Πόσο χρεώνει ενας υδραυλικός για την εγκατάσταση;

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #19120 από valsam

aithio έγραψε: Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οι οικονομικές σου απολαβές από την πληροφορική φίλε jnet.
Είναι αστείο να μου λες σε ένα φόρουμ που ασχολείται με ενεργειακά θέματα, καυστήρες, λέβητες, ηλιακά, αντλίες θερμότητας, να ανοίξω θέμα για τις απολαβές των ανθρώπων της πληροφορικής.
Δεν θα εφτιαχνα ποτέ ένα φόρουμ σχετικά με την πληροφορική όπου επαγγελματίες άνθρωποι γνώστες του αντικειμένου κατέθεταν καθημερινά την εμπειρία τους την γνώση τους με σκοπό της διάδοσης τους και κάποια στιγμή να τους πέταγα θέμα για τις απολαβές τους όπου κάθε πικραμένος μπορεί να βγάλει χολή για τον κλάδο, έχει δεν έχει δίκαιο.
Για μένα αυτό είναι το ατόπημα και σε καλώ να το σκεφτείς.
Εγω απο σένα περιμένω να εκμεταλλευτής τον φόρουμ προς την διάδοση της γνώσης που συσχετίζεται με ενεργειακά θέματα και βιοκαύσιμα.
Αυτό είναι το σπουδαίο που έχεις εδώ πέρα και σε αυτό να επικεντρωθείς....
Να προσπαθήσεις να βάλεις στο παιχνίδι μηχανολόγους, κατασκευαστές, έμπειρους τεχνίτες όπου η συσσώρευση και η διασταύρωση της γνώσης θα απογειώσει το φόρουμ και όχι να ασχολείστε σε καφενειακό επίπεδο με πόσα βγάζει ο υδραυλικός ο τζακάς ή ο καυστηρατζής.
Αν τελος πάντων επιμένεις να έχει και αυτή την μορφή το φόρουμ με γειά σου και χαρά σου.

Vaslam ....
Σε ρώτησε εσένα κανείς φίλε πόσα βγάζεις τι δηλώνεις και τι περιουσία έχεις;
Εσυ με ποιο δικαίωμα θέλεις να απολογηθούμε εμείς σε σένα;
Δεν κατάλαβα ποιος είσαι εσύ;
Αμα θέλεις εσύ να παίρνεις λέβητες από την Βουλγαρία να σου φτιάχνουν τις εγκαταστάσεις στην ξεφτίλα να καθαρίζεις τον λέβητα σου μόνος σου γούστο σου και καπέλο σου αλλά μην είσαι ο κριτής τον πάντων.
Και εγώ πιστεύω ότι εσύ είσαι τσαμπατζής.
Σου αρέσει αυτό;

Το παιζεις τρελιτσα κανονικα !
Δεν ζητησα να απολογηθεις ουτε'συ και ουτε οι συναδελφοι σου εδω μεσα,γουστο σου και καπελο σου το ποσο εκτιμας οτι πρεπει να ειναι η αμοιβη σου,εγω εξεφρασα την αποψη μου οτι εαν μου ζητησεις η καποιος συναδελφος σου 300 ευρω για μια εγγατασταση ξυλολεβητα για μιας μερας δουλεια δεν τα δινω γιατι μου φαινονται πολλα και γιατι την σημερων εποχη αδυνατω να τα δοσω οπως πιστευω και ο περισσοτερος κοσμος,αν με θεωρεις τσαμπατζη γιαυτο η επειδη ψαχνω το πως θα την βγαλω πιο φθηνα τοτε ναι ειμαι αλλα κλεφτης δεν ειμαι,κλεφτης ειναι αυτος που κανει μαυρη εργασια και δεν αποδιδει φορους,οπως ο ψυκτικος που ανεφερα και οπως ο πιτσιρικας φθηνος υδραυλικος που επισης ανεφερα αλλα και ο "επαγγελματιας" των 300 ευρω μεροκαματο αλλα με την φορολογικη δηλωση των 870 ευρω τον μηνα με τα νομιμα του τεβε ,κ.τ.λ κλεφτης ειναι και αυτος και μαλιστα χειροτερος γιατι μας το παιζει αγιος και κατηγορει τους αλλους κλεφτες χαρακτηριζοντας τους και ανικανους μαλιστα για να δικαιολογισει τα αδικαιολογιτα!
Δεν ρωτησα κανεναν το ποσο εισοδημα εχει,δεν χρειαζετε γιατι οπως σου εγραψα με μια ερευνα στο ιντερνετ βρηκα τι δηλωνουν οι υδραυλικοι,870ευρω τον μηνα ,και αυτο προς απαντηση των "επαγγελματιων" του φορουμ που χαρακτηριζουν τους "φθηνους" σαν παιδακια απο παρκο η ασχετους και κακομοιρους αλβανους!
Last edit: 11 Χρόνια 10 Μήνες πριν by valsam.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #19122 από aithio
Φίλε Βιομαζιστή....

Πολύ ωραία. Παρ' τον κοντά σου, δείξε του τι ακριβώς πρέπει να κάνει για να το κάνει σωστά και μοιραστείτε τα έσοδα.

Εσύ γατί δεν παίρνεις έναν πιτσιρικά να του μάθεις την δουλειά και τα μοιράζεσαι όπως πρότεινες σε μένα;

Δεν γνωρίζω ακριβώς τι σημαίνει να είναι κάποιος επαγγελματίας υδραυλικός γνωρίζω όμως πολύ καλά τι σημαίνει να είναι κάποιος επαγγελματίας.

Αφού δεν ξέρεις γιατί μιλάς φίλε μου;
Σου είπα εγώ ποτέ τι να κάνεις στην δικιά σου δουλειά και πόσα να παίρνεις;
Εσύ με ποιο δικαίωμα μου λες στην δουλειά μου;
Που ξέρεις τις τιμές μου;
Σου είπα εγώ ποτέ τι να κάνεις εσύ με τις δικές σου δουλιές και στις δικές σου τιμές;

Ρητορικά τα ερωτήματα.

Valsan όσο έχεις το στιλάκι τον κριτή των πάντων μου είσαι αδιάφορος.
Δεν έχεις καταλάβει τις στοιχειώδη απαιτήσεις ενός λεβητοστασίου.
Διάβαζε πριν μιλήσεις.

Gregori
Last edit: 11 Χρόνια 10 Μήνες πριν by aithio.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #19127 από mastoras
Κάπου εδώ θα πρέπει να δώσουμε ένα τέρμα στην συζήτηση......γιατί αρχίζει να ξεφεύγει.

Τελικά valsam δεν είσαι εντάξει. Ούτε ανήκεις στο τεχνικό εργατικό δυναμικό. Είναι πασιφανές πως ότι λες το κάνεις αποκλειστικά και μόνο για να περνάς την ώρα σου.

Μου είπες ότι είσαι καλός μάστορας στις τεχνοτροπίες, και όταν σου ανέφερα μια συνεργασία, που θα μπορούσαμε κάλλιστα στην συνέχεια να αναπτύξουμε μια συζήτηση περί αμοιβών των ελαιοχρωματιστών.....απλά σιώπησες !!!

Το τηλ του ψυκτικού.....ακόμα μου το δίνεις.

Δεν θα ερχόμουν σε αντίλογο μαζί σου, εάν δεν ανέφερες το θέμα της αμοιβής των 100€. Είναι εξωφρενικό να ακούγεται κάτι τέτοιο......γιατί απλά δεν υπάρχει......

Εσύ επιμένεις, και κατακρίνεις τους πάντες και τα πάντα, έβαλες σε ένα τσουβάλι όλο τον κόσμο, από υδραυλικό μέχρι Μασούτη, και το ανακατέβεις θαρρείς και θα τραβήξουμε λαχνό, για να δούμε ποιος τελικά θα είναι κερδισμένος-ικανοποιημένος από αυτήν την αντιπαράθεση.

Μπορείς να λες ότι θέλεις..... γούστο σου και καπέλο σου !!!!

Το συμπέρασμα της όλης διαδικασίας ο κόσμος που μας παρακολουθεί το έβγαλε......και αυτό είναι αρκετό.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #19128 από kosmidis80
Ναι, καλυτερα να σταματησει εδω, γιατι εχει περασει πλεον σε προσωπικη αντιπαραθεση - επιθεση...

Ελευθερη αγορα εχουμε και ο καθε ελευθερος επαγγελματιας ας κρατησει τις τιμες που θελει, καλως ή κακως οι πελατες πλεον δεν εχουν την οικονομικη ανεση να δινουν απλοχερα τα χρηματα τους.

Ο καθε ιδιωτης ας πραξει και ας βρει αυτόν που του ταιριαζει ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΠΑΝΤΑ την ασφαλεια της εγκατασταστης και τα οικονομικα του!

Οσον αφορα την φοροδιαφυγη, ειναι καταδικαστεα σε ολες τις μορφες της και αυτο θα πρεπει να φενεται ξεκαθαρα ως αποψη του φορουμ και ολων μας!

Εγω προσωπικα αν ποτε ξαναφωναξω μαστορα στο σπιτι και δεν εχει αποδειξη, χρηματα δεν θα παρει και θα φωναξω επι τοπου την αστυνομια! Νομιζω οτι αυτό ειναι το σωστό και πρεπει να γινει κοινη λογικη και συνηθεια!

Τέλος Aithio παντως εισαι λαθος σε καποια σημεια, αλλα δεν θα επεκταθω για να σταματησει το θεμα.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #19134 από valsam
Mastora τηλ. δεν σου εδωσα και δεν προκειτε να σου δοσω γιατι οπως και το ενδιαφερον σου για αγορα λεβητα η ολη ιστορια μου φανηκε μουφα,οπως και επισης το οτι εσυ κραζεις το μεροκαματο το φθηνο αλλα τον φθηνο ψυκτικο τον θελεις,οποιος αλλος ενδιαφερετε ευχαριστος να του δοσω το τηλ. του ψυκτικου!
Σορρυ αλλα αυτα περι συνεργασιας αστα για αλλον σ'εμενα δεν περνανε,οπως ανεφερες στο οτι τις υπερεσιες σου σ'εμενα δεν θα τις προσφερες ετσι και'γω σου λεω ουτε και'γω και ουτε τηλ.!
Ναι οντος δεν ανηκω στο στο τεχνικό εργατικό δυναμικό,στην πραγματικοτητα ειμαι μελος του ΔΝΤ και μπηκα εδω μεσα με σκοπο την επιβολη χαμηλοτερων μισθων μιας και η κυβερνηση δεν μπορει να επιβαλει και αλλη μειωση στους ελευθερους επαγγελματιες!
Επισης για το το συμπέρασμα της όλης διαδικασίας ο κόσμος που μας παρακολουθεί το έβγαλε......και αυτό είναι αρκετό που λες θα ηθελα πολυ να γινει ενα γκαλοπ για της αμοιβες τον θερμουδραυλικων η τζακαδων εδω στο energ για να δεις τι πραγματικα γνωμη εχει ο κοσμος και τι συμπερασμα εβγαλε!

Οσο για σενα φιλε aithio και'συ μου είσαι παντελος αδιάφορος και δεν έχεις καταλάβει(η μαλλον την εχεις καταλαβει μια χαρα αλλα το παιζεις τρελιτσα) σε τι οικονομικη κατασταση βρισκετε ο Ελληνας !
Επειδη χονδρινε πολυ το θεμα και εχουμε ξεφυγ δεν ασχολουμε αλλο με τους φιλους "επαγγελματιες"!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #19142 από michalisgr
Με αποδειξη θα ειναι η τιμη ή οπως παντα ΧΩΡΙΣ;;;;;;

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.106 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ