Επιλογή λέβητα

Περισσότερα
5 Χρόνια 6 Μήνες πριν #163982 από panagiom
Επιλογή λέβητα δημιουργήθηκε από panagiom
Καλησπέρα. Είμαι σε διαδικασία να αλλάξω τον λέβητα πετρελαίου σε μονοκατοικία που μόλις αγοράστηκε με λέβητα βιομάζας. Επειδή όπως ειναι λογικό στην αγορά μιας κατοικίας πάντα ξεφεύγει το μπατζετ και δυστυχώς δεν περισσεύουν τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω δεν ξεπερνούν τα 2200-2300. Στα παραπάνω ποσά βρήκα έναν λέβητα westhall αν δεν κάνω λάθος στα 1900€ περίπου που συναρμολογείται στην Πάτρα και από ότι μου είπαν χρησιμοποιούν ανταλλακτικά διαφορετικών χωρών όπως Τουρκία, Βουλγαρία. Ο λέβητας ειναι μόνου κοχλία και έχει έναν θερμοστάτη για τυχόν επιστροφή φλόγας που σε εξασφαλίζει με ρίψη νερού. Εγγύηση 5 χρόνια και σερβις υποστηρίζουν αυτοί. Επίσης βρήκα στην Καστοριά λέβητα από την εταιρεία ιωαννιδης εισαγωγής από την Πολωνία στα 2150€. Μόνου κοχλία και αυτός με το παραπάνω σύστημα ασφαλείας αλλα μου ανέφεραν πως ο διπλός κοχλιας ειναι ελληνική απάτη και πως το μηχάνημα τους έχει και ένα κλαπεί που προστατεύει από την επιστροφή της φλόγας στο συλο. Εγγύηση 4 χρόνια. Τέλος βρήκα έναν μεταχειρισμένο λέβητα 5ετιας κοντά σε εμένα ιταλικό μάρκας sithec ecobas στις 2000€ Συζητήσιμα με δοχείο διαστολής και κυκλοφοριτη. Η αλλαγή του με φυσικό αέριο έγινε γι λόγους υγείας. Ο λέβητας κοστίζει καινούργιος 45000€ περίπου. Επειδή δεν υπάρχουν τα ακόμη 1500 με2000€ διαθεσιμα θα ήθελα την γνώμη σας για την πιο κατάλληλη επιλογή.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
5 Χρόνια 6 Μήνες πριν #163985 από GEORGIOSK-DRAMA
Απαντήθηκε από GEORGIOSK-DRAMA στο θέμα Επιλογή λέβητα
ΦΥΛΕ καλημερα,προτον πεσμας τα τετραγωνικα του σπιτιου σου,και δευτερον γιατι θελεισ λεβητα βιομαζας και οχι πελλετ.αν ξερεισ θερμηδες ,σωματα,και ποσα κβατ ειναι ολεβητας πετρελαιου σου.τα λεμε συντομα

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
5 Χρόνια 6 Μήνες πριν #164006 από mikel
Απαντήθηκε από mikel στο θέμα Επιλογή λέβητα
λες οτι ο μεταχειρισμενος εκανε 45,000 ? σε αυτα τα λεφτα (2000-2500) υπαρχουν παρα πολυ λέβητες. θέλεις να καις κουκούτσι η να καιει ολες τις ποιοτητες πελλετ ?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
5 Χρόνια 6 Μήνες πριν #164034 από jnet
Απαντήθηκε από jnet στο θέμα Επιλογή λέβητα

mikel έγραψε: λες οτι ο μεταχειρισμενος εκανε 45,000 ? σε αυτα τα λεφτα (2000-2500) υπαρχουν παρα πολυ λέβητες. θέλεις να καις κουκούτσι η να καιει ολες τις ποιοτητες πελλετ ?

Φαίνεται οτι 4500 ηθελε να πεί αφού κάνει και την αφαίρεση μετά. Γεια σου Μιχαλη!

Κοστίζει τόσο να είσαι ειλικρινής όταν είσαι ευφυής! Είναι σαν να είσαι τίμιος όταν είσαι φιλόδοξος.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.063 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ