Βιομάζα από ροδάκινο

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #37639 από zagoraarg
Απαντήθηκε από zagoraarg στο θέμα Απ: Βιομάζα από ροδάκινο

γιωργος 36 έγραψε: Στη Λάρισα ειναι μια μάντρα απέναντι απο τη λαχαναγορα

χύμα η σε σακια και πόσο;

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #37761 από γιωργος 36
Απαντήθηκε από γιωργος 36 στο θέμα Απ: Βιομάζα από ροδάκινο
το χυμα το εχει με το κυβικο.80ε και τα τσουβαλια 85ε
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": zagoraarg

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #41314 από OANNHSEA
Απαντήθηκε από OANNHSEA στο θέμα Απ: βιομαζα απο ροδακινο

kosmidis80 έγραψε:

OANNHSEA έγραψε:

Μου ειπε οτι μεχρι και περυσι τα εδεινε για καυσιμη υλη σε οποιον ζητουσε, απο φετος θα τα κρατανε και θα μετατρεψει τους καυστηρες στο εργοστασιο και στις εγκαταστασεις του και θα τα καιει ο ιδιος...

Δε μου δίνεις το τηλέφωνο του πελάτη σου, να του ρίξω ένα μπινελίκι του καραγκιόζη;;;
"Μεγάλο κονσερβοποιείο" και το μυαλό του ιδιοκτήτη σκατά...
Τόσα χρόνια το τσάμπα κουκούτσι δεν το κοιτούσε - μάλλον γιατί σκεφτόταν ερωμένες και πόρσε... :angry:



Ο συγκεκριμενος ξεκινησε απο οδηγος και κατεληξε να ειναι με παρα πολυ χρημα και με αρκετους τομεις δραστηριοτητας. Χωρις ποτε να φαινεται και να εχει ασχοληθει ο 'τυπος' μαζι του.
Οι γυρω της Πελλας μπορουν να καταλαβουν σε ποιον αναφερομαι.

Και τι σε νοιαζει τι εκανε ο αλλος με την περουσια του? Δανεικα σου ζητουσε? :lol:


Όσα χρήματα και να έχεις δεν έχεις το δικαίωμα να τα σκορπάς
Εάν μου γράψεις ότι αυτός ο άνθρωπος έδινε π.χ. 50% μισθό πάνω από τις συμβάσεις σε όλους τους εργαζόμενους του, θα έρθω επάνω για να του ζητήσω ο ίδιος συγγνώμη.
Αλλά είμαι 100% σίγουρος ότι στους ανθρώπους έδινε τα χρήματα που ακριβώς δικαιούνται οι εργάτες από το νόμο κλαίγοντας και τα έδινε στο πετρέλαιο με φαρδύ χαμόγελο, γιατί ήταν τεράααααστιος...
Όπως και ο κάθε αγράμματος ο οποίος τα κονόμησε...
Μήπως και δεν του είχε πει κανένας ότι τα κουκούτσια μπορεί να τα καίει και να γλυτώνει το πετρέλαιο; Σίγουρα του το είχαν πει πριν από πολλά χρόνια.
Όταν όμως ο αμόρφωτος το μόνο που σκέφτεται είναι οι ερωμένες και τα καγιέν, φτύνει όλες τις λογικές λύσεις...

Οπότε είναι βλαμμένος!!! :angry: :angry: :angry:

Το εν λόγω έργο το έχω δει άπειρες φορές σε όλη την Ελλάδα...
Ε λοιπόν, δεν μπορούμε να βασιζόμαστε στους βλαμμένους για την προώθηση της οικονομίας!!!
Αυτή είναι η ουσία - μπορείς να το καταλάβεις;

ΥΓ
Εάν ποτέ τον συναντήσεις, μπορείς να του πεις σε παρακαλώ ότι ένας μηχανολόγος από τον Πειραιά που ασχολείται 27 χρόνια με τις ανανεώσιμες (έστω ως χόμπι) του στέλνει μήνυμα να πάει να χώσει το κεφάλι του σε μία λεκάνη τουαλέτας και να πατήσει και το καζανάκι;;;

Bellum omneum contra omne...
Θάνατος στους πετρελαιάδες!!!
Last edit: 11 Χρόνια 5 Μήνες πριν by OANNHSEA.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #41321 από kosmidis80
Απαντήθηκε από kosmidis80 στο θέμα Απ: Βιομάζα από ροδάκινο
Θες να κανω υπερασπιση σε ανθρωπο που εχει επιχειρησεις ή θελεις να τον πω πως θα ξοδευει την περιουσια του? Ή μηπως να πω στους εργαζομενους οτι αν δεν συμφωνουν με την μισθοδοσια μπορουν να βρουν αλλου εργασια, μιας και εχουμε ανοιχτη αγορα?

Τι σχεση εχουν ολα τα παραπανω με το αν τα κουκουτσια τα εδινε πριν χρονια σε σπιτια ή θερμοκηπια για να δουλευουν λεβητες και σημερα τα καιει ο ιδιος για εξοικονομηση και να διατηρησει ίσως και καποιες θεσεις εργατων στην επιχειρηση?

Πραγματικα δεν σε καταλαβαινω? Η ζωη και η οικονομια δεν ειναι βιδα ή ρουλμαν να το εξεταζεις μηχανολογικα...
Το σκεπτικο σου ειναι λαθος, αλλα και ποιος ειμαι εγω που θα πω οτι ο μηχανολογος απο τον Πειραια τα εχει μαλλον μπερδεψει?


Καλημερα! :)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #41800 από OANNHSEA
Απαντήθηκε από OANNHSEA στο θέμα Απ: Βιομάζα από ροδάκινο
Και επανέρχομαι, γιατί αυτό το θέμα είναι ακριβώς το πως σκέφτεται ο ξεφτυλισμένος Έλληνας που τα έχει οικονομήσει...

Ο large άνθρωπος μας προτιμούσε να το παίζει θεός, να πληρώνει με χαμηλούς μισθούς τους υπαλλήλους του και να πληρώνει ακριβά το πετρέλαιο...
Έτσι είναι...
Να μην σκεφτούμε ποτέ τι είναι παρακάτω, γιατί το μόνο που σκεφτόμαστε είναι πως θα κλέψουμε όλο τον κόσμο για να οικονομήσουμε και ουσιαστικά να τα επιδεικνύουμε με διαφόρους τρόπους...
Έτσι είναι δυστυχώς στην Ελλάδα το 90% των δήθεν επιχειρηματιών.
Από επιχειρήσεις παραγωγής και ξενοδοχεία, μέχρι μεταφορικές εταιρείες και καταστήματα.

Η ζωη και η οικονομια δεν ειναι βιδα ή ρουλμαν να το εξεταζεις μηχανολογικα..

Και όμως, εάν ακολουθούσαμε ακριβώς την μηχανολογική λογική, η Ελλάδα δεν θα ήταν στο σημείο που είναι σήμερα, και φυσικά οι επιχειρηματίες θα ήταν άνθρωποι και όχι τσογλάνια.
Το τελευταίο μπορεί να το καταλάβει όποιος ξέρει το πως δουλεύουν στην Αυστραλία ή στην Ιρλανδία...

Η κάθε κίνηση, η κάθε ενέργεια θα πρέπει πάντα να μελετάται με έναν ορίζοντα χρόνου και όχι με το γελοίο "τι βάζω τώρα στην τσέπη". Έτσι ενεργούν οι λογικοί άνθρωποι.
Εάν ήταν λοιπόν λογικός άνθρωπος και όχι τσογλάνι, θα είχε κάνει την αλλαγή σε καύση του πυρήνα πολλά χρόνια πριν - ίσως όταν έχτιζε ή αγόραζε την επιχείρηση.
Γιατί ακόμα και ένα παιδί του δημοτικού μπορεί να καταλάβει ότι δεν πληρώνεις να κάψεις πετρέλαιο όταν μπορείς να καις κάτι που το έχεις τσάμπα δίπλα σου!!!!

Αυτή όμως την βλαμμένη ιδεολογία θα μπορούσα να πω ότι την έχει σχεδόν όλος ο ελληνικός λαός.
Από το 1983 που ασχολούμαι με την αξιοποίηση της βιομάζας, το μόνο που αποκόμισα ήταν η χλεύη, από συγγενείς, πρώην φίλους και φυσικά από κάθε "επιχειρηματία" που του το πρότεινα...

Άρα όντως πες του ότι είναι βλαμμένος που δεν το έκανε πιο πριν, μια και εγώ το λέω κατάμουτρα σε όσους "επιχειρηματίες" συναντώ...
Ξέρεις πως ξινίζουν τα μούτρα τους;;; :lol: :lol: :lol:

Bellum omneum contra omne...
Θάνατος στους πετρελαιάδες!!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #43333 από greenpower
Απαντήθηκε από greenpower στο θέμα Απ: βιομαζα απο ροδακινο
Καλησπερα, ψαχνωντας για το συγκεκριμενο προιον μεσω του γοογλι επεσα στο εν λογω θεμα απλα διαβασα τις απαντησεις του συνφορουμιστα και ηθελα να ρωτησω για ποιο λογο αυτη η εμπαθεια? Ξερεις κατι? Αυτη η νοοτροπια σαν τη δικη σου μας οδηγησε σε αυτο το χαλι που ειμαστε σημερα... Λες οτι εισαι 27 χρονια μηχανολογος και οι απαντησεις που παραθετεις και ο τροπος που εκφραζεται παραπεμπει σε πολυ ασχημα πραγματα και οχι σε ενα ανθρωπο νοημων και αν μη τι αλλο μορφωμενο.

Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις αν εσυ ξερεις τον ανθρωπο προσωπικα και το κρινεις? Ξερεις αν υπαρχαν αλλοι παραγοντες που μπορει να μη μπορουσε να κανει αντικατασταση του πετρελαιου με εναλλακικες πηγες ενεργειας? Ξερεις ζουμε σε μια χωρα που το λογικο μας το εχουν κανει παραλογο ολα αυτα τα εργατικα σωματεια και συνδικατα... Εσενα ποσο λογικο σου φαινεται να κλεινει η ΣΕΛΜΑΝ εδω στο Βασιλικο -Χαλκιδας γιατι απλα και μονο οι κατοικοι της περιοχης και τα δηθεν καλα εργατικα σωματεια δεν αφησανε την εταιρεια να προβει στην παραγωγη μιας κολλας? Που ουτε περιβαντολογικες συνεπειες θα ειχε ουτε καποια επιβαρυνση στους εργαζομενους.. ΑΛΛΑ επειδη στην ΕΛΛΑΔΑ εχουμε δωσει απιστευτη δυναμη σε ανθρωπους αμορφωτους και θεσπιζουν σωματεια αυτα τα χαλια γινονται και δεν μπορουμε να παμε μπροστα.. Στη θεση του εργοστασιου εδω ειπε η εταιρεια που εχει δωσει εκκατομυρια ευρω επενδυση να το μετατρεψει σε λιμανι μιας και βρισκεται διπλα στη θαλασσα αλλα βγηκαν οι καλοθελητες του λιμανιου οι λιμενεργατες τα σωματια το εργατικο κεντρο και ειπαν ΟΧΙ..οχι στον αντωγονισμο αλλα ειπαν ναι στο μονοπωλειο απλα και μονο οι επιχειρησεις να πληρωνουν ολους τους δηθεν σωτηρες της εργατιας... Το αποτελεσμα να κλεινουν ολες οι επιχειρησεις.. Κατσε και φτιαξε επιχειρηση ζησε με το αγχος να τρεχουν λογαριασμοι το οποιοδηποτε ρισκο υπαρχει και μετα μιλησε μου.. Καλα να τα λεμε οταν ειμαστε στην απεξω..

Απλα να θυμασαι κατι υπαρχουν δυο κατηγοριες ανθρωπων. Η μια κατηγορια ειναι αυτο που κοιταει τους ανθρωπους που καταφεραν και αποκτησαν χρηματα και κανανε πετυχημενες επιχειρησεις και προσπαθει να τους μοιασει και υπαρχει και η αλλη κατηγορια ανθρωπου το οποιο χλευαζει αυτους τους ανθρωπους γιατι προτιμαει να καθεται και να ασκει κριτικη και οχι να προσπαθει. Αυτο τα γραφομενα σας πιστευω πως κανεις πολυ κατανοητο σε ποιο ειδος ανηκεις.

Και μετα απο τη μακροσκελη μου παρενθεση γνωριζει καποιος που μπορω να βρω το εν λογω προιον?

Σας ευχαριστω.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.072 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ