Κοινωνία - Οικονομία (Η Εκκλησία του Δήμου)

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #6587 από papg

ddt έγραψε:

papg έγραψε:

Τάκης έγραψε:

Nasikas έγραψε:
...(ποτε μα ποτε η Αστυνομία δεν έχει σταματησει αλλοδαπό???? να τον ρωτησει απο που αγόρασε το ακριβο ποδήλατο που οδηγεί)
....


Απαράδεκτο και ρατσιστικό το σχόλιο, και λυπηρό να προέρχεται από κάποιον με σημαντική παρουσία στη κοινωνία.

Σου εύχομαι να μην σου κλέψουν τίποτα τα ''αλλοδαπά'' και γίνεις ρατσιστής.


Κι αν σου κλεψει τιποτα κανενας Ελληναρας σαν κι εσενα??
Θα γινεις ανθέλληνας??
Το σχολιο ειναι σιγουρα ρατσιστικο και υπεροπτικο.



Απο τέτοιες σκέψεις γίνανε τα αλλοδαπά περισσότερα απο μας.
Τώρα αν θα το έκανε Ελληναράς δεν αλλάζει κάτι ως προς την πράξη, αλλα οι φυλακές γεμάτες αλλοδαπά είναι!.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #6592 από ΕΥΘΥΜΙΟΥΓΙΑΝΝΗΣ
Ένα τεράστιο θέμα, που έχει πολλές, πάρα πολλές απόψεις. Καθένας νομίζω χτίζει πάνω σε κάποια βάση που θεωρείται αυτονόητη.
- Δεν πήρα ποτέ στη δούλεψη μου αλλοδαπό, δεν είναι η ανάγκη μου τέτοια κι απορώ γιατί αφήσαμε να έρθουν όλοι αυτοί οι Άνθρωποι στη χώρα μας, να διαταράξουν τη ζωή μας, τις δουλειές μας, να προβαίνουν σε εγκληματικές ενέργειες και να ενοχλούν έτσι τη καθημερινότητα μου.

- Τους χρησιμοποίησα, μέχρι ξεζουμίσματος κάποιες φορές, σε κάθε βαριά δουλειά, που δεν έβρισκα Έλληνα να τις κάνει σ αυτό το κόστος αμοιβής... κι απορώ που θέλουν να με φτάσουν σε βιοτικό επίπεδο, ζητάνε επιπλέον αμοιβή, καπνίζοντας 3 πακέτα τσιγάρα των 5€ ( 450 το μήνα)... δίνω για την έξοδο μου καθημερινά 10-20 (άλλα 300-600).. κι ο πού..της.. θέλει 40 € μεροκάματο.. και τώρα που δεν έχει δουλειές.. να τους μαζέψουν όλους και να τους στείλουν από κει που ρθαν...

- Τους πήρα, μου δούλεψαν, είμαι ευχαριστημένος, ήταν εντάξει, τίμιοι κι εργατικοί ισάξια με καθένα από μας... και τους βρίζουν και θέλουν να τους πατήσουν γιατί κάποιες φορές από ανάγκη έκλεψαν, ή ζήτησαν κάποια δικαιώματα... ντροπή μας..

Σαφώς και δεν αναφέρομαι στα παραδείγματα φίλων, που κάποιοι αλλοδαποί κλέβουν ακριβά.. γιατί ζήλεψαν ή θέλησαν να πουλήσουν "μούρη",.... αλλά σ ένα κόσμο που δίπλα σου ζούνε καλά κι έχουν.. είναι δύσκολο να επιβιώνεις σε στέρηση, χωρίς να θελήσεις να γλύψεις λιγάκι και συ...
Ναι, μπορείς να το κάνεις με κόπο και ιδρώτα...αλλά το κάνουμε όλοι εμείς έτσι??
Έτσι μάθαμε τα παιδιά μας??? να αποκτούν μέσα από προσπάθεια??? να δουλεύουν ευσυνείδητα και ν αμείβονται γι αυτό που κάνουν???
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ Σ ΑΥΤΟ...
Είμαστε όλοι της λογικής να τιμάμε αυτό που κερδίζουμε σε μισθό- χρήματα από τη δουλειά μας???
Δε νομίζω.. δε θα ταν η χώρα μας σ αυτό το χάλι αυτή τη στιγμή...
Ναι να δεχθώ πως μας χρησιμοποίησαν και λίγο σα παράδειγμα προς αποφυγή για τους υπόλοιπους... αλλά δεν ήμασταν.. και δεν είμαστε άγιοι σα λαός και νοοτροπία..
Δε μπορούμε καλά καλά να τα βρούμε μεταξύ μας συχνά... ανεχόμαστε πολλά και συχνά βγάζουμε τη δυναμική μας στον αδύνατο.

Ας μην είμαστε αυστηροί, ας σκεπτόμαστε πως συχνά η ανάγκη οδηγεί τον άνθρωπο, ειδικά τις εποχές που ζούμε, πόσο πραγματικά κλέφτης είναι αυτός που πεινάει, που δεν έχει να ζεσταθεί, που δεν έχει να μεγαλώσει τα παιδιά του???

Πόσο ιδανικοί μπορεί να είμαστε όλοι εμείς που δε μας αφορούν τα προβλήματα της κοινωνίας γύρω μας... που μπορεί να συμπάσχουμε στα λόγια.. αλλά μέχρι εκεί...
Αν δούμε μέσα ΜΑΣ... αν δω μέσα μου... θα δω πως πολλά λέω, όμορφα κι ωραία.. και πολύ λίγα κάνω..
Θα μπορούσα να πάω σ ένα συσσίτιο να βοηθήσω.. δε χρειάζονται μεγάλα πράγματα.. από λίγα και πολλά έρχονται τα μεγάλα.. αν ξέραμε να μην ενοχλούμε με τη ζωή μας και τις αξιώσεις μας απ αυτήν, τους δίπλα μας.. θα χε λυθεί στο μεγαλύτερο βαθμό το πρόβλημα της κοινωνίας... κι η αγάπη που ενορχηστρωμένα προβάλλεται κάποια στιγμή, δε θα χε ανάγκη τόσης διαφήμισης.... και πολύ μικρότερη αξία θα χε..

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #6602 από kinezos
η γνώμη μου μιας και κινέζος είναι βαρυσήμαντη :angry: ,είναι γεγονός ότι υπάρχει πρόβλημα μετανάστευσης στην ελλάδα, ο μοναδικός που ΔΕΝ φταίει σε αυτό το πρόβλημα είναι ο "πακιστανοινδομπακλαντες" που έρχεται πιστεύοντας σε μια καλύτερη μέρα,η γενίκευσης δεν μου αρέσουν με μια εξαίρεση για του 300 ΝΑΙ είναι όλοι κλεφτες :evil:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #6605 από mastoras
Δεν ξέρω αγαπητοί μου φίλοι και συνέλληνες τι ακριβώς προβλήματα αντιμετωπίζετε στα μέρη σας, εμείς εδώ πάντως στα βόρεια και ειδικά στην Θεσσαλονίκη δεν έχουμε κανένα, μα κανένα πρόβλημα, με τους οικονομικούς πρώην λαθρομετανάστες, σήμερα συμπολίτες μας.

Οσο για τους άλλους φουκαράδες μαύρου χρώματος, είναι σχεδόν ανύπαρκτοι στα μέρη μας.
Last edit: 12 Χρόνια 2 Μήνες πριν by mastoras.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #6607 από michalisgr
γεια χαρα...οσο για το πραγματ με το ποδηλατο κ. νασικα υπαρχει και το τηλεφωνο..Παρε και κανα τηλεφωνο!!! ;)


Οσο για το θεμα με τους ξενους-αλλοδαπους ή οπως αλλιως πεστε τους δε θελω να εκφραστω. Το μονο που θα πω ειναι: ΜΑΚΑΡΙ η ΧΩΡΑ μας να ηταν οπως η Αυστραλια... Τιποτα παραπανω...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #6614 από mastoras

michalisgr έγραψε: Το μονο που θα πω ειναι: ΜΑΚΑΡΙ η ΧΩΡΑ μας να ηταν οπως η Αυστραλια... Τιποτα παραπανω...


Μιχάλη παλάβωσες φίλε μου φαίνεται :)

31 είδη δηλητηριωδών φιδιών

12 είδη ισχυρά τοξικών δηλητηριωδών αραχνών

Αλιγάτορες και κροκόδειλους μαζί, και για αυτόν τον λόγο γύρω από τις πόλεις υπάρχει τοίχος σαν και αυτόν της Παλαιστίνης.

Μπάνιο μόνο σε πισίνα, η στην Θάλασσα μέσα σε δίχτυ σαν τις τσιπούρες ιχθυοτροφείου.... αλλιώς θα σε φάνε 4 ειδών σκυλόψαρα που εκεί είναι περισσότεροι από τις Ελληνικές σαρδέλες.

Επίσης η 3cm μέδουσα ΙΡΟΥΚΑΝΖΙ έχει καταχωρηθεί σαν το πιο θανατηφόρο πλάσμα στο πλανήτη...και οι ακτές είναι γεμάτες. Τα υπόλοιπα 20 είδη δηλητηριωδών μεδουσών είναι απλώς σαν βεντούζες για κρυολόγημα.

Και σε αυτήν την σκατοχώρα από πλευράς ελευθερίας, με τους γελοίους από θέμα αυστηρότητας παλιονόμους τους, να φτύσεις στον δρόμο φυλακή θα πας, που λέει ο λόγος.

Ασε Μιχάλη μου μεγάλη κουβέντα είπες τώρα......Ελλαδίτσα φίλε μου καλέ, σαν την Πατρίδα μας δεν έχει θαλπωρή και υγεία στο σπίτι, και ας τρώμε μακαρόνια μια εβδομάδα....δεν τρέχει τίποτα, θα δώσουμε και ένα πιάτο στον γείτονα, η σε κανέναν φουκαρά μαύρο που πεινάει περισσότερο από εμάς. ;)
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": ΘΕΟΔΟΣΗΣ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.332 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ