Καυστήρας pellet σε λέβητα πετρελαίου

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Μήνες πριν #120101 από elgreco
Να ρωτήσω αν κάποιος εχει τον λεβητα πετρελαίου hydrotherm stiebel eltron hd-1? για τον οποίο δεν μπορώ να βρω τίποτα στο διαδίκτυο? και αν κατα τύχη γνωρίζετε ως προς την συμβατότητα του με καυστήρα πελλετ?

Ευχαριστω.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Μήνες πριν #120108 από panos79
και γω παιδια εχω αυτον κανει για μετατροπη; Λέβητας πετρελαίου chauffe CH 40 (40000 Kcal/h) οχι οτι με ενδιαφερει να τον πουλησω στ διαδικτυο θελω κ απλος θελω ν το γραψω ως προσον :whistle:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 4 Μήνες πριν #120144 από valsam
Απαντήθηκε από valsam στο θέμα Καυστήρας pellet σε λέβητα πετρελαίου
Βλεπω οτι υπαρχει αρκετο ενδιαφερον για το συγκεκριμενο θεμα και μακαρι να κανουν οι λεβητες σας(και μας!) παιδια για την συγκεκριμενη μετατροπη γιατι ετσι οπως την βλεπω την δουλεια πιο οικονομικη λυση(αν κανει ο λεβητας μιλαμε παντα και εχει και την απαιτουμενη αποδοη)δεν υπαρχει για ολοκληρωμενη θερμανση ενος σπιτιου ακομη και πολυ μεγαλου!
Ακομη και με λιγοτερα λεφτα απο τα 900 ευρω (Φερολακι και μεγαλο πλαστικο βαρελι για σιλο)δεν παιζει αλλος πιο φθηνος τροπος να ζεστανει κανεις 150-200 τ.μ με τιποτα, και με 1000 ευρω σπιτι 200-300 και βαλε τ.μ( FERROLI SUN P12 100-150 ευρτω πιο ακριβος απο τον P7),
Αυριο θα βοηθησω τον γαμπρο μου να κοψουμε την πορτα του λεβητα με το τροχακι και να φαμε λιγο την μονωση της πορτας για να χωρεσει η μπουκα του καυστηρα πελλετ,θα φτιαξουμε και μια σεσουλα για να γεμιζει το βαρελι-σιλο 200 λιτρων(τσαμπα το βαρελιγιατι υπηρχε) με πελλετ απο εξω απο το σπιτι και θα ειμαστε ετοιμοι μεσα στην βδομαδα να ερθει ο μαστορας και να κοτσαρει τον καυστηρα και να τον ρυθμισει,επειδη πηγαμε στην λυση του αυτοκαθαριζομενου καυστηρα και με τροφοδοοσια με κοχλια και την εγκατασταση μιας ηλεκτροβανας το νουμερο μας ανεβηκε και θα πιασουμε τα 1300-1350 ευρω για σπιτι 210 τ.μ!
Ουτε αεροθερμη σομπα δεν αγοραζεις με τοσα λεφτα!
Αν δουλεψει (που εγω πιστευω θα ξεσκισει!)θα ειναι το best value for money ever!
Παραλιγο προχθες να δωσουν ακυρο η αδελφη μου και ο γαμπρος μου ακομη και σε αυτην την παμφθηνη λυση φοβουμενοι το ιδιο το πελλετ και την τιμη του και οχι την μετατροπη.
Πηγαν η αδελφη μου την πεμπτη σε μια ταβερνα ενος γνωστου τους ο οποιος ειχε μια αεροθερμη σομπα και ο ανθρωπος τους ειπε οτι η σομπα του ειναι βιτσιζα και οτι μονο με ακριβο πελλετ δουλευει,οτι πελλετ και να δοκιμασε με 250-300 ευρω τον τονο τα αποτελεσμετα ηταν πολυ κακα ,τωρα που καιει german pellet τους ειπε οτι ειναι μια χαρα,ωπα σου λενε με το που ακουσαν την τιμη του και την αναλογια 2,2 προς 1 που θελει για το αντιστοιχο 1 λιτρο πετρελαιου εχοντας και τον φοβο οτι το 2,2 αυτο μπορει να φτασει σε αυτους ακομη και το 3-4 προς 1 λογο αποτυχιας της μετατροπης ερχονται και μου λενε ακυρο το πελλετ (πηραν τηλ. και αλλον γνωστο αλλα με λεβητα πελλετ και αυτος πανω κατω τα ιδια τους ειπε οτι το ακριβο δηλ. ειναι και το μονο καλο!)θα βαλουμε Φ.Α και αντε να τους αλλαξω τα μυαλα!

Αντε να δω τελικα θα το γλυτωσω το ξυλο η οχι!
Last edit: 10 Χρόνια 4 Μήνες πριν by valsam.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": VOSDOGIAN, elgreco

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Μήνες πριν #120241 από VOSDOGIAN
Άντε με το καλό και μακάρι να δουλέψει τέλεια περιμένουμε με αγωνιά,αν και για μένα από οτι είπαν τα παιδιά παραπάνω απορρίπτετε λόγο λέβητα....

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Μήνες πριν #120246 από gnikolas
με την κατασκευη αυτη ζεστενω 185τ.μ.
με την δυσκολια ας το πουμε οτι θελει καθαρισμα
καθε δυο μερες.
καταναλωση 2,5 τσουβαλακια το 24ωρο....
Συνημμένα:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": VOSDOGIAN

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Μήνες πριν #120250 από FERR
Απαντήθηκε από FERR στο θέμα Καυστήρας pellet σε λέβητα πετρελαίου
Valsam " Τι καυστηρα επιλεξατε τελικα;

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.088 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ