Οι τρέχουσες τιμές pellet

Περισσότερα
2 Χρόνια 2 Μήνες πριν #175713 από blade
Απαντήθηκε από blade στο θέμα Re:Re:Οι τρέχουσες τιμές pellet
Το Leroy 5,50€ απο 6,50€ το holz royale και το gabby απο 5,90€ στα 5€
www.leroymerlin.gr/gr/thermansi/kausimo/pellet/
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": rofos

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Χρόνια 2 Μήνες πριν #175717 από rofos
Απαντήθηκε από rofos στο θέμα Re:Re:Οι τρέχουσες τιμές pellet
Καλές τιμές για την εποχή αυτή, με τόσο υψηλές τιμές που παίζουν στην αγορά.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Χρόνια 2 Μήνες πριν #175719 από tssotiris
Απαντήθηκε από tssotiris στο θέμα Re:Re:Οι τρέχουσες τιμές pellet
η έκπτωση αυτή είναι περίπου 15%. όταν στο χ/ε είναι αποδεκτή μια κερδοφορία της τάξεως του 18% ,το συγκεκριμένο κατάστημα με πόσο % πουλάει; Υποτίθεται ότι δουλεύει και χονδρεμπορικά αφου αγοράζουν και επαγγελματίες. Όταν δεν υπάρχει κανένας έλεγχος ,τότε θα πουλούν τα καταστήματα αυτά με ότι κερδοφορία θέλουν και θα συμπαρασύρουν και την υπόλοιπη αγορά. Έχει συμβεί τα προηγούμενα χρόνια με άλλα καταστήματα (praktiker) όταν πουλούσαν φτηνά το alfawood ,όλα τα πέλλετ ήταν σχετικά φτηνά ανεξάρτητα εταιρίας και μάρκας. Δεν ξέρω τι γίνεται με την alfawood και πως αγοράζει ξυλεία ,αλλά δεν πιστεύω να νομιζουμε ότι η εταιρία που έχει το swai κάνει ετησια συμβόλαια αγοράς ξυλείας. Επίσης ,επειδή είμαι σε εταιρία που εισάγουμε και πουλάμε προιόντα ,κάναμε αυξηση μόνο σε ένα προιόν και της τάξεως του7% ,η οποία αφορούσε τα μεταφορικά. (είναι χαμηλής αξίας το προιον και τα μεταφορικά επιβαρύνουν περισσσότερο την τιμή) Αν δείτε τωρα τα προιόντα ελληνικής παραγωγής η αύξηση είναι της τάξεως του 15% έως 30%. Υπάρχει ελληνικό νερό που π'ηρε αύξηση 25% ενώ κάποια μεγαλα brand νερού αυξήθηκαν το πολύ 5%. Όλα είναι σχετικά με την κερδοφορία που θέλει ο καθένας. Μπορώ να γράφω ώρες ,αλλα πιστεύω ότι όσο φτιάχνει ο καιρός ,θα μειώνεται η ζήτηση θα πεφτουν και οι τιμές στο πέλλετ. Αν συμβεί αυτό τότε που είναι το μεγαλύτερο κόστος παραγωγής και αγοράς από τους εδώ χονδρεμπόρους. Ας αναλογιστει και το κράτος πόσο φπα χάνει διότι πλέον όποιος βρει χωρίς φπα φυσικά θα το πάρει για να ζεσταθεί. Α και κάτι τελευταίο που το θυμήθηκα τωρα. εχω αυτοκίνητο που καίει φυσικό αέριο. Η ΔΕΠΑ πουλάει στη Λάρισα 1,17 από 0,89 το κιλό που πουλούσε προ μεγαλων αυξήσεων. Ιδιωτική εταιρία ξαφνικά πουλούσε 2,37 διότι λέει αγοράζε από ΔΕΠΑ και δεν εβγαινε . Σήμερα λοιπόν,ξαφνικά, πουλάει 1,67 ( αφού φυσικά δεν πατούσε άνθρωπος). Τι έγινε μειωσε την τιμή ο Πούτιν και δεν πήραμε μυρωδιά? Η Ελληνική αγορά δεν αυτορυθμίζεται ποτέ ,όπως λέει η υπουργάρα μας.
συγνώμη για το σεντόνι αλλά έπρεπε να τα γράψω ,αν οι διαχειριστές πιστεύουν ότι δεν αφορά το θέμα ,ας το διαγράψουν.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": papg, PAPADAKIS, BIOPEL

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Χρόνια 2 Μήνες πριν #175728 από papg
Απαντήθηκε από papg στο θέμα Re:Re:Οι τρέχουσες τιμές pellet
Ειναι που θα αυτορυθμιζόταν η αγορά και θα υπήρχε ανταγωνισμός εάν υπήρχε ζήτηση. Έτσι έλεγε και ένας φίλοςσε προηγούμενο φορουμ και μετέπειτα εδώ εν έτη 2008. Έλεγες πέλλετ εκείνη την εποχή και σε κοιτούσαν σαν αρειανό.Ελλάδα ότι μπορεί αρπάζει ο καθένας δυστυχώς.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 2 Χρόνια 2 Μήνες πριν #175729 από john88s
Απαντήθηκε από john88s στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
Ρε παιδιά συγνώμη σε άλλη χώρα ζείτε; Υπάρχει ευρωπαική και παγκόσμια ενεργειακή κρίση. Το λερου και αυτό τις ίδιες τιμές με τους άλλους πωλούσε, όταν του τελειώσε το καλοκαιρινό η περσινό στοκ. Τώρα που τελειώνει η σεζόν έβγαλε μια προσφορά και έχει πέλλετ μονο στην Αθήνα.  

Οι τιμές φέτος είναι αυτές λόγω της ενεργειας. 

Αν ήταν έτσι όπως τα λέτε, μια Χ εταιρεία θα έφερνε δεκάδες τόνους πελλετ σε χαμηλή τιμή και θα ξεπουλούσε και θα έβγαζε κέρδος με το τοναζ. 

Μήπως μας φταίει το ξερό μας το κεφάλι; Επειδή πέρσι καλοκαίρι και χειμώνας το πελλετ είχε την ίδια τιμή, δεν κουνηθήκαμε φέτος, λέγοντας μεταξύ μας και στον ευατό μας, "μας δουλεύουν οι εμπόροι με δήθεν προσφορές". 

Εμένα δλδ τι μου φταίει ; Δεν μου φταίει το ξερό μου το κεφάλι που με πήρε ο προμηθευτής μου τηλ το καλοκαίρι και του λέω όχι άστο για αργότερα και πήρα το πέλλετ τον Οκτώβρη και τον Νοέμβρη; 

Τώρα τελειώσε η σεζόν σχεδόν τι να το κάνω αν βγήκε μια προσφορά στην Αθήνα που κάνει ζέστη; Εδώ που είμαι εγώ όλοι ίδιες τιμές πουλάνε δεν αλλάξε κανείς επειδή ειναι μέσα Φλεβάρη. 

Δλδ τι φταίει η Αλφα γουντ που η Ελλάδα έχει το πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη; Από 60€ η Mwh στα 250€ είμαστε σοβαροί; Εδώ σήμερα είδα στο facebook μινι μάρκετ 3500€ δεη στη Θεσσαλονική και πέρσι πλήρωνε 1500 . Μιλάμε για 2,5 φορές πάνω. Δλδ το μινι μάρκετ δεν θα ανεβάσει όλα τα προιόντα; Οι προμηθευτές από την μεριά τους δεν θα ανεβάσουν τα προιόντα; 

Αν εμείς την ακούσαμε φέτος, με τις τιμές στο πέλλετ που δώσαμε 200-300 ευρώ παραπάνω, σκεφτείτε τι έπαθαν όσοι καίνε φυσικό αέριο που έγινε πιο ακριβό από το πετρέλαιο! Τι πάθανε αυτοί που σκάσανε 6-10 χιλιάρικα να βάλουν αντλίες θερμότητας και πήγε το ρεύμα 0,30. Αυτοί δώσανε χιλιάρικα παραπάνω φέτος για να ζεσταθούν.  


 
Last edit: 2 Χρόνια 2 Μήνες πριν by john88s.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Χρόνια 2 Μήνες πριν #175731 από Z3us1984
Απαντήθηκε από Z3us1984 στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
Φυσικά και οι έμποροι μας κλέβουν κανονικά... Και μαζί το κράτος όταν δεν κόβουν αποδείξεις... Θα φέρω και ένα απλό παράδειγμα για να δείτε τι απατεώνες είναι η μπριγκετα της αλφα A1grune holz τα 10 κιλά πωλούνται 3.30 και το Σακί το pellet ππυ είναι 15 κιλά η τιμή είναι 6.50...οπότε 20 κιλά μπριγκετα κοστίζουν το ίδιο με 15 κιλά πελετ... Φέρνω το παραπάνω παράδειγμα γιατί η διαδικασία παραγωγής ειναι ακριβώς η ίδια...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.537 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ