιο φθηνό είδος θέρμανσης .

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
1 Χρόνος 10 Μήνες πριν #176560 από Manosps
Απαντήθηκε από Manosps στο θέμα Re:Οι τρέχουσες τιμές pellet
Έχεις δίκιο φίλε πλέον το πέλλετ δεν συμφέρει όπως παλιά.Εγω προσωπικά έβαλα καυστήρα πέλλετ για ένα χρόνο και φέτος τον ξηλωσα μόλις άκουσα τις τιμές και το ξαναγύρισα σε ξύλο.Απλα και το το ξύλο το έχουνε πάει στα ύψη εκμεταλευοντε και αυτοί τις καταστασεις.Εγω είμαι από κεντρική Μακεδονία και το ξύλο είναι τζάμπα 40 ευρώ το κυβικό αλλά ακούω κάτι τιμές για Αθήνα 90 και 100 ευρώ το κυβικό.Εχουνε τρελάνει τον κόσμο πως μας έχουνε καταντήσει έτσι κάθε χρόνο να ψαχνομαστε για το τι θα κάψουμε για να ζεσταθούμε.Δεν υπάρχει κράτος για επέμβει και να σταματήσει την αισχροκέρδεια

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.636 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ