μαυριλα μουτζουρα σε τοιχους κασετα salgueda a52

Περισσότερα
4 Χρόνια 5 Μήνες πριν - 4 Χρόνια 5 Μήνες πριν #168700 από georgepacu
καλησπερα σε ολους!
εχουμε μια κασετα 70 εκ η οποια μασ εβγαλε μετα απο ενα χειμωνα απιστευτη μαυριλα μουτζουρα στο σπιτι. σε τοιχους αλουμινια κουρτινες κτλ. σε φρεσκοβαμμενο σπιτι.
κοιταξα μεσα στις θυριδες εξαγωγης και στην πανω επιφανεια της κασετας καθως και στις θυριδες εισαγωγης που ειναι κατω και ειδα μεγαλη ποσοτητα σκονης.
φυσηξα την κασετα με φυσητηρα φυλλων αφου προσπαθησα ανεπιτυχως να την καθαρισω με ηλεκτρικη σκουπα και εβγαζε συννεφα σκονης και απο μεσα και περιμετρικα. αφου το εκανα αυτο εβαλα στην εισαγωγη φιλτρο πολυουρεθανης 0,5 εκ και φιλτρο υψηλων θερμοκρασιων 0,5 εκ αντοχη εως 120 βαθμους. και εκανα 2-3 αναματα.
συμπερασματα δεδομενα: μετα απο ολα αυτα μεσα στην διαδρομη των αεραγωγων δεν εχω σκονη ουτε μουτζουρα. στην πανω μερια του τζακιου βλεπω σκονη την επομενη ημερα απο το αναμα την οποια την καθαριζω.
η θερμοκρασια αερα που ειδα με ηπιο καψιμο ξυλων εφτασε και 130 βαθμους. σε μια ωρα απο το αναμα.
εχει συμβει σε καποιον απο εσας κατι παρομοιο και εαν ναι πως το αντιμετωπισατε?
το τζακι ειναι 14 kw εχει μπει πετροβαμβακας και αλουμινοταινια η καμιναδα ειναι ινοξ περασμενη μεσα απο την εξωτερικη. εχει εξωτερικο αερα για καυση και εχουν μπει και δυο αεραγωγοι ο ενας στον χωρο που ειναι το τζακι και ο αλλος σε παρακειμενο διαδρομο αποσταση ενα μετρο. ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις
ΥΓ ψαχνοντας για φιλτρα για τζακια κασετες βρηκα στο ιντερνετ φιλτρα bulprens στο εξωτερικο. εχει καποιος γνωση για αυτα ?που μπορω να βρω ελλαδα? link www.kerger-sa.be/nl/product=bodart-gonay...57x121&id=bgfilt905c
Last edit: 4 Χρόνια 5 Μήνες πριν by georgepacu.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
4 Χρόνια 5 Μήνες πριν #168701 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Άνθρωπε ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΊΑ ΜΑΣΤΟΡΑ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ?????ΕΔΩ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ 500 ΓΝΩΜΕΣ!!!!!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
4 Χρόνια 5 Μήνες πριν #168702 από georgepacu
ξερεις στην Ελλαδα πως ειναι οι πιο πολλοι αερτζηδες. δεν μπορω να βρω ακρη με την εταιρια και ο τζακας λεει οτι δεν του εχει ξανατυχει

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.056 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ