Εμπόριο pellet - χονδρική & λιανική - εισαγόμενο!

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #103030 από Διονύσιος
Χαιρετώ όσους ενδιαφέρεστε για τα Pellets την πλέον πράσινη & οικονομική θέρμανση .

Για Pellets από το εξωτερικό Είναι δύσκολο να τα φέρει κανείς από εκεί αν και να ξέρεις για 20 τόνους το υλικό είναι 50.5 Ευρώ ο τόνος! χύμα ενοήτε παραδοτέα στη πόρτα του εργοστασίου στη Ρουμανία! Και με προδιαγραφές!
Απίστευτη υπεραξία πέρνει το προϊόν μέχρι τον καταναλωτή! Όσο για εμάς εδώ (Κ.Μακεδονία) βρίσκουμε Pellets σε καλή ποιότητα 220Ευρώ ο τόνος για ολόκλυρη παλέτα παραδοτέο στην πόρτα σου σε σακουλάκια 15kG.
Εγώ θα έλεγα ότι αδικείται αυτή η τεχνολογία από το εμπόριο που θέλει τις υπεραξίες!

Εγώ σαν πελάτης που ψάχνω να βρώ ΄΄υλικό καύσης΄΄ πικραίνομε να βλέπω να προοθούντε άλλες τεχνολογίες καιαυτή που είναι η πλέον πράσινη ενέργεια να χαντακώνετε απο τους εμπόρους!
Ευχαριστώ να προσέχετε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #103036 από DOOM_NX

Διονύσιος έγραψε: Όσο για εμάς εδώ (Κ.Μακεδονία) βρίσκουμε Pellets σε καλή ποιότητα 220Ευρώ ο τόνος για ολόκλυρη παλέτα παραδοτέο στην πόρτα σου σε σακουλάκια 15kG.

Τι πέλλετ; Οξιάς; Με φλοιό ή χωρίς;

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #103039 από dimlyk
Διονυση
το θεμα τιμων ενδιαφερει ολους μας
αν εχεις κατι συγκεκριμενο δωσε κανα στοιχειο

energ.gr/index.php?option=com_kunena&vie...start=3945&Itemid=53

η εδω

energ.gr/postit/pellet


Η δυστυχία αυτού του κόσμου είναι ότι οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση
Αγάπα τους εχθρούς σου - αυτό θα τους τρελάνει

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #103142 από Διονύσιος
Το θέμα των τιμών...
Λοιπόν εγώ στο Site του Alibaba βρήκα Ρουμάνικες εταιρίες που παρασκευάζουν Pellet. Μίλησα με κάποιον που σχολείτε με το Διεθνές εμπόριο και για την εταιρία του εισάγει πρώτη ύλη από Ρουμανία και μου εξήγησε πως διαμορφόνεται ακριβώς η τιμή σε αυτές τις Διεθνείς συναλλαγές. Μου είπε ότι τώρα στη Ρουμανία δε δέχοντε εγγυητικές επιστολές Ελληνικών τραπεζών και έτσι μέσω καταθέσεων σε άλλες Ευρωπαϊκές τράπεζες που αυτοί έχουν κάνουν τη δουλειά τους. Άρα για τον καθένα που θέλει να περάσει τη χρονιά του με καύσιμα αυτή η διαδηκασία δεν ΄΄πάει΄΄. Άλλωστε μιλάμε για ποσότητες άνω των 25 τόνων!
Τώρα εδώ για Κ.Μακεδονία που είπα, περιμένω μια απάντηση από κάποιον στις Σέρρες αλλά εγώ μιλάμε ενδιαφέρομε για πολύ μεγάλες ποσότητες και πάντα χύμα! Θα μιλήσω όμως εκτενέστερα μηπως υπάρχουν και τίποτα αδιάθετα αποθέματα απο πέρσυ αλλά ανάλογα πόσο θέλει κάποιος, πως το θέλει και που το θέλει όλα αυτά πέζουν την τιμή. Θα έλεγα ότι και τι είδος θέλει γιατί εγώ μπορώ στα μηχανήματά μου να δουλέψω ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ! οπότε η ποιότητα δεν με πολυνοιάζει μέσα σε κάποια πλαίσια βέβαια αλλά αν θέλω να αποφύγω και καμία ¨πατάτα¨ το πάω στο χημείο για ανάλυση πριν το ¨κλείσω¨! Εσείς καλό είναι αν θέλετε μικρές ποσότητες να τα έχετε καλά με κάποιον τοπικό έμπορα ώστε να είστε έτσι κάπως ήσυχοι ότι δε θα σας γελάσει γιατί θα σας έχει πάντα καλό πελάτη και εσείς μια σχετικά εξυπηρετική κατάσταση & για καλό υλικό και για σκόντο καμιά φορά... Κάπως έτσι το βλέπω εγώ.
Θα επανέλθω αν έχω κάτι νεότερο.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #103200 από DOOM_NX

Διονύσιος έγραψε: Εσείς καλό είναι αν θέλετε μικρές ποσότητες να τα έχετε καλά με κάποιον τοπικό έμπορα ώστε να είστε έτσι κάπως ήσυχοι ότι δε θα σας γελάσει γιατί θα σας έχει πάντα καλό πελάτη και εσείς μια σχετικά εξυπηρετική κατάσταση & για καλό υλικό και για σκόντο καμιά φορά... Κάπως έτσι το βλέπω εγώ.

Νομίζω πως αυτό είναι αλήθεια. Αλλά πρώτα πρέπει να ξεχωρίσουμε τον ειλικρινή τοπικό έμπορα με λογικές τιμές που ξέρει τι πουλάει, από τον άσχετο, τον αισχροκερδή και το λαμόγιο. Είναι πολλοί εφήμεροι διάττοντες... αστέρες!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #103284 από Διονύσιος
Συμφωνώ μαζί σου DOOM_NX αν και εγώ είμαι έξω από τέτοια παιχνίδια καταλαβαίνω τι γίνετε.
Οι καλές ή κακές ανθρωπινες σχέσεις όμως οικοδομούνται στο χρόνο και τουλάχιστον για την επαρχία δεν έχουν διαφθαρεί τόσο. Λίγο πολύ γνωριζόμαστε σε μικρές κοινωνίες. Άρα από τα λεγόμενά σου πρέπει να βρούμε και κάποιον που από τις προηγούμενες γενεές να έχει καλή υπόλυψη στο χώρο του εμπορίου.
Νεότερο για τιμή δεν έχω ακόμα. Πριμένω κάποιον που φέρνει απέυθειας από Ρουμανία ή κάπου αλλού να δω τι μπορεί να κάνει για τόσα πολλά που χρειάζομε εγώ...Δε θέλω και συσκευασία...Ελπίζω σε καλή τιμή για φέτος.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.071 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ