Πόσο χρεώνει ενας υδραυλικός για την εγκατάσταση;

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #35224 από erimitis
πάλι τσακώνεστε χωρις λογο.
Όποιος εκ των ελεύθερων επαγγελματιών δεν εχει καταλάβει οτι τα εισοδήματα των μισθωτών και συνταξιούχων έχουν μειωθεί 40% και δουλεύει ακόμα με τιμές προ κρίσης θα πεινάσει.
Πλεον όσων πιάνουν τα χέρια ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ όπως τον παλιό κάλο καιρό.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #35231 από theoilia

erimitis έγραψε: Πλεον όσων πιάνουν τα χέρια ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ όπως τον παλιό κάλο καιρό.


Μην σου πω και όσων δεν πιάνουν τα χέρια τους πάλι μόνοι τους τα κάνουν...

φέτος καίμε πετρέλαιο...


Last edit: 11 Χρόνια 6 Μήνες πριν by theoilia.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #35233 από valsam

aithio έγραψε: Βρε Valsam εκεί που με εκλύσεις θετικά μερικές φορές εκεί δίνεις μία και τα ισοπεδώνεις όλα.

Μας περιέγραψες μια ιστορία για την εγκατάσταση του αδερφού σου και προσπαθώ να καταλάβω το νόημα της.
Μας μίλησες για έναν μπάρμπα...καλός υδραυλικός όπως λες... που έχει βγει στην σύνταξη.
Προφανώς ο άνθρωπος παίρνει καν 600€ σύνταξη και δεν του φτάνουν....
Εχει λοιπόν και δύο Αλβανούς που τους δίνει από ένα πενηντάρικο στον καθένα και βγαίνει στην πιάτσα και παίρνει δουλειές για να συμπληρώσει το εισόδημα του.
Αυτός ο ίδιος ο μπάρμπας αν ήταν νέος και ενεργός και είχε έναν άλλο συνταξιούχο μπάρμπα που έβγαινε στην πιάτσα και έπαιρνε δουλειές με αυτούς του όρους είμαι σίγουρος ότι θα τον κατηγορούσε.
Θα μου πεις εγώ χέστηκα για αυτό...
Εμένα με ενδιαφέρει να κάνω φτηνά την δουλειά μου.
Μάλιστα....
Ο Αλβανός παίρνει λοιπόν το 50αρικο ανασφάλιστος και ο μπάρμας 33.3 ευρώ την ημέρα και όλα αυτά επί 2.
Αν υποθέσουμε ότι ο μπαρμας έχει καμιά εικοσαριά μεροκάματα τον μήνα βγάζει 66Χ20=1320€+600σύνταξη= 1920€ καθαρά.
Ωραία....
Και τι θέλεις να μας πεις τώρα με αυτό;
Μα είναι τώρα αυτό σοβαρή συζήτηση η σοβαρό επιχείρημα;

Για άλλη μία φορά μας περιγράφεις άλλη μια ιστορία που δεν έχει σχέση με τον επαγγελματία αλλά με ευκαιριακές περιπτώσεις που τις εκμεταλλεύεσαι για να σου έρθει φτηνά η κατασκευή και φυσικά επικαλούμενος πάντα την κρίση.
Κουραφέξαλα Valsam...

Μα όλο αυτό τον κόπο που έχεις κάνει εσύ για να μάθεις 5 πράγματα διαβάζοντας στο ιντερνετ μέρα νύχτα αλλά και ρωτώντας εδώ στο φόρουμ για να φτιάξεις την θέρμανση σου αν τον πληρωνόσουν θα είχες βγάλει τα λεφτά και του καλού υδραυλικού και του μηχανολόγου.

Αντι αυτού να σου πω εγώ καθαρά και ξεκάθαρα τι κάνεις για μένα.

Ενω ψάχνεις τον φτηνό ευκεριακό μάστορα αλλά μην έχοντας εμπιστοσύνη στην κατασκευή του ψαρεύεις δωρεάν γνώση μέσα από το φόρουμ, που απλόχερα την δίνουν ορισμένοι άνθρωποι και εκ των υστέρων κατηγορείς τον κλάδο τους...
Ε αυτό δεν είναι μόνο φάουλ αλλά είναι κάτι πολύ περισσότερο και λυπάμαι.

Ωπα φιλε Aithio καπου κανεις λαθος,εγω δεν εγλυψα ποτε κανεναν και οι αποψεις μου σε οσα θεματα εχω τοποθετηθει δεν ειναι μια ετσι και μια γιουβετσι,εαν δεν αρεσουν οι αποψεις μου σε ορισμενους λιγο που με νιοιαζει!
Ειπα να μην ξαναποσταρω στο συγκεκριμενο τοπικ γιατι παλαιοτερα γιναμε μαλλια κουβαρια με ορισμενους εδω μεσα αλλα διαβαζοντας το ποστ του frakyd απαντησα θελωντας να συμφωνησω μαζι του εξου και η ιστορία για την εγκατάσταση του αδερφού μου!
Φιλε Αithio και ο Γιακουμπ των υδραυλικων να ερχοταν να μου κανει την εγκατασταση παλι δεν θα του ειχα εμπιστοσυνη ,δεν ξερω ποσο χρονων εισαι και ποσα χρονια εισαι στην πιατσα αλλα αν εισαι παλιος τοτε ουτε και'συ δεν εχεις απολυτη εμπιστοσυνη σε κανεναν επαγγελματια,εχουν δει πολλα τα ματια μου,αυτος ειναι ο λογος που ψαρεύεω δωρεάν γνώση μέσα από το φόρουμ για να γνωριζω 5 πραγματα και να μην πηγαινω σαν το ζωο στην σφαγη.
Μαλλον οχι δεν θελω να γνωριζω 5 πραγματα θελω να γνωριζω οσα γινετε περισσοτερα πανω στο αντικειμενο με το οποιο θα ασχοληθω (δηλ. θα δωσω τα λεφτουδακια μου ενοω και οχι τιποτα επαγγελματικα) ,εαν θες φιλε τις δινεις της συμβουλες σου οπως εκανες και σε'μενα και οπως κανω και'γω σε πολλους εδω μεσα σε οτι και οσο μπορουσα να βοηθησω και γιαυτο και σ'ευχαριστω πολυ, εαν φοβασε οτι σε ψαρευουμε για πληροφοριες και κηνδυνευεις σαν επαγγελματιας τοτε μην τις δινεις ρε φιλε,,δεν σου ειπα και το αλλο να γελασεις,ηρθε αλλος εμπειροτατος θερμουδραυλικος που συνεργαζετε με καταστημα που πουλαει τζακια ενεργειακα και απο πηρα το Γιακουμπ (ετσι τον αποκαλεσε ο μαγαζατορας με τα τζακια) για να παρει την δουλεια του αδελφου μου και επεμενε οτι τα ζεστα νερα του τζακολεβητα πρεπει να περνανε μεσα απο την σερμπαντινα(μιας και του αδελφου μου εχει σερμπαμτινα) ετσι λεει ειναι πιο σωστα,και οταν του ειπα και τον ηλιακο που θα τον βαλουμε μου λεει εμ¨γιαυτο πουλανε μπαφερ με 2 σερμπαντινες καλλα του λεω ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΓΙΑΚΟΥΜΠ!!!!!!!!!

Οτι γραφω φιλε Aithio εχουν απολυτη σχεση με τον επαγγελματια θες δεν θες να το παραδεχτεις,καθολου ασχετο το παραδειγμα του Αλβανου και του συνταξιουχου γιατι απλα και ωμα με αυτους εχεις να συναγωνιστης,ξεχνα το φιλε, οσο καλος και να'σαι ο κοσμος θα προτιμησει τον φθηνο και καλο (παντα θα υπαρχουν και τα γερα πορτοφολια για τους ¨ακριβους" επαγγελματιες αλλα αληθεια ποσοι ειναι με γερα πορτοφολια που φορτωνουν ξυλα μεσα στην παγωνια και το σκοταδι?) και λιγο θα τον νοιαξει αυτον που πληρωνει εαν ειναι συνταξιουχος ο αλλος η ανασφαλιστος αυτο που τον νοιαζει ειναι να μεινουν και κανα 2 ευρω στην τσεπη για το γαλα των παιδιων!
Last edit: 11 Χρόνια 6 Μήνες πριν by valsam.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #35235 από aithio
Είναι αυτό που είπα στη αρχή του πόστ μου ...
Βρε Valsam εκεί που με εκλύσεις θετικά μερικές φορές εκεί δίνεις μία και τα ισοπεδώνεις όλα.

Με εκλύσεις ευχάριστα όταν έχω την αίσθηση ότι έχουμε το ίδιο μικρόβιο της μάθησης.
Υπάρχουν σημεία στο παραπάνω πόστ που μου αρέσουν.

Αλλά Valsam κανε μου την χάρη...
Μπορείς να με ρωτάς και να συζητάμε με τις ώρες για δίκτυα, λέβητες, θερμάνσεις αλλά τα εργασιακά άστα να πάνε στο διάβολο γιατί δεν το έχεις το θέμα και είναι εκνευριστικό να επιχειρηματολογείς με ιστορίες σαν την παραπάνω.
Δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις αλλά φαντάσου να βγαίνει ο καθένας και να σου λέει το μακρύ και το κοντό του για την δική σου δουλειά.
Μίλησα στην αρχή αυτού του θέματος περί προσφοράς, ζήτησης και αισχροκέρδειας.

Gregori
Last edit: 11 Χρόνια 6 Μήνες πριν by aithio.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #35247 από joe125

mastoras έγραψε: valsam σιγά μην ασχοληθούν τα "μαστόργια" που αναφέρεις με την "δουλειά Λύκο" που απόκτησες. :lol:

Απο εδώ έψαξε, από εκεί έψαχνες, στου Αλβανού τα πελέ κατέληξες. B)

Πάρε μάτι από κάτι ηλεκτρολογικό για να δεις τι εννοούμε "Λύκο" εμείς οι τεχνικοί που σεβόμαστε τον πελάτη.


Ο μαύρος Λύκος του ψαγμένου πελάτη :lol:




.....και η άλλη όψη του νομίσματος, και μάλιστα στο ίδιο τεχνικό κόστος με την παραπάνω φωτό.

Με τι υγείες σου Valsam :evil:

Φίλε Μάστορα και η πρώτη φώτο είναι προς αποφυγή σαν εικόνα πίνακα γιατί σε μια βλάβη θέλει πόλυυυυυυυυυυυυ ψάξιμο και οι γειώσεις κάνουν βόλτα πάνω από την ράγα αλλά τα βασικά για την ασφάλεια του χρήστη αλλά και της εγκατάστασης τα έχει

Ο δεύτερος μπορεί να φαίνετε στο μάτι καλός αλλά σε θέμα ασφάλειας χρήστη και εγκατάστασης δεν ενδείκνυται καθώς από ότι διακρίνω καλά στο κάτω δεξί σημείο ασθενή ρεύματα στον ίδιο πίνακα με ισχυρά ρεύματα και απουσία ρελε διαφυγής, απουσία χτενών και οι ασφάλειες ενώνονται συνέχεια με γέφυρες και καλώδια που ενώνονται μέσα στον πίνακα χωρίς στην ένωση να υπάρχει κάψ η κλέμα αλλά μόνο με λίγη μονωτική ίσα να κρυφτή ο χαλκός του καλωδίου

Άρα ούτε το ένα ούτε το άλλο είναι σωστή δουλειά επαγγελματία ηλεκτρολόγου

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #35250 από valsam
Ρε φιλε Aithio αυτο που με χρεωσες δεν τρωγετε με τιποτα,στα ισια στο λεω εχεις απολυτο αδικο,μας χρεωσες στα ισια ,με λιγα λογια λες οτι σου τσιμπησα τις γνωσεις και μετα πηρα τον φθηνο τον ανικανο και με τις δικιες σου γνωσεις εγινα μαγκας και την εβγαλα κουτρανταν σωστα?
Μας την ειπες και ολα καλα αλλα μην ξαναμιλησεις για τον κλαδο μου,δηλ. αχαριστος ο valsam!
Και ετσι να κανα στην τελικη παλι καλα δεν εκανα (που δεν υπαρχει τετοια περιπτωση τετοιος τροπος σκεψης μου!) μιας και'συ δεν θα ερχοσουν να μου συνδεσεις 2 λεβητες και ενα μπαφερ με 200 ευρω ετσι δεν ειναι, και'γω παραπανω δεν μπορουσα να διαθεσω τι να κανω να πουλησω το νεφρο μου?
Δεν βγαινεις με 200 μην το κανεις και μην βοηθας και κανεναν αλλα μην μας κραζεις κι'ολας επειδη και'μεις δεν βγαινουμε και θελουμε και καλο και φθηνο μαστορα εαν ο μονος τροπος να βρεθει τετοιος μαστορας(αφου δεν βγαινει διαφορετικα) ειναι ειτε να ειναι ανασφαλιστος η συνταξιουχος τοτε ουδολος με νοιαζει!
Ποιο το ατοπημα μου,που θελω να ξερω ορισμενα πραγματα(σου ειπα για ποιον λογο θελω να ξερω ορισμενα πραγματα)?
Δηλ. που το προβλημα ρε φιλε σου'βαλα κανα μαχαιρι στον λαιμο και σου ειπε "λεγε,λεγε ρε τα μυστικα του επαγγελματος σου",μονος σου δεν απαντας εδω σε προβληματα που αντιμετωπιζουν οι συμφορουμιτες?
Αν αισθανεσε ετσι τοτε μην βοηθας κανεναν για να μην την ξαναπατησεις οπως με'μενα και μην βαζεις ουτε φωτογραφιες απο προηγουμενες δουλειες σου μην τυχον και σου κλεψουμε και τις πατεντες(με αυτα που εγραψες τωρα μου περναει απ'το μυαλο μηπως γι'αυτον τον λογο καταβασες την φωτο απ'την ομολογουμενος εκπληκτικη δουλεια σου σ'ενα λεβητοστασιο και ισος οχι λογο μετριοφροσυνης μην σε χρεωσουν οτι αυτοδιαφημιζεσε!)

Υ.Γ(ειδες τι ωραια ειναι να σε κατηγορουν?)
Last edit: 11 Χρόνια 6 Μήνες πριν by valsam.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.158 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ