προβλημα με την φλογα και μπλοκαρισμα πελλετ

Περισσότερα
3 Χρόνια 6 Ημέρες πριν - 3 Χρόνια 6 Ημέρες πριν #172897 από igulol
εχω μια canadian stove (αυτο που γραφει πισω ειναι canstove1c-bca serial 13ca800073 canadian tel 0321482745) και δεν μπορω να βρω πουθενα καποιο manual .
βλεπω οτι πανω κατω ολες το ιδιο μενου εχουν. θελω να μαθω πως γινεται να επαναφερω τα παντα στις εργοστασιακες ρυθμισεις.
αντιμετωπιζω το εξης γεμιζει το ποτηρακι φουλ πελλετ και επειδη δεν μπορουν να καουνε γεμιζει μεχρι την εισοδο που πεφτουν τα πελλετ και μπλοκαρει, επισης η φλογα της ειναι αρκετα μεγαλη και μαυριζει τα παντα μεσα .
εκαιγα αυστριακα αλλα το προβλημα με αυτα ειναι χειροτερο. καθε 2 ωρες πρεπει να την καθαριζω γιατι μπλοκαρει
 
φετος ξαφνικα γινεται αυτο ενω την εχω 3 χρονια. λογικα θελει να αυξησω τον αερα. για να μην τα κανω μανταρα θελω απλα να επαναφερω τα παντα στις αρχικες ρυθμισεις αλλα δεν μπορω να βρω σε ποιο μενου μπαινω. 
να δοκιμασω αυτο και μετα αν δεν πετυχει λογικα κατι θα εχει χαλασει.
αν γνωριζει καποιος....!!

yiwtaa@     gmail.com
θα σας ειμαι υποχρεη!
εχω κουραστει να αναβοσβηνω και να καθαριζω ! στην φωτο η σομπα εχει καθαριστει πριν μιση ωρα. και το τζαμι ειναι ηδη καταμαυρο 



 
Συνημμένα:
Last edit: 3 Χρόνια 6 Ημέρες πριν by igulol.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
3 Χρόνια 6 Ημέρες πριν - 3 Χρόνια 6 Ημέρες πριν #172899 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
ΤΖΑΜΠΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΟ ΜΑΝΙΟΥΑΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ!!!!!!Η ΚΑΘΕ ΣΥΣΚΕΥΗ Θ Ε Λ Ε Ι ΡΥΘΜΙΣΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ!!!!!!!ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ "ΜΑΝΤΑΡΑ"!!!!!!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΗΣ ΤΟ ΜΑΝΙΟΥΑΛ ΧΡΗΣΗΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΥΟ ΧΕΙΡΙΣΜΌ!!!!?!Κάνε έναν ολικό καθαρισμο κάπου είναι βουλωμένη και δεν ΑΝΑΠΝΈΕΙ.ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΧΩΡΟ ΚΑΥΣΗΣ ΜΟΤΕΡ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΡΥΦΑ ΠΟΡΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ.ΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΔΟΥΣ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ.Γράψε πάλι το εμαιλ σου αν δεν βγάλεις άκρη με αυτά να δούμε το μενού αν χρειαστεί!!!!
Last edit: 3 Χρόνια 6 Ημέρες πριν by ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.089 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ