Προτάσεις....Στηριξτε την Ελληνική οικονομία SOS

Περισσότερα
9 Χρόνια 4 Μήνες πριν #142536 από Fokion
Ποσο "μεσα" εισαι.......

και ποσο "καλη" δουλεια εκανε ο αλουμινας της ιστοριας μας.....
που επρεπε να ξαναπερναει απο ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ τα σπιτια να μαζευει τα αμαζευτα...
κι αυτη ζημια σε χρονο ειναι......

πχ υδραυλικός να βαζει καλοριφερ να ξεχναει το φλατζακι στη βανα, να ΜΗΝ πρεσαρει το συστημα γιατι βιαζοταν να "παει στο επομενο εργοταξιο" και στο πρωτο αναμα ο κατοικος Σαββατο βραδυ να ωριεται στο κατασκευαστη.......
και να του αφαιρει βεβαια απο το τιμημα.....
( κι αυτο και για πολλά αλλα παρεμφερη - true story.........)

ENERGY GP 8000 (X2) εφυγαν - απολυτα ευχαριστημενος
www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...mid=144&limitstart=0
ECOSPAR AUGIRA 23KW NEW ENTRY....
www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...&id=59591&Itemid=384

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 4 Μήνες πριν #142537 από Fokion
πχ. ακομα λουζομαι την αναποδη ρηση στη μαρμαροποδια μιας μπαλκονοπορτας που στελενει τα νερα "μεσα" στο τοιχο....

ENERGY GP 8000 (X2) εφυγαν - απολυτα ευχαριστημενος
www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...mid=144&limitstart=0
ECOSPAR AUGIRA 23KW NEW ENTRY....
www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...&id=59591&Itemid=384

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 4 Μήνες πριν #142543 από john88s
Το βασικό πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας είμαστε όλοι εμείς.

Η λύση; Μα φυσικά την ξέρουν καλά οι Έλληνες. Τα 2 μεγάλα κόμματα. 90% έπαιρναν κάποτε , μετά από 4 χρόνια καθημερινού βρισίματος θα χτυπήσουν μαζί με το ποτάμι ένα 45%. Όχι άσχημα...

Όταν εμείς χτίζαμε Παρθενώνες οι Γερμανοί ζούσαν πάνω στα δέντρα...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 4 Μήνες πριν #142546 από Argyrispro
Ο Κλάδος της οικοδομής είχε ξεφύγει παρα πολύ. Θα αναφέρω δυο περιπτώσεις που μου έρχονται στο μυαλό μου η μια προ κρίσης και η άλλη πολύ πρόσφατη. Να αναφέρω οτι μένω περιοχή ερμιονίδος και μπορεί εδώ οι μαστόροι απλά να είχαν/έχουν καβαλίσει το καλάμι λόγω των πολλών πλουσίων που εχουν φτιάξει εξοχικά εδώ.

Περίπτωση #1
2010 : Καλούμε έναν ελαιοχρωματιστή μαζί με το συνεργείο του για να μας δώσει προσφορά για 2 μονοκατοικίες (η μια το σπίτι μας 150τμ με πυλωτή και η άλλη της θείας μου 150τμ) που ειναι σε διπλανά οικόπεδα. Η προσφορά του και για τα δύο σπίτια ήταν 18,000 ευρώ!!!!!!!! Για μια δουλειά που με τους 4-5 αλβανούς που είχα θα τελειώνε σε MAX 2 ημέρες και τα 2 σπίτια. Φυσικά αυτός θα ήταν αραχτός με τσιγαράκι, γιατί ο ΝεοΈλληνας απο τα 40 χρόνια έγινε αφεντικό και άφησε τις μπογιές. Φυσικά και έχασε την δουλειά, επιλέξαμε και οι δύο έναν αλβανό και έκανε και πολύ καλή δουλειά μάλιστα με μόλις 2,000ευρώ ΣΥΝΟΛΙΚΑ (18,000 ευρώ ζήταγε ο Ελληναράς, όπου Αλβανοί θα έβαφαν το σπίτι).

Περίπτωση #2
Με τους Έλληνες υδραυλικούς και εγώ και ο πατέρας μου έχουμε φάει τρελό γράψιμο, έτσι αποφασίσαμε να τους γράψαμε και εμείς. Το 2012 βρήκα ένα παιδί απο την Αλβανία, κοντά στην ηλικία μου πολύ καλός, τυπικός σε ότι σου πεί και με πολύ λογικές τιμές. Δυστυχώς έφυγε στα τέλη του 2013. Έτσι είπαμε σε 2 Ελληναράδες Υδραυλικούς να έρθουν να φτιάξουν μια βρύση του μπάνιου και ούτε μπήκαν στον κόπο. Βρήκαμε έναν Υδραυλικό λοιπόν πάλι Αλβανό. Την 1η φορά όλα οκ, την 2η φορά τον κάλεσα να μου αλλάξει τις μονώσεις των καλοριφέρ που βρίσκονται στην πυλωτή. Ο Συγκεκριμένος είχε δουλέψει για χρόνια με Ελληναρά Υδραυλικό της περιοχής που πήγαινε κόντρα ξούρα τους πελάτες και τώρα δεν έχει δουλειά καθόλου. Οταν ήρθε και μέτρησε του ειπα να μου πεί τιμή εργασίας, άρχισε να μου τα μασάει. Του ξεκαθαρίζω οτι αν δεν μου πεί τιμή ΔΕΝ θα ξεκινήσει και τότε μου λέει 300 ευρώ εργατικά + τα υλικά. Μόλις άκουσα την τιμή έγινα έξω φρενών, του λέω κάτσε ρε φίλε τόσο πολύ δουλειά έχει? μου λέει θα φέρω και 2 παιδιά και θα κάνουμε 3 ημέρες. WTF λέω, του λέω άστο δεν το κάνω. Μου λέει δεν θα βρείς καλύτερη τιμή και μόνος σου δεν θα μπορέσεις να το κάνεις. Του λέω ρε φίλε έχεις επαφή ότι τα λεφτά που ζητάς ειναι too much; Μου λέει δηλαδή τσάμπα θές να στο κάνω; Τότε γίνομαι έξω φρενών επί δύο. Δηλαδή του λέω ρε μάγκα εσύ βγάζεις 150 ευρώ καθαρά την ημέρα αυτό μου λές;; Ναι μου λέει, 100 ευρώ εγώ και 25 ευρώ το ένα παιδί. Good Wines του λέω, πήγαινε και πάρε τα απο άλλους όχι απο εμένα. Βέβαια @@ 150 ευρώ βγάζει αλλά τέλος πάντων. Την άλλη μέρα κατεβαίνω ξυλώνω τις παλιές μονώσεις, παίρνω τα μέτρα, μετράω το πάχος των σηληνών, κάνω μια έρευνα στο internet και πηγαίνω και παίρνω τα υλικά. Σε 3 ημέρες ΦΟΥΛ δουλειάς (συνολικά έκανα 1 βδομάδα αλλά αφιέρωνα 3-4 ώρες την ημέρα τα απογεύματα γιατί είχα δουλειά) και χωρίς τα απαραίτητα εργαλεία έκανα την δουλειά μόνος μου και πέρα απο τα χρήματα που κέρδισα έμαθα και 5 πράγματα. Φυσικά απο τότε τον ευχαριστώ κάθε μέρα για το μάθημα που μου έδωσε άθελα του. Γενικά νομίζω πώς μέσω του internet κάποιος μπορεί να μάθει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ πράγματα και αν λίγο πειραματιστεί και διαβάσει κάποια πράγματα (π.χ ιδιότητες υλικών κ.α) μπορεί να καταφέρει πάρα πολλά. Ειδικά για απλά πράγματα, όπως ειναι τα ηλεκτρολογικά, απλά υδραυλικά σπιτιού, στεγανοποιήσεις, βαψίματα, μικρές κατασκευές για τον κήπο κ.α.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 4 Μήνες πριν #142548 από Argyrispro
Γενικότερα 2 χρόνια που έχω ασχοληθεί με την ανακαίνιση του σπιτιού έχω σουτάρει πολλούς μαστόρους και αυτό έγινε επειδή στις αρχές την πάτησα 1-2 φορές και όταν νιώθω πώς έχω εξαπατηθεί μου ανάβουν τα λαμπάκια.

Πολλοί δε μαστόροι ειναι άσχετοι ή τουλάχιστον λένε πράγματα λές και απευθύνονται σε 80χρονα άτομα απλά και μόνο για να τελειώσουν γρήγορα και να πάρουν τα λεφτά. Έχω φέρει πολλούς μαστόρους σε δύσκολη θέση και αυτό γιατί τους έχω πιάσει αδιάβαστους σε θέματα της δουλειάς τους μιας και πρίν φέρω έναν μάστορα έχω κάτσει και έχω ψάξει και διαβάσει αρκετά (πολλές φορές σε σημείο αηδίας) πάνω σε αυτό που θέλω να κάνω.

Μια φράση που αναφέρω πολύ συχνά ειναι πώς στην σημερινή εποχή όποιος δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και δεν ενημερώνεται για την δουλειά του ειναι στην καλύτερη ένας απλός μάστορας καταδικασμένος όσο περνάνε τα χρόνια να μένει πίσω μέχρι να φτάσει στο σημείο 0.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 4 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 4 Μήνες πριν #142568 από mastoras
Να κάνουμε λίγο καλαμπούρι γιατί εάν λάβω στα σοβαρά όλα αυτά που έχουν γραφτεί θα ρουφήξω ένα μπουκάλι ουίσκι και μετά θα αρχίσω να γράφω.



Σύρετε ο υδραυλικός μάστορας με χειροπέδες στο δικαστήριο, γιατί συνελήφθη λόγω 3 ενταλμάτων σύλληψης που εκκρεμούσαν εναντίον του για χρέη προς το ασφαλιστικό του ταμείο.

Στην έδρα βρίσκεται ο πρόεδρος Φουσκιτάκης, πάρεδρος ο Φωκίων, γραμματέας ο jnet, και εισαγγελέας ο theoilia

Δικηγόρος του Υδραυλικού είναι ο Argyrispro που παρόλο γνωρίζει τον πελάτη του χρόνια προτίμησε τον Αλβανό να του του κάνει τα υδραυλικά, αλλά καθώς δεν υπάρχει Αλβανός δικηγόρος για να του ανταποδώσει εκδικητικά ο φίλος του, παρόλα αυτά τον προσέλαβε.

Ποια λέτε εσείς να είναι η τελική απόφαση του Δικαστηρίου ?
Last edit: 9 Χρόνια 4 Μήνες πριν by mastoras.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.078 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ