Τιμές pellet

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #5232 από ddt
Απαντήθηκε από ddt στο θέμα Τιμές pellet

Nasikas έγραψε:

ddt έγραψε:

terisds έγραψε: Εχθες παρελαβα τους τελευταιους 3 τονους πελλετ,σε τιμη 195ευρω τον τονο.Δηλαδη ο εμπορος που το εφερε δεν εβγαλε κερδος?Εδω οι δικοι μας γιατι δεν κατεβαζουν τις τιμες τους για να ψωνιζουμε Ελληνικα,και οχι να δινουμε τα λεφτα σε εισαγωγες,αλλα το εχουν κανει χρηματηστηριακο ειδος,σε λιγο θα πωλειται σε αργυροχρυσοχοειο,οταν τον Ιουνιο ειχε το ανωτερο 230,σημερα επιασε 308 στην Χαλκηδωνα.Οσο παραπανω και να καψω,δεν νομιζω να βγει πιο ακριβα. Αλλα απο του χρονου αν γινει αυτο με το πετρελαιο,τοτε να δουμε τι θα κανουν,εμεις ετσι κι αλλιως δωσαμε τα λεφτα ,που δεν μας μας περισευαν κιολας,ευτυχως δεν πεταξαμε τους λεβητες πετρελαιου και θα εχουμε εναλλακτικη λυση. :angry:


Μα δεν θελουν να πουλησουν ποσοτητα γιατι θα βγαλουν υπερδιπλασιο κερδος με μικροτερη ποσοτητα και μεγαλο ποσοστο,εξαιτιας χαμηλων λειτουργικων,φθορων κτλ.Επιπλεον και το σημαντικοτερο για μενα,θα κρατηθουν ψηλα οι τιμες για τη νεα σεζον.
Παρεπιπτοντος μου ειπε εμπορος(????) που προμηθευομαι πελλετ οτι η aw σταματησε την παραγωγη.
Καλη ανοιξη.

άλλη μία φήμη στις τόσες που έχω ακούσει ως τωρα.
Ολικό παγετό και -20 βαθμούς τα πρωινά έχει η περιοχή αυτη την περίοδο. Πως να βγει το παγωμένο πριονίδι απο τα σιλό; Σπηλαίωση -ξερεις τι θα πει;


επισης μια αλλη φημη στις τοσες που εχεις ακουσει ειναι η παρακατω.
Ο ιδιος μου ειπε οτι εχει προπληρωσει ποσοτητα πελλετ απο αρχες Δεκεμβρη στην aw και μεχρι στιγμης εχει παραλαβει αερα κοπανιστο.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #5244 από ΕΥΘΥΜΙΟΥΓΙΑΝΝΗΣ
Απαντήθηκε από ΕΥΘΥΜΙΟΥΓΙΑΝΝΗΣ στο θέμα Τιμές pellet
Δε ξέρω.... μη ψάχνοντας την απόλυτη θέρμανση νύχτα- μέρα, αλλά μιά ενναλακτική που να μας βολέυει και να ναι και οικονομική, αποφάσισα να αγοράσω τη σόμπα.
Έχω ξοδέψει μέχρι τώρα περίπου 600 κιλά πέλλετ και είμαστε ικανοποιημένοι από τη ζέστη που έχουμε.
Η σόμπα είναι στον ένα όροφο και ανεβάζει 23-25 βαθμούς στα 45 τ.μ, είναι απέναντι από τη σκάλα και με τη βοήθεια ανεμιστήρα στον επάνω όροφπ που δημιουργέι άντληση άερα από τη σκάλα, ανεβάζει 19-21 επάνω στα υπνοδωμάτια, που είναι καλά για μας.
Δοκιμάζω αρκετά πελλετ, μέχρι να βρω κάποιο που να δουλεύει σωστά.
Τιμές περίπου στα 280 όλα, και βλέπουμε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #5245 από ΕΥΘΥΜΙΟΥΓΙΑΝΝΗΣ
Απαντήθηκε από ΕΥΘΥΜΙΟΥΓΙΑΝΝΗΣ στο θέμα Τιμές pellet
στη παγωνιά ξεχνάμε αυτούς τους βαθμούς, αλλά υπάρχει πάντα (ακόμα) το πετρέλαιο για βοήθεια.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #5257 από kostas1
Απαντήθηκε από kostas1 στο θέμα Τιμές pellet
Έχω μια υπόνοια ότι την κάναν την αρπαχτή και φέτος.Ανέβασαν το πετρέλαιο 1.0 ευρώ και με έντονες φήμες για 1,5 ευρώ.Τσιμπήσαμε και ένα μεγάλο ποσοστό πήραμε λέβητες,σομπες πέλλετ κινήθηκε και έντονα η αγορά της πώλησης πέλλετ με έντονα φαινόμενα αισχροκέρδιας.Του χρόνου βλέπω το πετρέλαιο στα 0,70 ευρώ και το πέλλετ όχι κάτω από 0,25.Θα πάρουμε πάλι λέβητες πετρελαίου μακάρι να βγω ψεύτης.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #5259 από giogud
Απαντήθηκε από giogud στο θέμα Τιμές pellet

kostas1 έγραψε: Έχω μια υπόνοια ότι την κάναν την αρπαχτή και φέτος.Ανέβασαν το πετρέλαιο 1.0 ευρώ και με έντονες φήμες για 1,5 ευρώ.Τσιμπήσαμε και ένα μεγάλο ποσοστό πήραμε λέβητες,σομπες πέλλετ κινήθηκε και έντονα η αγορά της πώλησης πέλλετ με έντονα φαινόμενα αισχροκέρδιας.Του χρόνου βλέπω το πετρέλαιο στα 0,70 ευρώ και το πέλλετ όχι κάτω από 0,25.Θα πάρουμε πάλι λέβητες πετρελαίου μακάρι να βγω ψεύτης.


Ναι σίγουρα. 0,70€ το πετρέλαιο. Με 110$ το βαρέλι, δηλαδή καθαρή τιμή πάνω από 0,55€ το λίτρο. Μόνο ΦΠΑ να βάλεις πάμε για πάνω από 0,67. Κέρδος; Δεν θα έχουν καθόλου φόρο κατανάλωσης;
Ήδη από τις 1/1/2012 στις επιχειρήσεις έχει απαγορευτεί η χρήση πετρελαίου θέρμανσης και ζεσταίνονται με πετρέλαιο κίνησης.
Υπάρχει η πιθανότητα να πάει και το πέλλετ στον χαμηλό συντελεστή ΦΠΑ όπως και σε όλη την άλλη Ευρώπη, οπότε.....
Θα δείξει...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #5260 από KERBEROS
Απαντήθηκε από KERBEROS στο θέμα Τιμές pellet
Το μόνο που θα γίνει, εφόσον πετύχει το PSI, και προκειμένου ο κόσμος να πειστεί ότι ήταν τεράστια επιτυχία, θα μειωθεί το ΦΠΑ, κατα τρεις μονάδες.
Και το έργο ήδη το βλέπω. Επειδή οι έμποροι έχουν απορροφήσει σε μεγάλο βαθμό τις αυξήσεις ΦΠΑ, θα 'απορροφήσουν' και την μείωση.
Αυτά, βέβαια, ελπίζω να μην γίνουν από τους εμπόρους πέλλετ, γιατί είναι από τους λίγους, που δεν τους αγγίζει η κρίση.

Όσο για το πετρέλαιο. Εξίσωση γύρω στο 110 με 120 με επίδομα θέρμανσης (κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα και με εισοδηματικά κριτήρια), ενώ ταυτόχρονα με κάποιο τρόπο θα ισοσκελίσουν την χασούρα από το κίνησης με κάποιο ισοδύναμο φορολογικό μέτρο για τα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα.

Όλα τα υπόλοιπα είναι δυστυχώς για λαϊκή κατανάλωση...

Προδότης δεν είναι μόνον αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς,αλλά είναι και εκείνος που, ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.357 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ