Κοινωνία - Οικονομία (Η Εκκλησία του Δήμου)

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #85332 από alex_nous
Να σου πω την αλήθεια Στέργιο και εγώ παλιότερα το είχα διαβάσει και με την συζήτηση που είχατε νωρίτερα το θυμήθηκα, έψαξα, το βρήκα και το ανέβασα. Πάντως ψάχνοντας να βρω την πηγή μπερδεύτηκα μια και έχει αναρτηθεί σε πάμπολλα site τα οποία αναφέρουν ως πηγή άλλα site και πάει λέγοντας! Φαύλος κύκλος δηλαδή! Λογικά από κάπου ξεκίνησε αυτό αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να εντοπίσω την αρχή.
Στο wikipedia γράφει πάντως αρκετά για να βγάλεις κάποια συμπεράσματα και έχει και χρήσιμα λινκ.
en.wikipedia.org/wiki/Morton's_toe
Αυτό πάντως που διάβασα είναι πως συναντάται εκτός από την Ελλάδα και σε κάποιες Κέλτικες φυλές όπου σύμφωνα με μύθους είχαν πάει Αρχαίοι Έλληνες!
Ολόκληρος ο κόσμος πάντως το ξέρει ως Ελληνικό Πόδι ή Mortons Toe
Ελπίζω να βοήθησα!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #85351 από stratis 1

stergiosbik έγραψε: Να κοιταχτουμε ολοι στα ποδια κ να βγαλουμε φωτο κ να τις αναρτησουμε στο φορουμ!
Ετσι θα ξερουμε ακριβως τι μερος του λογου ειναι ο καθενας μας! :lol: :lol: :lol:
alex_nous περα απο την πλακα σαν παραξενο μου φαινεται.Υπαρχει καποια μελετη σχετικη;
Το ειχα διαβασει κ παλιοτερα αλλα σχετικη μελετη καποιου επιστημονα-ανθρωπολογου δεν βρηκα.
Αν γνωριζεις θα μ ενδιεφερε να την δω. :)



Ολα αυτα τα κριτήρια για να δουμε ποιος ειναι Ελληνας dna, ποδια,μυτες, χρωμα μαλλιων κλπ ,ειναι για να μας δειχνουν λιγοτερους.
Οσοι δεν εχετε ετσι το αυτι σας δεν ειστε Ελληνες.
Οσοι δεν μοιαζεται με αυτο το αγαλμα δεν ειστε Ελληνες.
Θελουν να μας βαλουν σε αυτο το ψαξιμο για το γνωστο διερει και βασιλευε.
Αν θελουμε να ειμαστε ισχυροι πρεπει η ερωτηση προς τους αλλους να ειναι, μηπως και εσεις ειστε Ελληνες.
Ελληνας ειναι αυτος που πραγματικα θελει να ειναι Ελληνας.
Στο μυαλο πρεπει να ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ.
Αλιμονο αν περιμενω τον καθε επιστημονα να μου πει τι ειμαι.
Δυστυχως ζουμε στην παρακμη μας.
Να δουμε αν μπορεσουμε να αντιστρεψουμε τον κατηφορο.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #85364 από stergiosbik
Το δίλημμα του λαού…

Ή ζητιανεύεις την αξιοπρέπεια σου στις ουρές της ντροπής ή αγοράζεις το σχοινί για να κρεμάσεις αυτους που δε δίστασαν να στη βιάσουν…

Αν δεν είδες ηλικιωμένο σε κατάστημα της ΔΕΗ να κλαίει μ’ ένα 10ευρω στο χέρι παρακαλώντας να πάρουν έστω κι αυτό το τελευταίο κωλόχαρτο που κρατούσε, για να του ξαναδώσουν ρεύμα αν δεν ένιωσες οργή και δεν πλάκωσες στα βρισίδια εκείνη την υπάλληλο που με ύφος αφ’ υψηλού απαντούσε στον ηλικιωμένο «τελείωνε ρε παππού κι έχεις κάνει ουρά πίσω σου»… δεν ένιωσες τι σημαίνει περνάω ξυστά από το εγκεφαλικό. Αν με άφηναν θα την είχα δείρει. Κι ας ήταν γυναίκα. Στα μούτρα της έβλεπα την εξουσία του μαλάκα. Του νοσηρού. Της πουλημένης. Κι ας καταγγέλλεται η βία απ’ όπου κι αν προέρχεται.

Η βία που ασκείς για να υπερασπιστείς την αξιοπρέπειά σου ή του διπλανού σου…

Η βία που ασκείς για να προστατεύσεις τη ζωή σου ή τη ζωή του διπλανού σου, είναι θεμιτή. Πρόκειται για άμυνα.
Δεν πάει άλλο. Τουλάχιστον προσωπικά δεν αντέχω άλλο.
Σίγουρα υπάρχουμε «εμείς» κι «αυτοί». Μπερδεύομαι, όμως, με τους «αυτούς» από τη στιγμή που πολλοί από «εμάς» είναι ανάμεσα σε «αυτούς». Ποια είναι τα κριτήρια που εντάσσουν κάποιον στους «εμείς»; Μόνο η οικονομική κατάσταση και η ανεργία; Εν ολίγοις, αν δεν είσαι βιομήχανος, εφοπλιστής ή πολιτικός έχεις αυτομάτως δίκιο; Είσαι ένας από «εμάς»; Μα αν δεν έχεις την αίσθηση αλληλεγγύης, αν δε σκύψεις να σηκώσεις τον πεσμένο, αν δε μοιραστείς το τελευταίο σου ευρώ, αν ζεις αδιαφορώντας για όλα ξεμπερδεύοντας με ένα «έχω τα δικά μου ζόρια», είσαι με «αυτούς». Αν είσαι με το «αυτό ορίζει ο νόμος», αν ζεις με το «δεν είναι δουλειά μου», αν πορεύεσαι με το «δεν είναι στα καθήκοντά μου», αν σκέφτεσαι «δεν είμαι ψυχολόγος για να τους λύσω τα προβλήματα», δε μπορείς να είσαι με «εμάς». Αν θεωρείς γραφικούς και χασομέρηδες όσους ετοιμάζουν συσσίτια, αν θεωρείς τεμπέληδες, αποτυχημένους και αναξιοπρεπείς όσους τρώνε στα συσσίτια, αν ντράπηκες για τα υψωμένα χέρια κάτω από μια σακούλα τρόφιμα δίχως να οργιστείς με αυτούς που οδήγησαν αυτά τα χέρια να σηκωθούν από απόγνωση, δεν μπορείς να λες ότι είσαι με «εμάς».

Ο Γιάννης Τσαούσης μου έγραψε σ’ ένα μέιλ «ο ανθρώπινος μηχανισμός άμυνας που λέγεται “ηθικοποίηση” διανέμει αυτομάτως στο μυαλό του καθενός μας αποκλειστικά και μόνο το ρόλο του “καλού της ιστορίας”».
Τότε, προβληματίστηκα. Τώρα ξέρω. Η τσούλα υπάλληλος της ΔΕΗ έχει φροντίσει να διαθέτει μια τεράστια καβάτζα άλλοθι για να είναι τσούλα, αλλά ταυτόχρονα και «η καλή της ιστορίας». Αυτός που δήθεν συμμετέχει σε κινήσεις «προϊόντα χωρίς μεσάζοντες» και σου πουλάει 10 κιλά πατάτες 5 ευρώ, αλλά όταν πηγαίνεις σπίτι ανακαλύπτεις ότι τα κιλά είναι 8 και οι μισές πατάτες σάπιες, διαθέτει μια τεράστια καβάτζα άλλοθι για να κλέβει ένα φτωχό και ταυτόχρονα να είναι «ο καλός της ιστορίας».

Το τσογλάνι ο επιχειρηματίας, ναι αυτός ο μικρομεσαίος, που αφήνει 6 μήνες απλήρωτους τους εργαζόμενούς του λέγοντάς τους με πόνο ψυχής ότι αν δεν αντέχουν μπορούν να φύγουν, που κλαίγεται επειδή τον κλέβει η εφορία, που έχει μίζερο ύφος και βρίζει την «κατάσταση», αλλά πηγαίνει κι αγοράζει καινούριο αυτοκίνητο, διαθέτει μια τεράστια καβάτζα άλλοθι για να έχει σκλάβους και ταυτόχρονα να είναι «ο καλός της ιστορίας».
Ξέρω ποιοι είναι οι «αυτοί». Τουλάχιστον η κορυφή τους. Αυτοί που φαίνονται. Οι «επώνυμοι». Ποιοι είμαστε οι «εμείς» όμως; Μήπως πολλοί, ίσως λίγοι, αλλά σίγουρα κάποιοι από «εμάς» ανήκουμε σε αυτούς που επίσης μου έγραψε ο Τσαούσης «δεν φοβόμαστε καθόλου να κλέψουμε ή να εξαπατήσουμε. Φοβόμαστε μόνο “μη μας πιάσουνε και γίνουμε ρεζίλι”», οπότε αυτομάτως ανήκουμε στους «άλλους»; Σαφώς χρειαζόμαστε μια νέα κοινωνική «ηθική».
Απαιτείται ένας επανακαθορισμός όρων και προϋποθέσεων για τη συμβίωσή μας. Κάτι που δε θα δημιουργηθεί με νόμους από πάνω προς τα κάτω, αλλά με συνείδηση των κάτω που θα επιβληθεί στους επάνω. Αυτά, όμως, είναι ψιλά γράμματα. Τώρα καιγόμαστε.

Το μόνο που μένει και μπορούμε να κάνουμε είναι η τυφλή πίστη και εφαρμογή των εννοιών του αλληλοσεβασμού, της αλληλεγγύης, της αυτό-οργάνωσης, της υπεράσπισης εκείνων που δε μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Πρέπει να γίνουμε «εμείς». Λαός.

Σε αντίθετη περίπτωση θα λέμε «εμείς» και θα εννοούμε «εμένα». Σε αντίθετη περίπτωση, πολλοί, ίσως λίγοι, αλλά σίγουρα κάποιοι από «εμάς» θα εύχονται να μείνουν έτσι τα πράγματα. Θα τρέμουν μήπως αλλάξει η κατάσταση και τότε θα χάσουν την καβάτζα των άλλοθι για να εμφανίζονται ως «οι καλοί της ιστορίας». Αν μάθουμε να οργιζόμαστε για τον διπλανό μας και όχι με τον διπλανό μας, αν εξορίσουμε τους «καλούς της ιστορίας», τότε ίσως συναντηθούμε, γίνουμε λαός και μπορέσουμε να τρομάξουμε τους «άλλους».
Διαφορετικά, θα συνεχίσουν να μας καταπίνουν έναν – έναν κι εμείς θα περιμένουμε στην ουρά της ταπείνωσης για να μας φτύσει η εξουσία μέσα από το πρόσωπο μιας τσούλας με ένα «έλα, τελείωνε, περιμένουν κι άλλοι να με πρήξουν».
anti-ntp.net/2013/02/%CF%84%CE%BF-%CE%B4...B%CE%B1%CE%BF%CF%8D/

Δεν είναι ότι δεν είμαστε επαναστάτες. Απλά είμαστε άτυχοι που δεν είναι όπλο ο καναπές!!!


Last edit: 11 Χρόνια 4 Μήνες πριν by stergiosbik.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #85377 από stergiosbik
Eν ετει 1858!!!


"Η Ελλάδα είναι το μόνο γνωστό παράδειγμα μιας χώρας που ζει σε πτώχευση από την ημέρα που γεννήθηκε. Αν μια τέτοια κατάσταση επικρατούσε στη Γαλλία ή στην Αγγλία, λίγο χρονικό διάστημα αρκούσε για να δούμε φοβερές καταστροφές. Η Ελλάδα ζει ειρηνικά μέσα στην πτώχευση για περισσότερο από 20 χρόνια.

Στις πολιτισμένες χώρες, όταν τα έσοδα του κράτους δεν αρκούσε για τα έξοδά του, η διαφορά καλύπτεται από ένα εσωτερικό δάνειο. Ωστόσο, η ελληνική κυβέρνηση δεν προσπάθησε ποτέ να αποκτήσει ένα τέτοιο δάνειο και κάθε προσπάθεια να το πράξει θα ήταν μάταια.

Οι προστάτιδες δυνάμεις της Ελλάδας έχουν την υποχρέωση να εγγυηθούν τη φερεγγυότητα του ελληνικού κράτους, έτσι ώστε να μπορεί να διαπραγματευτεί με τους εξωτερικούς δανειστές. Αλλά τα δάνεια που έχουν ληφθεί κατασπαταλήθηκαν χωρίς κανένα όφελος για τη χώρα.

Σήμερα η Ελλάδα έχει εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια να πληρώσει τα χρέη της και ακόμα κι αν οι τρεις δυνάμεις συνεχίσουν να πληρώνουν τα χρέη της, δεν θα καλυτερεύσει η θέση της χώρας επειδή τα έξοδα του κράτους θα είναι πάντα μεγαλύτερα από τα έσοδά του.

Η Ελλάδα είναι η μόνη πολιτισμένη χώρα όπου ο φόρος εισοδήματος καταβάλλεται σε είδος, επειδή το χρήμα είναι σπάνιο στην ύπαιθρο και δεν υπήρχε άλλη δυνατότητα στο κράτος από το να υιοθετήσει αυτή τη μέθοδο. Για αυτό το έργο η κυβέρνηση αρχικά διόρισε φοροεισπράκτορες που όμως δεν απέδιδαν στη συνέχεια τους φόρους στο κράτος. Τώρα ανέλαβε το ίδιο το κράτος την είσπραξη των φόρων αλλά ενώ οι δαπάνες αυξήθηκαν σημαντικά τα έσοδα αυξήθηκαν ελάχιστα.

Οι φορολογούμενοι ακολουθούν το παράδειγμα των πρώτων εφοριακών: Δεν πληρώνουν. Πλούσιοι ιδιοκτήτες ακινήτων με σημαντική επιρροή κατορθώνουν να αποφεύγουν τους φόρους είτε δωροδοκώντας είτε εκφοβίζοντας τους φοροεισπράκτορες, οι οποίοι δεν αμείβονται ικανοποιητικά και σε κάθε αλλαγή υπουργού απολύονται.

Το 1845 ο υπουργός Οικονομικών κατάρτισε τον προϋπολογισμό με τα ποσά που έπρεπε να λάβει η κυβέρνηση από τους φόρους και τα ποσά που προσδοκούσε να λάβει.

Για την συγκομιδή της ελιάς σε δημόσιες εκτάσεις που μισθώνονταν σε αγρότες, το ποσό που υπολογίσθηκε ότι έπρεπε να λάβει ήταν 441.800 δραχμές και είχε την ελπίδα ότι θα λάμβανε 61.500 δραχμές. Το ποσό που τελικά εισπράχθηκε ήταν 4.457 δραχμές και 31 λεπτά. Δηλαδή περίπου 1% του ποσού που είχε υπολογισθεί.

Το 1846 ο υπουργός Οικονομικών αποφάσισε να μην συντάξει οικονομικό προϋπολογισμό και το έθιμο έπεσε σε αχρηστία."


(Edmond François Valentin About, Ντιέζ 1828 – Παρίσι 1885). Γάλλος συγγραφέας, ακαδημαϊκός και δημοσιογράφος.

Δεν είναι ότι δεν είμαστε επαναστάτες. Απλά είμαστε άτυχοι που δεν είναι όπλο ο καναπές!!!


Last edit: 11 Χρόνια 4 Μήνες πριν by stergiosbik.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #85568 από ΕΥΘΥΜΙΟΥΓΙΑΝΝΗΣ
Ιδού πόσα παίρνει ο Γ. Μέργος που θεωρεί «πολλά» τα 586 ευρώ!
Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013 08:47 Τελευταία ανανέωση: Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013 08:56
-Τριπλοθεσίτης ο προκλητικός ΓΓ του υπουργείου Οικονομικών -Πόσα παίρνει και από πού

Έντονος προβληματισμός και αμηχανία επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου μετά τις δηλώσεις του ΓΓ του υπουργείου Οικονομικών Γιώργου Μέργου, περί "υψηλού" κατώτατου μισθού στην Ελλάδα.
Η κυβέρνηση προσπαθεί άρον άρον να μαζέψει τη «γκάφα» του κ. Μέργου, χωρίς ωστόσο να παίρνει μέχρι στιγμής την απόφαση να τον απομακρύνει.
Το υπουργείο Οικονομικών, αλλά και ο υπουργός Εργασίας "άδειασαν" τον γενικό γραμματέα, ενώ σε σκληρές δηλώσεις αποδοκιμασίας προχώρησαν όλα τα κόμματα.
Ο κ. Μέργος, υποχρεώθηκε αργότερα να ανασκευάσει, λέγοντας ότι "απομονώθηκε" η δήλωσή του, ωστόσο το ερώτημα είναι αν λειτούργησε ως "λαγός" για όσα περιμένουν τους εργαζόμενους στο μέλλον.
Αλήθεια, πόσα παίρνει ο κ. Μέργος, που θεωρεί πολλά τα 586 ευρώ του κατώτατου μισθού;
Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών αμείβεται με 3.540 ευρώ το μήνα για τη θέση του στο υπουργείο Οικονομικών.
Επίσης λαμβάνει μισθό για τη συμμετοχή του στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, τα οποία ξεπερνούν τα 2.500 ευρώ. Είναι επίσης καθηγητής Οικονομικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, αμειβόμενος.
Αλήθεια κ. Μέργο έχετε αντιληφθεί πόσα είναι τα 586 ευρώ; Μπορείτε να διανοηθείτε πως είναι να ζει κανείς με 586 ευρώ;
Προφανώς όχι, αν κρίνουμε από τις δηλώσεις σας, που θεωρείτε ότι περαιτέρω μείωση θα φέρει την πολυπόθητη ανάπτυξη.


Φυσικά δε γίνεται να παίρνουμε όλοι τα ίδια.. Να παίρνει.. να πάιρνει βρε παιδιά...
Αλλά όταν τέτοιοι ανεγκέφαλοι ( να βράσω τον καθηγητή οικονομικών που ξέρει να μετράει ανθρώπους με αριθμούς..) κάνουν τέτοιες δηλώσεις, θεωρώντας ίσως πως μπορέι κάποιος να πληρώσει, φαγητό, θέρμανση, ΔΕΗ, τηλέφωνο, ενοίκιο, βενζίνη για απλή μετακίνηση, με αυτά τα χρήματα :evil: :evil:

Ας δώσει μιά απάντηση ο ίδιος τι πρέπει να κάνει κάποιος με αυτά τα 586 ευρώ (άσε τα λιγότερα..)
Πόσα να δώσει για ενοίκιο? 50-100?.. μπορεί αυτός που αποφασίζει για τη ζωή αυτού με το κατώτατο μισθό να του βρει σπίτι με ατό το ποσό?
Πόσα για φαγητό?? 3€ την ημέρα? 90 το μήνα για ένα σάντουιτς??? Τρέφεται ο ίδιος μ αυτό?
Πόσα για θέρμανση τώρα το χειμώνα?? Πλήρωσε ο ίδιος για να γνωρίζει??
Πόσα για ΔΕΗ??.. Ξέρει πόσες Kw/h καταναλώνει??
Πόσα για βενζίνη??? Μήπως να μην έχει αυτοκίνητο??? να γλυτώνει και τόσα έξοδα, ασφάλειες, συντήρηση, βενζίνη, τέλη κυκλοφ.. κλπ..

Μπορεί να χει και δίκιο σ αυτό που λέει.. Μπορέι να "πρέπει" ο κατ μισθός να πάει στα 300....

ΑΛΛΑ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΤΑ ΣΥΝΘΕΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ... ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ... ΑΥΤΗ ΠΟΥ 1+1 ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ... ΚΙ ΑΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΡΙΑ... ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ... ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ... :evil:
Last edit: 11 Χρόνια 4 Μήνες πριν by ΕΥΘΥΜΙΟΥΓΙΑΝΝΗΣ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #85684 από stergiosbik
Περιμένοντας το κούρεμα των στεγαστικών



Χιλιάδες είναι τα νοικοκυριά, που περιμένουν να εγκριθεί, το σχέδιο νόμου που έχει καταρτίσει το υπουργείο Ανάπτυξης, για τη μείωση των δόσεων στα στεγαστικά δάνεια, που έλαβαν προ κρίσης και υπέστησαν σημαντική μείωση, από τότε, στα εισοδήματά τους.
Εφόσον το σχέδιο πάρει την έγκριση της Τροίκας, εκτιμάται ότι περισσότερα από 100.000 νοικοκυριά, θα δουν τη δόση τους να περιορίζεται στο 30% των εισοδημάτων τους.

Σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες, δικαίωμα ένταξης στη νέα ρύθμιση θα έχουν οι μισθωτοί, συνταξιούχοι και επαγγελματίες με έως δύο εργοδότες (μπλοκάκια), οι οποίοι έχουν χάσει από την 1.1.2010 άνω του 30% του εισοδήματός τους, έχουν φορολογητέο εισόδημα έως 25.000 ευρώ και διαθέτουν προσημειωμένο ακίνητο αντικειμενικής αξίας έως 180.000 ευρώ.

Επίσης, στη ρύθμιση θα μπορούν να ενταχθούν και άνεργοι καθώς και οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που έχουν προσημειωμένο ακίνητο αντικειμενικής αξίας έως 200.000 ευρώ και δεν διαθέτουν κανένα άλλο κριτήριο.

Στους όρους της ρύθμισης θα περιλαμβάνονται ότι ο δανειολήπτης θα πληρώνει μόνο τους τόκους με σταθερό επιτόκιο για 4 χρόνια, μετά από το διάστημα θα επανέρχονται οι αρχικοί όροι του δανείου ενώ σε περίπτωση που δεν έχει εισοδήματα, θα αναστέλλεται η πληρωμή των δόσεων. Επίσης, θα γίνεται επαναξιολόγηση της κατάστασης του δανειολήπτη κάθε 2 χρόνια. Σημειώνεται, ότι η δόση σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ξεπερνά το 30% των μηνιαίων αποδοχών του δανειολήπτη.

www.buildnet.gr/default.asp?pid=235&la=1&catid=213&artid=7499

Aν ειναι να γινει κουρεμα κ το βαρος να το επωμιστουν ΜΟΝΟ οι τραπεζες, να γινει το ταχυτερο δυνατον.
Αν ειναι ομως να επωμιστει το ποσο των κουρεμενων δανειων ολος ο κοσμος μεσω κι αλλων φορων,βγαζοντας οι τραπεζες τον κωλο τους απ εξω ως συνηθως,διαφωνω.
Τι χρωσταει αυτος που ειναι συνεπης κ ενταξει στις υποχρεωσεις του να πληρωνει τα δανεια αλλων; :ohmy:

Δεν είναι ότι δεν είμαστε επαναστάτες. Απλά είμαστε άτυχοι που δεν είναι όπλο ο καναπές!!!


Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.336 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ