Παραγωγή pellet: Ελλάδα vs Βαλκάνια

Περισσότερα
11 Χρόνια 8 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 8 Μήνες πριν #18549 από ACIDBLACK
Απαντήθηκε από ACIDBLACK στο θέμα Παραγωγή pellet: Ελλάδα vs Βαλκάνια
Καθομαι και σας διαβαζω απο μια ωραια βλακανικη πολη που διαμενω εδω και κανα διμηνο ενεκα οικογενειακων υποχρεωσεων ,πεζοδρομια πενταμετρα στο φαρδο για να περπατας ανετα,παρκα και πλατειες γεματα με αθλοπαιδιεες για τα παιδια ,ο κεντρικο δρονος κλεινει μετα τις 7 το απογευμα για να κανει περιπατο ο κοσμος , καμμια δεκαρια διαδρομες για ποδηλατο και πεζοπορια γυρω απο την πολη ,αστυνομικα μπλοκα καθε 5-6 χιλιομετρα και διπλα στα επικυνδυνα σημεια ,αναμενοι προβολιες μερα νυχτα στα οχηματα ,....ο γειτονας ντανιαζει 6 τονους ξυλα ψιλοκομενα για τον χειμωνα ... ....με σταματησε η αστυνομια για ελεγχο το πρωι ...ευγενικοτατοι και καταρτισμενοι πληρως ...με συγχαρηκαν που οι οικογενεια φορουσε Aναιξαιρετας ζωνες ...στο θεμα μας 100 η μπρικετα 130 το πελλεττοπικης παραγωγης ..δυο σομπες ολη και ολη η αγορα και αυτες ακριβες με τα τοπικα στανταρ.τα 600 κιλα ξυλα 35 ευρω κομμενα ετοιμα γι καυση σε σομπες τυπους "μασινας"
ενα τεχνικος αλλα πληρως καταρτισμενος ...και με πληρη ταριφα ...καταλογος ανα επισκεψη και ωρα επισκεψης αμα ξερει ο πελατης απο την αρχη οτι καθε τηλεφωνημα πληρωνεται θα σταματησει τις μαγκιες και τις απαιτεισεις και θα ανοιξει να διαβασει το καταραμενο το μανουαλ ...
ακομα θυμαμαιτον πατερα μου να τρεχει να αναβει σομπες σαββατιατικα γιατι ο πελατης εχει παντα δικιο ...μεγαλωσα σε μαγαζι με ηλεκτρικα ,στραβοξυλα και ανιδεοι υπηρχαν παντα ...καποτε ειχα ενα πελατη που ερχοταν καθε εβδομαδα και ζηταγε να του ρυθμισουμε την τηλεοραση ετσι απο χουι ...την πρωτη φορα πηγα τζαμπα την δευτερη τον ξεπεταξα και την τριτη του ζητησα 1500 δραχμες,δεν μας ξαναενοχλησε για το συγκεκριμενο θεμα ...τον πελατην τον παντρευσαι αλλα ειναι υποχρεωση σου να τον εκαπιδευσει και ολας...αυτο και ενα καλος τεχνικος θα σε γλυτωσει απο μετα μεσονυχτια τηλεφωνα ..καλο σας απογευμα ...

“Καλιά στα όρη άρχοντας, παρά στον κάμπο δούλος – θωρώ τον κόσμο από ψηλά κι είναι δικός μου ούλος”

ΝΕΟ Ε-ΜΑΙΛ το παλιο αρνηται απλα να λειτουργησει
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Last edit: 11 Χρόνια 8 Μήνες πριν by ACIDBLACK. Αιτία: ορθογραφια
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": scouter

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 8 Μήνες πριν #18559 από shaman
Απαντήθηκε από shaman στο θέμα Παραγωγή pellet: Ελλάδα vs Βαλκάνια
Φίλοι μου δεν θέλω να κάνω διαφήμιση ούτε σε pellet αλλά ούτε και σε μηχανήματα έχω δώσει αρκετά μηχανήματα και σε λέβητες αλλά και σε σόμπες και επειδή δεν γούσταρα να ακούω πολλές βλακείες υδραυλικών και ηλεκτρολόγων ευτυχώς λίγων διότι υπάρχουν και σοβαροί τεχνίτες κοίταξα να μάθω τα μηχανήματα καλύτερα ακόμη και από τους κατασκευαστές.
Το πρώτο πράγμα που ρωτούσα σε έναν κατασκευαστή είναι τι προβλήματα μπορεί να βγάλει το μηχάνημα και να μου το δημιουργήσει το πρόβλημα επιτόπου για να είμαι έτοιμος σε περίπτωση συμβάντος να μπορέσω να αντεπεξέλθω, όπως και γινόταν.
Αυτό που πρέπει να καταλάβει ο καταναλωτής είναι ότι αλλάζοντας pellet αλλάζουν και οι ρυθμίσεις σε ένα μηχάνημα, άλλο το ειδικό βάρος από pellet σε pellet,και άλλο η οξυα και άλλο το πεύκο τι εννοώ όταν δίνω μηχάνημα το τονίζω στον πελάτη μου ότι παραμένεις σε ένα αξιόπιστο pellet και ποιοτικό pellet και δεν καις ότι βρεις για τους λόγους που γνωρίζουμε, μέχρι στιγμής σε κανέναν μα κανέναν μου πελάτη δεν είχα πρόβλημα όσο αφορά την καύση και οι πελάτες εφάρμοσαν αυτή τη συνταγή που είναι και η μόνο σίγουρη και για τον επαγγελματία αλλά και για τον καταναλωτή.
Όσο αφορά Βαλκάνια vs Ελλάδα ως Έλληνας θα προτιμήσω Ελλάδα για τον λόγο ότι για να φύγουμε από την οικονομική κρίση πρέπει να ενισχύσουμε την εγχώρια αγορά και όχι τους δανειστές μας.
Για να μη κατηγορηθώ μιλούσα κάποτε με έναν μεγάλο καυσοξυλά στη Βόρεια Ελλάδα και μου ανέφερε τις διαφορές σε κόστη ελληνικού και βουλγάρικου ξύλου δλδ μεροκάματα εργατών, καύσιμα για μεταφορικά, φορολογία και άλλα πολλά. Άρα μπορούμε να καταλάβουμε την διαφορά τιμής με βουλγάρικο και με ελληνικό προϊόν τι εννοώ θα θέλατε αγαπητοί φίλοι να έχεται μισθό 240€ και όλα τα επακόλουθα? Δεν νομίζω και βάζω πρώτα τον εαυτό μου, και οι τιμές άλλωστε δεν έχουν και τόση διαφορά μη ξεχνάτε μέχρι χθες βάζαμε πετρέλαιο με 1€ το λίτρο και πάει για 1,45€.
Αν πάλι έχει μείνει τόσο ευχαριστημένος με το βαλκανικό προϊόν ας παραμείνει σε αυτό αλλά μη κατηγορεί κάτι ισάξιο μόνο και μόνο από την διαφορά τιμής.
Ελπίζω να μην έγινα γραφικός αλλά έχω ακούσει τόσα από σχετικούς και απο άσχετους όσο αφορά για το Pellet αλλά και για τα μηχανήματα που έχω χάσει κοινώς την μπάλα!!!!!
Σας ευχαριστώ και πάντοτε φιλικά τα όσα λέω.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": PRIMUS 45, ACIDBLACK

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #21938 από pefstathiadis
Απαντήθηκε από pefstathiadis στο θέμα Παραγωγή pellet: Ελλάδα vs Βαλκάνια
Τί ακριβώς είναι το clinker;

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #21954 από michalisgr
Απαντήθηκε από michalisgr στο θέμα Παραγωγή pellet: Ελλάδα vs Βαλκάνια
Συνημμένα:
Last edit: 11 Χρόνια 6 Μήνες πριν by michalisgr.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": pefstathiadis

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 11 Μήνες πριν #97376 από jnet
Απαντήθηκε από jnet στο θέμα Παραγωγή pellet: Ελλάδα vs Βαλκάνια
Στο παρακάτω συνδεσμο
www.amecoalom.hu/rolunk.html
υπάρχει ενα video με το εργοστασιο της AMECO

Κοστίζει τόσο να είσαι ειλικρινής όταν είσαι ευφυής! Είναι σαν να είσαι τίμιος όταν είσαι φιλόδοξος.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.072 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ