Το επόμενο βήμα για τα μέλη του energ.gr

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #106629 από DOOM_NX

mastoras έγραψε: Προφανώς χρειάζεται πιο ανοιχτή κουβέντα, γιατί νομίζω, είτε δεν γνωρίζετε το πρόβλημα, είτε δεν θέλετε να το ξέρετε, γιατί δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για αυτό.

Ναι κύριοι....είμαστε ανίκανοι να "λειτουργήσουμε" ένα φόρουμ όπως είναι το energ.gr, με τεράστιο περιεχόμενο, θεματολογία, και ενδιαφέρον για κάθε επισκέπτη.

Αρκούμαστε και εκ του ασφαλούς, να τρώμε στην μάπα μόνιμα θέματα.....σε καθημερινή και συνεχή βάση, μήνες ολόκληρους, χειμώνα, καλοκαίρια, θέματα που αφορούν το πέλλετ, τις τιμές πέλλετ, τις πιστοποιήσεις πέλλετ, τα χαρακτηριστικά των πέλλετ, τις προσφορές των πέλλετ, τους καυγάδες για το πέλλετ, τις αντιπαραθέσεις για το πέλλετ.....και γενικά ότι αφορά το πέλλετ....πέλλετ.....πέλλετ.....πέλλετ.

Σε αυτό το πανηγύρι του πέλλετ, το νταούλι το βαράει το δημιούργημα ορισμένων, που είναι ο Ντουμ, και ο μόνιμος έμπορος Γκουντέλιας που από την αρχή της έναρξης του φόρουμ, παίζει τον ζουρνά στον δικό του πάντα σκοπό.

Εγώ καραμέλα τύπου "είμαστε καταναλωτές και δεν τρώμε πρόλογο από εμπόρους" την θεωρώ δικαιολογία για το αραχτό της υπόθεσης. Μηνύματα να υπάρχουν κάθε μέρα.....και δεν πάει να είναι ότι σκατά δούμε. Με την διαφορά αυτά τα σκατά είναι κυλινδρικά συσσωματα ξύλου που τα λένε πέλλετ.

Θα ζητήσω από τον διαχειριστή να φτιάξει ένα νέο φόρουμ όπου θα λέγεται pellet.gr για να αράξετε εκεί μέσα όλοι οι σαδιστές που το πρωί ξυπνάτε διαβάζοντας θέματα με πέλλετ, έως το βράδυ που θα πέσετε για ύπνο πάλι βλέποντας και πάλι συζητήσεις με θέματα για πέλλετ.

Αυτό δεν είναι το energ.gr που ήξερα και γνώρισα.....εγώ θα κάνω ότι μπορώ, εσείς να δούμε πότε θα φτιάξετε κανένα νέο θέμα, οτιδήποτε άλλο που να μην αφορά το σκατοπέλλετ του Γκουντέλια, και του Ντούμ.

Υ.Γ. Και μην μου πείτε ότι πέλλετ είναι το φλέγον θέμα στην κοινότητα μας, και αυτό αφορά τον περισσότερο κόσμο, γιατί θα κάνετε μεγάλο λάθος. Δείτε πόσοι και ποιοι συμμετέχουν στις συζητήσεις για το πέλλετ και θα καταλάβετε γιατί θα κάνετε λάθος.

Μάστορα, αηδιάζω, σταμάτα.



Οι αριθμοί στο κίτρινο σου λένε τίποτα; Τα μηνύματα για το πέλλετ απαρτίζουν μόνο το 22% ολόκληρης της ενότητας «Βιομάζα και Ξύλο». Γιατί παραπονιέσαι; Λίγα γράφονται για τζάκια, ξυλολέβητες και λέβητες βιομάζας; Για αντλίες θερμότητας διαβάζω άλλα πόσα!

Και δηλαδή τι; Εσένα τώρα σε πείραξε το πέλλετ; Σου φαίνεται πολύ περίεργο το ότι αποτελεί δημοφιλή λύση έναντι στο πετρέλαιο; Είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι αποτελεί μια χρυσή τομή ανάμεσα στους αυτοματισμούς του πετρελαίου και στη χαμηλή τιμή εξαιτίας των πρώτων υλών; Είναι η αμέσως πιο βολική λύση μετά από λέβητα πετρελαίου/αερίου και αντλίας θερμότητας. Γιατί σε εκπλήσσει δηλαδής που ασχολούμαστε μ'αυτό για να γλυτώσουμε κάνα φράγκο χωρίς να γίνουμε τελείως χαμάληδες;

Και για να 'χουμε το καλό ερώτημα, εσύ δεν έχεις σόμπα που καίει πέλλετ!? Εσύ πριν λίγους μήνες δεν έγραφες ότι αποτελεί την πιο καλή και φθηνή λύση, ειδικά για διαμερίσματα; Εσύ δεν ξεκίνησες να πατάς πέλλετ στην πρέσα του Κεχίδη; Τώρα γιατί τα βάζεις με το πέλλετ; Αν βρήκες τίποτα καλύτερο, πες το και σε μας!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #106630 από mastoras
Σταύρο την άποψη μου εκφράζω, και πολύ πιθανόν να κάνω και λάθος. Απο την δική μου οπτική γωνία και σύμφωνα με αυτά που βλέπω καθημερινά μπορώ και στηρίζω την άποψή μου.

Επίσης σίγουρα ακόμα και η αρνητική διαφήμιση λειτουργεί πολλές φορές και θετικά. Ο giourt έχει κάθε λόγο να τρίβει τα χέρια του, γιατί δεν είναι και λίγο να είσαι Σαββατογεννημένος. :lol:

Διαφωνώ ως προς το απροσδιόριστο μέλλον του φόρουμ μας. Οι εμπειρίες μου στην ζωή πάντα έβγαζαν σωστή την λαϊκή έκφραση "το μοναστήρι να είναι καλά, και καλόγεροι βρίσκονται"

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #106632 από Stavrax
Παρερμήνευσες.


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #106633 από mastoras

DOOM_NX έγραψε: Μάστορα, αηδιάζω, σταμάτα.


Που να βρω τον χρόνο, την όρεξη, την διάθεση, για να κάνω πλέον διάλογο με έναν 22χρονο.

Αστό.....εάν θέλεις διάλογο πλέον μαζί μου, "εμφανίσου" γιατί μας "παίζεις" όλους και δεν λέει. :(
Last edit: 10 Χρόνια 9 Μήνες πριν by Stavrax.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #106668 από jnet

kosmidis80 έγραψε: Και ξεκιναω :

Γνωριζει κανεις να μας πει περισσοτερα για ΜΚΟ? Πως ακριβως ιδρυεται, χρειαζεται ΑΦΜ καποιου? Ισχυουν ακομα οι επιδοτησεις απο το κρατος? Ο προεδρος ειναι ο κατοχος ΑΦΜ ή μπαινει σε ψηφοφορια συνελευσης?


Επείδη πρόσφατα ήμουν ενας από τους 30 πρώτους που υπογράψανε για την ίδρυση της ΜΚΟ Δενδρο Ζωής θα σας μεταφέρω ολα οσα γνωρίζω αλλά και οσα δεν θα μου τα πεί ο Δικηγόρος ο οποίος ανέλαβε την υποθεση.
Ρίξτε μια ματιά στο καταστατικό ιδρυσης για να παρετε μια ιδέα.
Τωρα σε αυτά που ρώτησε ο Θοδωρής.
Οχι δεν χρειάζεται το ΑΦΜ κάποιου και φυσικά δεν ιδρύεται πάνω στο ΑΦΜ καποιου αλλα είναι ξεχωριστό ΑΦΜ.
Χρειάζονται 30 υπογραφές. Δηλαδη 30 ατομα τα οποία να θελουν να συμμετέχουν. Για τις επιδοτήσεις δεν γνωρίζω αλλά δεν είναι και αυτός ο σκοπός μας. Σε κάθε περίπτωση θα μπορούσαμε να κυνηγήσουμε το οτιδήποτε.

Ρωτατε οτι θελετε και σας απαντάω μέσω του δικηγορου που εκανε την αλλη.

Κοστίζει τόσο να είσαι ειλικρινής όταν είσαι ευφυής! Είναι σαν να είσαι τίμιος όταν είσαι φιλόδοξος.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #106671 από KERBEROS
Για να πάμε παρακάτω δεν είναι θέμα χρόνου και διαδικασιών. Εδώ υπάρχουν θεμελιώδεις διαφορές νοοτροπίας, συμπεριφοράς και φιλοσοφίας. Τελικά το θέμα πραγματικά φιλολογεί και τίποτα άλλο.
Δε θα επεκταθώ, γιατί θα πρέπει να πάρω το μέρος κάποιου 'στρατοπέδου' από τα δύο. Σε τέτοια αντιπαράθεση δεν μπαίνω.

Προδότης δεν είναι μόνον αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς,αλλά είναι και εκείνος που, ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.085 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ