Συζήτηση επί του άρθρου: "Πότε θ' αρχίσει η οικονομική ανάκαμψη;"

  • thangio
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #83473 από thangio
Αρχες Οικονομικης Θεωριας μαθημα 3 ης Λυκειου ο κυκλος της Υφεσης εκτος απο τα δημοσιονομικα μετρα (δημ.εργα ,ρευστοτητα )κτλπ τελειωνει με εναν πολεμο η φυσικη καταστροφη (σεισμο κ.α) τοσο απλα .Δεν χρειαζεται να εισαι οικονομολογος μαθημα σε 18χρονα παιδια.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #83478 από ippomas
Ενα θεμα δυσκολο εβαλες φιλε Γιαννη! δεκτες οι αποψεις ολων απλα ο καθε ενας παραθετει ορισμενα πραγματα οπως τα βλεπη η τα αντιλαμβανετε. Εγω δεν θα μπω σε αυτη την διαδικασια οταν ομως εχεις περαση σε προχωρημενη σηψη οποιος πιστευη οτι θα υπαρξη αναπτυξη ειναι, η αφελης, η δεν αντιλαμβανετε
τι συμβαινη. Λοιπον για να απαντησω στο θεμα δεν θα υπαρξη αναπτυξη ουτε μετα 50 χρονια τοση ισως και μεγαλυτερη ειναι η ζημια που εχουμε παθει. Οτι λενε και ακουγετε περι αναπτυξης ειναι μουφες. Ασχολουμε με το εμποριο και το σερβις πανω απο 28 χρονια με δυο επιχειρησης εχω πολυ καλη γνωση αυτων που διατυπωνω. Ας μην γελιωμαστε.

Το να ρωτας δεν ειναι κακο.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": stergiosbik

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #83482 από ΕΥΘΥΜΙΟΥΓΙΑΝΝΗΣ
ας προσπαθήσουμε να το δούμε λίγο διαφορετικά... πότε θα μπορέσουμε να ξαναγελάσουμε λιγάκι με τη καρδιά μας?.. πότε θα ξυπνήσουμε με κέφι για να ζήσουμε τη καθημερινότητα μας??.. είμαστε σίγουροι πως πρέπει να χουμε πολλά στη τσέπη μας γι αυτό?? είμαστε σίγουροι στη συνείδηση μας πως ήμασταν τόσο καλά πριν???(καλύτερα σίγουρα.. αλλά πραγματικά τόσο καλά όσο πιστεύαμε??)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #83493 από michalisgr
αν και μικρος σε ηλικια θελω να πω τα εξης:

Θυμαμαι πριν 3 χρονια περιπου τον Ελληνα να ειναι χαμογελαστος και χαλαρος..
Να δουλευει και μετα με ΟΡΕΞΗ να βγαινει το βραδυ για ενα ποτακι η για μια μπυρα..
Να γινεται ενας χαμος στα club.. Να μπορεις να πληρωσεις τα τελη κυκλοφοριας και τις υπολοιπες υποχρεωσεις σου και να βαζεις και κατι στη μπαντα... Να ξυπναει το πρωι και να χαιρεται, ναι ειναι ξενοιαστος... Να σπαει πλακα με τους γυρο του...Να πληρωνεται στην ωρα τους.. Να γινονται εργα στους δημους και στις πολεις.. Ολα αυτα τα απλα και καθημερινα πραγματα εχουν ΧΑΘΕΙ!!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #83495 από Stavrax
Το περασμένο Σάββατο είχε την Ρούλα σε μια πανηγυρική εκπομπή από την Σύρο γυρισμένη το 1997. Στα 15 χρονιά που ακολούθησαν οι περισσότεροι αλλάξαμε κοσμοθεωρία πάνω από 3 φορές, αν είχε ανακαλυφθεί το ταξίδι στον χρόνο και γυρνούσα εκείνη τη στιγμή, μάλλον θα μου κρεμούσαν κουδούνια :angry:

"Πολεμούμε γιατί έτσι μας αρέσει, τραγουδούμε κι ας μην υπάρχει αυτί να μας ακούσει. Δουλεύουμε, κι ας μην υπάρχει αφέντης, σα βραδιάσει, να μας πλερώσει το μεροκάματο μας. Δεν ξενοδουλεύουμε. Εμείς είμαστε οι αφέντες. το αμπέλι τούτο της Γης είναι δικό μας, σάρκα μας κι αίμα μας. Το σκάβουμε, το κλαδεύουμε, το τρυγούμε, πατούμε τα σταφύλια του, πίνουμε το κρασί, τραγουδούμε και κλαίμε, οράματα κι Ιδέες ανηφορίζουν στην κεφαλή μας. Σε ποια εποχή του αμπελιού σου έλαχε ο κλήρος να δουλεύεις; Στα σκάμματα; Στον τρύγο; Στα ξεφαντώματα; Όλα είναι ένα. Σκάβω και χαίρουμαι όλον τον κύκλο του σταφυλιού, τραγουδώ μέσα στη δίψα και στο μόχτο μου, μεθυσμένος από το μελλούμενο κρασί. Κρατώ το γιομάτο ποτήρι και ξαναζώ το μόχτο του παππού και του προπάππου. Κι ο ιδρώτας της δουλειάς τρέχει κρουνός στο αψηλό καταμέθυστο κρανίο"
Απόσπασμα από την ασκητική του Καζαντζάκη.


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": ΕΥΘΥΜΙΟΥΓΙΑΝΝΗΣ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #83546 από stergiosbik
Ποσο προφητικα ηταν αυτα τα λογια! :(



"Ξέρεις κάτι;Η Ελλάδα πεθαίνει. Πεθαίνουμε σα λαός. Κάναμε τον κύκλο μας, δεν ξέρω πόσες χιλιάδες χρόνια, ανάμεσα σε σπασμένες πέτρες και αγάλματα.
Και πεθαίνουμε.... Αλλά αν είναι να πεθάνει η Ελλάδα, να πεθάνει γρήγορα. Γιατί η αγωνία κρατάει πολύ και κάνει πολύ θόρυβο."



Ποια αναπτυξη φιλοι μου;
Τετελεσται.Καπουτ.The end. :(
Φαντασματα του ενδοξου παρελθοντος μας ειμαστε που προσπαθουμε να πιστεψουμε οτι υπαρχουμε αλλα δε μας ακουει κανεις.
Ολα εχουν μια αρχη κ τελος!

Δεν είναι ότι δεν είμαστε επαναστάτες. Απλά είμαστε άτυχοι που δεν είναι όπλο ο καναπές!!!


Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.089 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ