Τιμές pellet

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #5089 από χρηστος8
Απαντήθηκε από χρηστος8 στο θέμα Τιμές pellet
[quote="Τάκης"

Εκτός απο καχύποπτος είσαι και υπερβολικός, για να μην πω τον σωστό χαρακτηρισμό. Θάχεις κάποιο λόγο ή ίσως να είναι του χαρακτήρα σου.[/quote]





συμφωνω απολυτα με την αποψη του Τακη.



Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ Θεού ελέησον με τον αμαρτωλό

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #5092 από sugarboy
Απαντήθηκε από sugarboy στο θέμα Τιμές pellet
Φίλε THS,

Το κατοχικό σύνδρομο και το κατσαπλιάδικο που έχουμε στο αίμα μας, είναι αυτό που έφερε εδώ που είμαστε. 300+ χρόνια δεν είναι εύκολο να αλλάξουν..... H "κονόμα" συνδυασμένη με "Low quality at high price=Bull profit".

Κάποια στιγμή, πέρισυ το καλοκαίρι, είχα μια συνεργασία με έναν Νορβηγό που ήθελε να αγοράσει (σε άλλο αντικείμενο) κάποια εμπορεύματα απο μένα. Αφού κλείσαμε την συμφωνία ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ??!!!!

I am very glad that I did bussiness with you, and we will continue to the future. You know, when I said to my partners that I will go to buy the items from Greece, they told me be careful, Greeks are like RATS, they will try to cheat you. Thanks that you didn't confirm them you are very professional.

ΚΑΤΑΝΤΡΑΠΗΚΑ!!!!!!
ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ΤΗΝ ΡΑΤΣΑ ΜΑΣ??? ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ "ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ" ΚΑΙ ΤΙΣ "ΞΥΛΙΕΣ"??

ΟΤΑΝ λοιπόν, θα μπορέσουμε να καταλάβουμε οτι "έκαστος στο είδος του" και π.χ. ο τεχνικός δεν μπορεί να γίνει εν μια νυκτί εισαγωγέας επειδή έχει πέντε φραγκάκια στο παντελόνι του ούτε και εκάστοτε αγοραστής/πελάτης επειδή αγόρασε μια σόμπα ή έναν λέβητα πέλλετ χθές, σήμερα να είναι ειδήμων και να εκφέρει άποψη!!! και ΟΤΑΝ θα μάθουμε να σκεφτόμαστε ΣΦΑΙΡΙΚΑ να ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕΘΟΔΙΚΑ και να είμαστε ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ με το οποίο ασχολούμαστε, τότε να είσαι σίγουρος οτι σε όλα θα επέλθει ισσοροπία και ΤΟΤΕ θα έχουμε και τα επιθυμητά αποτελέσματα χωρίς φαμφαρισμούς και ανθρώπους που έχουν άποψη επι παντός επιστητού. Δεν γίνεται πουθενά στον κόσμο!!!! Και ΤΟΤΕ θα πάψουν να υπάρχουν "γαιδούρια που υπομένουν" όπως εύστοχα αναφέρεις.

Αλλά ο Έλληνας..... "ξεχνάει"!!!

Δυστυχώς όμως όλοι κοπιάρουν τα εύκολα και πατάνε όπου και όπως βρούνε... και οτι αρπάξουν.
Σήμερα πέλλετ και μπριγκέτα, αύριο καύσιμο για διαστημόπλοια εεεε και βάζω και 10 στρέμματάκια αγριοαγκιναρα μαζί με τις ντομάτες και τα πιπέρια της γιαγιάς μου βρε αδερφέ, δεν χάθηκε ο κόσμος.... οτι βγάλουμε! Και όπως είπε και κάποιος συμφορουμίτης, στους τυφλούς οδηγεί ο μονόφθαλμος..... και ο νοών νοείτω προσθέτω εγω.

ΔΙΑΒΑΖΩ, ΜΑΘΑΙΝΩ, ΡΩΤΑΩ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΏΝΩ(ΜΑΙ), ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΙ.... ΕΚΦΕΡΩ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΟΠΟΙΟΥΜΑΙ!!! so simple....

"ξλιά" λέγεται στο δικό μου το χωριό και η βίτσα απο καβάκι.........


THS έγραψε: Στη δουλειά μου ακούω συχνά, "τα γαϊδούρια κοπάδι δεν γίνονται", όμως ας έχουμε υπόψη ότι η ράχη του γαϊδάρου υπομένει και τις ξυλιές.Και έχω φάει αρκετές στο θέμα πέλλετ. Τις εξιστόρησα στον φίλο jnet.Λοιπόν η συλλογική προμήθεια μέσω ιδιωτικού συμφωνητικού είναι μονόδρομος, γιατί στη συγκεκριμένη νεότευκτη αγορά, ο ανταγωνισμός λειτουργεί μόνο προς τα επάνω. Συναγωνίζονται ποιος θα πουλήσει σε υψηλότερες τιμές, το δικό του "χρυσό" πριονίδι. Γνωρίζω τη φύση του Ελληνα και την επιστημοσύνη του πάνω σε κάθε ζήτημα. Εδώ όμως πρόκειται πλέον - και μη γελάσετε - για ζήτημα επιβίωσης, καθώς ό χειμώνας με πετρέλαιο 1,2€ δεν θα βγει με τίποτε. Στηρίξτε κάθε συλλογικ΄ηπροσπάθεια με οποιοδήποτε τρόπο.

sugarboy έγραψε: Το πρόβλημα είναι (όπως φυσικά και σε κάθε τομέα) οτι ο Έλληνας στροφάρει γρήγορα και μυρίζεται το κέρδος. Και λόγω οτι το έχουμε στα γονίδιά μας, σου λέει ο άλλος ώωωπ.... ευκαιρία για αρπαχτή.
Έχοντας λοιπόν την λέξη αρπαχτή στο μυαλό μην περιμένετε να δούμε άσπρη μέρα.


Και το λέω αυτό γιατί κανένας ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να στηρίξει ομαδική παραγγελία. Και μην διατείνεστε για το αντίθετο γιατί... μου αρέσουν τα πειράματα...... ;)

Ακόμη και να γίνει αυτό, θα γίνει σε μικρή κλίμακα και εκ των υστέρων ο καθένας θα λέει το κοντό του και το μακρύ του για την ποιότητα, την υγρασία και οτι άλλο κατεβάζει η γκλάβα του σαν την διαφήμιση που λέει δεν είναι καλό το αυτοκίνητο γιατί οι υαλοκαθαριστήρες πετάνε πολύ νερό και η ζώνη τσαλακώνει το πουκάμισο. Αφού ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ το παίζουΜΕ ειδήμονες και εξπέρ του είδους.

Τι εννοώ..... Εννοώ οτι ακόμα και να βρεθεί πέλλετ καλής ποιότητας σε μαζική παραγγελία ΚΑΙ ΠΑΛΙ θα το θάψετε με τον άλφα ή βήτα τρόπο.
ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ....

1.
Ποιός επιχειρηματίας που σέβεται τον εαυτό του θα μπεί στη διαδικασία να κάνει αυτή την κίνηση (ΔΕΝ λέω οτι θα την κάνει τζάμπα) και στο τέλος θα του την "πούνε" κι απο πάνω?

2.
Ποιός καταναλωτής θα δεχτεί να προμηθεύτεί πέλλετ καλής ποιότητας σε καλή τιμή και να κάνει τον συμβιβασμό με τον εαυτό του οτι το προϊόν που αγοράζει είναι το best value for money?

Οσο λοιπόν υπάρχει ανταγωνισμός ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ τόσο θα υπάρχουν και οι διάφορες ποιότητες πέλλετ και ο καθένας θα κάνει τις επιλογές του, συνειδητές ή ακούσιες και θα υπάρχουν πάντα προβλήματα του τύπου π.χ. 280 Ευρώ για Βουλγάρικο.

Αεριτζήδες υπήρχαν και θα υπάρχουν σε κάθε χώρο. Πατάνε στην ανάγκη σου, κάνουν την αρπαχτή κι εσύ περιμένεις το άλλον καλοκαίρι για να πάρεις την εκδίκησή σου. Το παραδάκι όμως..... άλλαξε χέρια!

Πολύ απλα.... δεν είμαστε ψαγμένοι, δεν είμαστε ενημερωμένοι και είμαστε παρορμητικοί.


Υ.Γ.

Το κουίζ για τις πρέσσες, εξακολουθεί να ισχύει!!! :)


AMECO, BIOENERGYPOINT, SAVA, SCHWEIGHOFER

Μην πατάς το (-), θα βραχεί το πέλλετ σου και θα καεί η αντίσταση απο τον καυστήρα σου! ;)

---ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΘΑ ΤΣΑΚΙΖΩ ΚΟΚΚΑΛΑ---
PRIMUS INTER PARES

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #5096 από KERBEROS
Απαντήθηκε από KERBEROS στο θέμα Τιμές pellet
Θα μου επιτρέψεις να σου πω, sugarboy, ότι ο Έλληνας 'ξεχνούσε', πλέον δεν ξεχνάει, γιατί σε λίγο θα πεινάει, αν δεν συνεννοηθεί.
Όλα θέλουν υπομονή.
Συμφωνώ απόλυτα για τη δραστηριοποίηση. Αυτή θα έρθει, όταν μάθουμε να ακούμε τους γύρω μας, χωρίς να θεωρούμε τον εαυτό μας 'φωτεινό παντογνώστη'.
Κι επειδή τα λόγια πλέον κούρασαν, γι' αυτό και αυτό το φόρουμ εξελίσσεται σε μια καλή ευκαιρία για έργα.
Όλα θέλουν υπομονή...

Προδότης δεν είναι μόνον αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς,αλλά είναι και εκείνος που, ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #5100 από spyroskosmas
Απαντήθηκε από spyroskosmas στο θέμα Τιμές pellet
Απ΄όταν ακρίβηνε λίγο ή αρκετά ή πολύ το πέλλετ, όλοι λέμε πολύ εύκολα τη λέξη ''κονόμα'', ''αισχροκέρδεια'' και πολλές άλλες παρόμοιες στο φόρουμ. Το περίεργο είναι ότι αυτές οι λέξεις βγαίνουν και από τα στόματα ατόμων που κάνουν το ίδιο ακριβώς πράγμα στο δικό τους αντικείμενο. Δε μιλώ συγκεκριμένα, κατηγορώ όλη την πιάτσα.
Παράδειγμα, ο γιατρός συνεχίζει και παίρνει επίσκεψη 50€ στο ιατρείο, ο καθηγητής στο ιδιαίτερο συνεχίζει και παίρνει 30€ την ώρα, οι μαστόροι ζητούν ότι μπορεί να φανταστεί ο καθένας, ακόμη και η.. κομμώτρια για να χτενίσει στο σπίτι,κ.ο.κ. Ο καθένας όπου μπορεί να κάνει αρπαχτή, θα την κάνει. Αυτό που θέλουμε είναι να ρίξουν όλοι τις τιμές τους, αλλά όπου ο καθένας μας διαμορφώνει τιμή, ούτε λόγος για πτώση τιμών. Αυτό που ακούς είναι ''ακρίβυναν τα μεροκάματα, τα καύσιμα''. Πουθενά δεν ακούς ''μείωσα τα ποσοστά κέρδους μου, γι΄αυτό κράτησα τις τιμές''.
Αδιαμφισβήτητο γεγονός οι πάμπολλες στρεβλώσεις της αγοράς.
Κύριοι, η αγορά πρέπει να δουλέψει επιτέλους με λογικά ποσοστά κέρδους, κρατώντας σταθερή την ποιότητα της παρεχόμενης εργασίας -υπηρεσίας -εμπορεύματος.
Και επειδή γίνεται τελευταία λόγος για μεταρρυθμίσεις, όλοι θέλουμε να μεταρρυθμίστουν οι γύρω μας. Όλοι καθημερινά κατηγορούμε τα κακώς κείμενα ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
Τι μας μένει σε εμάς τους καταναλωτές; Όπλο μας η αγοραστική μας δύναμη ή ότι απέμεινε. Να προτιμηθούν οι σωστοί επαγγελματίες, έμποροι και να στηριχθούν. Όσοι δεν συμμορφώνονται να τους στείλουμε αδιάβαστους.
Στο θέμα μας, σε εμπόρους ευθείες απορρίψεις όταν ακούμε τις τιμές τους. ''Είσαι πολύ ακριβός'' ή ''θα προτιμήσω άλλον οικονομικότερο'' κτλ. ¨Όσοι παίρνουν ξύλα, να ζητάνε ζυγολόγια ή να τα ζυγίζουν σε γεφυροπλάστιγγες. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μας κλέβει.
Η εποχή του ξέφρενου πανηγυριού ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

Η απογοήτευση λόγω κακής ποιότητας διαρκεί περισσότερο από την ικανοποίηση λόγω χαμηλής τιμής
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": ΘΕΟΔΟΣΗΣ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #5102 από terisds
Απαντήθηκε από terisds στο θέμα Τιμές pellet
Εχθες παρελαβα τους τελευταιους 3 τονους πελλετ,σε τιμη 195ευρω τον τονο.Δηλαδη ο εμπορος που το εφερε δεν εβγαλε κερδος?Εδω οι δικοι μας γιατι δεν κατεβαζουν τις τιμες τους για να ψωνιζουμε Ελληνικα,και οχι να δινουμε τα λεφτα σε εισαγωγες,αλλα το εχουν κανει χρηματηστηριακο ειδος,σε λιγο θα πωλειται σε αργυροχρυσοχοειο,οταν τον Ιουνιο ειχε το ανωτερο 230,σημερα επιασε 308 στην Χαλκηδωνα.Οσο παραπανω και να καψω,δεν νομιζω να βγει πιο ακριβα. Αλλα απο του χρονου αν γινει αυτο με το πετρελαιο,τοτε να δουμε τι θα κανουν,εμεις ετσι κι αλλιως δωσαμε τα λεφτα ,που δεν μας μας περισευαν κιολας,ευτυχως δεν πεταξαμε τους λεβητες πετρελαιου και θα εχουμε εναλλακτικη λυση. :angry:

ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ-ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ!!!!!!!!
Στράτος.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #5103 από KERBEROS
Απαντήθηκε από KERBEROS στο θέμα Τιμές pellet
Συμφωνώ σε όλα εκτός από το θέμα των υπηρεσιών. Σχεδόν όλες έχουν μείωση τιμών. Τα προϊόντα παραμένουν σταθερά, και μάλιστα όχι όλα, αφού κάποια ήδη συμπιέζονται.

Προδότης δεν είναι μόνον αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς,αλλά είναι και εκείνος που, ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.332 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ