Τζάκι υδραυλικό Caminodesign 810

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #64534 από DOOM_NX
Απαντήθηκε από DOOM_NX στο θέμα Τζάκι υδραυλικό Caminodesign 810
Δεν ξέρω ούτε από τζάκια ούτε μπορώ να απαντήσω σ'αυτά που ρωτάς αλλά θα σου πω συγχαρητήρια που είσαι ειλικρινής και ψάχνεσαι. Αυτό μόνο σε τιμάει και δείχνει ότι ενδιαφέρεσαι να γίνει η δουλειά σωστά και είμαι σίγουρος πως θα μείνει ευχαριστημένος ο πελάτης.

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να μιλήσεις με την αντιπροσωπεία, να σου πουν κάποια σημεία κλειδιά για την εγκατάσταση κι αν υπάρχει τεχνικό εγχειρίδιο (που πρέπει να υπάρχει) να το ακολουθήσεις πιστά.

Από 'κει και πέρα να πεις στον πελάτη ότι πρώτη φορά περνάς τζάκι της εταιρείας και ότι μαθαίνεις κι εσύ από αυτόν και ότι θα σου είναι χρήσιμη η γνώμη και οι εντυπώσεις του σχετικά με τη λειτουργία του τζακιού.

Εύχομαι να πάνε όλα κατ'ευχήν!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": anisos

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #64547 από theoilia
Απαντήθηκε από theoilia στο θέμα Τζάκι υδραυλικό Caminodesign 810
Ελληνικό είναι το τζάκι.Ο κ. Σαμουκατσίδης δεν φτιάχνει μόνο λέβητες (pelletech) και σόμπες πέλλετ,από τζάκια ξεκίνησε

φέτος καίμε πετρέλαιο...


Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #64572 από anisos
Απαντήθηκε από anisos στο θέμα Τζάκι υδραυλικό Caminodesign 810
να σαι καλα..ενοειτε και θα παρω συμβουλες κ απο τον ιδιο..απλα ρωταω μηπως εχει τοποθετησει εστω κ απλο ενεργειακο... από τον ίδιο για να μου πει εντυπώσεις...
Last edit: 11 Χρόνια 3 Μήνες πριν by anisos.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #64574 από GT
Απαντήθηκε από GT στο θέμα Τζάκι υδραυλικό Caminodesign 810
anisos καλωσήρθες και πάλι στο φόρουμ!

Όπως κατάλαβες, προσάρτησα το νέο θέμα που άνοιξες στο προηγούμενο που είχες ανοίξει, καθώς πραγματεύονται το ίδιο αντικείμενο. ;)

Χαίρομαι που τελικά κράτησες τον πελάτη σου!

Γενικά θα ήθελα να σου πω, μιας και έχεις ειλικρίνεια και όρεξη για μάθηση, ότι βρίσκεσαι στο σωστό χώρο!

Τα θέματα για τα τζάκια και ειδικά τα βασικά, είναι μια υπερπολύτιμη εγκυκλοπαίδεια, η οποία μπορεί να σε βοηθήσει πάρα πολύ στη δουλειά σου!

Έχει τεράστιο όγκο πληροφοριών και έχει βοηθήσει ανθρώπους που δεν είχαν ιδέα, να κάνουν μόνοι τους εγκαταστάσεις στα σπίτια τους και να χορτάσουν ζέστη χωρίς προβλήματα!

Ο κλάδος σου πάσχει δυστυχώς στον τομέα της εγκατάστασης ενεργειακών τζακιών, προφανώς το γνωρίζεις...

Είμαστε η χώρα της πατέντας, όπου πολλοί συνάδελφοί σου κάνουν του κεφαλιού τους, αντί να ακολουθήσουν τις αναλυτικότατες οδηγίες των manuals βήμα προς βήμα, με αποτέλεσμα οι πελάτες τους να έχουν δώσει ένα σκασμό λεφτά, να μη ζεσταίνονται και να γίνονται και τα νεύρα τους κρόσια...

Εν πάσει περιπτώσει, η εγγραφή σου στο φόρουμ δείχνει ότι ψάχνεσαι και ότι μάλλον δεν είσαι ένας από αυτούς...

Στην προκειμένη περίπτωση, επειδή το τζάκι είναι υδραυλικό, δηλαδή εν δυνάμει βόμβα εντός σαλονιού, καλό είναι αφού στήσεις την εστία όπως πρέπει, τα των υδραυλικών να τα αναλάβει ένας ενεργός επαγγελματίας υδραυλικός, με τον οποίο θα συνεργαστείς - έκαστος στο είδος του!

Με συγχωρείς αν προτρέχω και σε προκαταλαμβάνω με το τελευταίο.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου και να μην εκλάβεις αρνητικά τα όσα σου έγραψα, καθώς δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εσένα!
Απλά μεταφέρω μια γενική εικόνα αυτών που θα διαβάσεις και εσύ ο ίδιος, περιηγούμενος στα σχετικά θέματα!

Καλή διαμονή σου εύχομαι!


Ακόμα στα πετρέλαια...
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": anisos, ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #64583 από anisos
Απαντήθηκε από anisos στο θέμα Τζάκι υδραυλικό Caminodesign 810
ναι ευτυχως κρατησα τον πελατη μου...δουλεύω τζακια εδω κ 5 χρόνια περίπου, και απο οτι βλεπω εχω ακομη πολλα χρονια για να μαθω... απο οτι βλεπω ειναι μια δουλειά που παντα θα βρισκω μπροστα μου κατι καινουριο.. αλα ειναι ομορφο παντα το αποτελεσμα οταν τελειωνει κ το ανάβεις κ βλεπεις πόσο γλυκά και το ξυλο ειναι η καλυτερη ανταμείβει.. σας ευχαριστω που με δεχτηκατε γιατι μεσα απο εδω εχω λυσει πολες αποριες μου και εχω μαθει αρκετα απο εδω μεσα... και όπως ο κάθε επαγγελματιας εχω κ προβληματα που ειναι καλο να συζητάμε για να τα λινουμε, γιατι ειναι μια δουλεια που κρινεται σε λεπτομερειες.. θα προσπαθήσω να βοηθησω με οσα ξερω κ εγω... τωρα στο θεμα μας οσον αφορα το υδραυλικο τζακι της camino camino design εγω θα κανω την τοποθετηση κ την επενδυση του τζακιου τα υδραυλικα θα τα κανει εξειδικευμένος υδραβλικός θα προσπαθήσω να σας ενημερώσω κ με φωτο

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #64994 από tas
Απαντήθηκε από tas στο θέμα Τζάκι υδραυλικό Caminodesign 810
Εχω το 810 (με φυσική ροή) εδώ και μια πενταετία. Την τοποθέτηση την είχε κάνει ο ίδιος ο Σαμουκατσίδης. Για την ακρίβεια, ο ένας από τους δυο γιους του. Δεν είχε βάλει περσίδα για είσοδο εσωτερικού αέρα. Οταν ανακάλυψα αυτό το φόρουμ, τον πήρα τηλέφωνο και ρώτησα αν πρέπει να ανοίξω τρύπα. Μου είπε ότι δεν χρειάζεται. Προφανώς θεωρεί ότι το κενό που έχει η εστία γύρω-γύρω, αρκεί. Ενα λάθος ήταν ότι αρχικά τοποθετήθηκαν μικρές περσίδες εκτόνωσης. Περίπου 250 τετραγωνικά εκατοστά συνολικά. Τις άλλαξα πρόσφατα και έχω τώρα γύρω στα 850. Δεν ξέρω τι θερμοκρασίες ανέβαζε πριν, τώρα που πήρα θερμόμετρο, το οποίο έχω μόνιμα στη μια περσίδα, έχω δει μέχρι 100 μάξιμουμ. Από κατανάλωση, έχω κάψει μέχρι 60 κιλά, στα πολλά κρύα. Πέρσι την έβγαλα με 6,5-7 τόνους ξύλα και 200 λίτρα πετρέλαιο. Φέτος έχω κάψει 1,5 τόνο ξύλα και 80 λίτρα πετρέλαιο. Από θερμοκρασίες: στη σαλοκουζίνα περίπου 23, στα δωμάτια δυο λιγότερους. Την τελευταία εβδομάδα δεν άναψα, γιατί ήθελα να καθαρίσω την καμινάδα. Με πετρέλαιο έπιασα 21 σε όλο το σπίτι, αλλά η ατμόσφαιρα ήταν πιο βαριά. Επίσης, με το τζάκι η υγρασία πέφτει κάτω από 40%, μέχρι και 35%, νούμερο που δεν είδα με το καλοριφέρ. Το τζάμι χρειάζεται καθάρισμα μια φορά την εβδομάδα. Αυτό βέβαια έχει να κάνει και με τι ξύλα καις.
Από την ποιότητα κατασκευής της εστίας, όσο μπορώ να κρίνω, έχω καλές εντυπώσεις. Από τον Σαμουκατσίδη, βέβαια, έχω 1-2 παράπονα για την τεχνική υποστήριξη όταν τη χρειάστηκα καθώς κι ένα θέμα με το συρματόσχοινο, αλλά ουδείς τέλειος...
Αυτό που έχω καταλάβει, είναι ότι εστία και τοποθέτηση είναι 50-50 για την επιτυχία. Οτι κι αν πάρεις, όσο χρήμα κι αν ξοδέψεις, δε θα ζεσταθείς και θα έχεις προβλήματα, αν δεν προσεχθεί και η παραμικρή λεπτομέρεια στην εγκατάσταση.
Last edit: 11 Χρόνια 3 Μήνες πριν by tas.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.081 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ