Συμπεράσματα μετά την τοποθέτηση Invicta 800 VT Turbo

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #51796 από GT
@ kk_kostas & alfacinogr

Εξυπακούεται ότι το γεγονός πως ο συγκεκριμένος εγκαταστάτης έκανε καλή δουλειά στο φίλο Μιλτιάδη, είναι ενθαρρυντικό. :)

Ωστόσο είμαι σίγουρος ότι δε θα επαναπαυθείτε, αλλά ερχόμενοι σε επικοινωνία μαζί του, θα τον "ξεψαχνίσετε" δεόντως, ώστε να διαπιστώσετε - μαντέψετε αν θα ικανοποιήσει και τις δικές σας προσδοκίες. ;)

Ζητήστε να δείτε προηγούμενες δουλειές του και "βομβαρδίστε" τον με ερωτήσεις.

Το πόσο ικανοποιημένος είναι καθένας μας, είναι υποκειμενικό. ;)


Ακόμα στα πετρέλαια...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #53553 από barbanikos

Miltiadis έγραψε: Εγώ ακόμα όμως δεν έχω καταφέρει να βάλω σε λειτουργία αυτόματα τα βεντιλατέρ ούτε στην πρώτη σκάλα.Θεωρώ πλέον ότι δεν ξέρω να το ανάβω και ζητάω συμβουλές ανάματος (Asteri ακούς?, ενώ θέλω να μου πεί όποιος γνωρίζει έαν η δεύτερη σκάλα πέρνει αυτόματα η μόνο χειροκίνητα (Asteri ακους?)Τέλος χωρίς ο καιρός στη Αθήνα να είναι κατάληλος για συμπεράσματα μήπως τελικά με το τζάκι μου δεν μπορώ να καλήψω όλο το σπίτι (100τ.μ -18000kw).Ευχαριστώ για το χρόνο σας και εύχομαι όλοι να κάνεται τις καλύτερες επιλογές με τη βοήθεια του site σε τζάκι,μάστορα,ξύλα


Miltiadis καλοκαυστος και πάντα ζεστος… :)

Τα βερντιλατερ παίρνουν μπροστά αυτόματα μόνο στην πρώτη σκάλα.
Στην δεύτερη μπαίνουν μόνο αν το επιλέξεις εσύ.
Εγώ που έχω την ίδια εστία με την δικιά σου ενώ έχω καταφέρει να εκκινήσω τα μοτέρ αυτόματα μου έχει τύχει να μην μπορώ να τα βάλω μπροστά κάποιες φορες.
Για παράδειγμα το βράδυ που μας πέρασε από της 17.00 το απόγευμα που το έκαιγα και κάποια δόση το τσίταρα γιατί τα πήρα στο κρανίο, δεν πήραν μπροστά.
Για κάποιο λόγο σε συγκεκριμένες συνθήκες δεν παίρνουν.
Παρόλα αυτά μου έχει τύχει να τα ενεργοποιήσω αυτόματα και στα 10 λεπτά και σε 30 λεπτά από το πρώτο άναμμα.
Θα έρθω σε επικοινωνία με την εγγύηση γιατι έχω μία υποψία πως ο θερμοστάτης είναι κουκουρουκου.
Άναψε την χαλαρά για καμιά ωρίτσα και σιγά σιγά στρίταρε για να πάρουν τα μοτέρ αφού κλείσεις κλαπε και αέρα….μετά συντηρείς την φωτιά για να δουλεύουν τα μοτέρ και να βγάζουν ζέση στον χώρο.
Όποτε το έκανα αυτό είχα περισσότερη ζέστη και σε ποσότητα και διάρκεια και σε οικονομία.

Αν το σπίτι σου μπάζει από παντού και και και μπορεί να μην μπορείς να το καλύψεις αλλά μου φαίνετε απίθανο…..
Προχθές με τον τρελό αέρα και στο σπίτι μου που είναι εκτεθειμένο από παντού σε υψόμετρο 400m στην Θεσσαλονίκη και με 0C, μέσα είχα 24 βαθμούς……και είχα και πρόβλημα γιατι από τους στροβιλισμούς με έμπαζε και αέρα στην εστία….
Το σπίτι είναι περίπου στα 85m…..
Κοίτα για να το κάνουμε και λίγο πλάκα το θέμα…..μαζί με αυτό το τζάκι πρέπει να δίνουν και καμιά δεκαριά αλλαξιές εσώρουχα για να κυκλοφορεί ο κόσμος στο σπίτι……τα ρούχα είναι περιττά!!!! :blush:

Invicta Insert 800Vt turbo
Και τα μυαλά στα κάγκελα….
Last edit: 11 Χρόνια 4 Μήνες πριν by barbanikos.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #53575 από rivol
Παιδιά, ωραία όλα αυτά που λέτε, αλλά μήπως θα ήταν καλύτερα να κάνετε ένα bypass στον θερμοστάτη και να τοποθετήσετε και ένα διακόπτη ώστε να μπορείς να έχεις και τις δυο επιλογές χειρισμού των βεντιλατέρ, μάνιουαλ και αυτόματη ?

Αλέξης

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #53584 από barbanikos

rivol έγραψε: Παιδιά, ωραία όλα αυτά που λέτε, αλλά μήπως θα ήταν καλύτερα να κάνετε ένα bypass στον θερμοστάτη και να τοποθετήσετε και ένα διακόπτη ώστε να μπορείς να έχεις και τις δυο επιλογές χειρισμού των βεντιλατέρ, μάνιουαλ και αυτόματη ?


Έτσι και αλλιώς υπάρχουν από τον κατασκευαστή αυτές οι επιλογές αλλά υπάρχει μία σχετική δυσλειτουργία από όσο φαίνετε.
Προφανώς ο θερμοστάτης του θα έπρεπε να είναι αλλού τοποθετημένος ή έχει χαλάσει σε εμένα.
Θα δω με την εγγύηση τη γίνετε και αν δεν βγάλω ακρή θα βάλω εξωτερικό…..θα δούμε.

Invicta Insert 800Vt turbo
Και τα μυαλά στα κάγκελα….
Last edit: 11 Χρόνια 4 Μήνες πριν by barbanikos.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #53599 από dmtr

Miltiadis έγραψε: Τοποθετήθηκε το τζάκι μας περίπου ενά μήνα τώρα και αναφέρω κάποια συμπεράσματα.Πρώτα οφείλω ν'αναφερθώ στην τοποθέτηση που έγινε από τον κ. Βασίλη Σ. (ειναι αυτός που προτείνει και το LE ROY)και με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο.Τονίζω ιδιαίτερα τον επαγγελματισμό και την σχολαστικότητα του σε μία εποχή που αυτά σπανίζουν και σε μία εργασία που λόγο της ζήτησης υπάρχει εκμετάλλευση.Ο άνθρωπος αυτός ήρθε μαζί με άλλους τρείς!!!, εργάστηκαν από τις 8:00 εώς τις 01:30 κάνοντας ακριβώς όσα δείχνει στο site του (σ΄'εμένα μάλιστα και παραπάνω από όσα συμφωνήσαμε).Όλα αυτά τα γράφω όχι για να διαφημίσω (θα έγραφα τα αντίθετα εάν ήμουν δυσαρεστημένος ώστε να μην την πατήσουν άλλοι) άλλα είδα την τοποθέτηση σε ξάδερφο μου με τα ίδια χρήματα και είναι η νύχτα με τη μέρα και σε ποιότητα εργασίας (ο Βασίλης δεν σπάει τίποτα και όλα τα κάνει μπαίνοντας μέσα στο τζάκι) και σε καθαριότητα (ντύνει με ζελατίνες και χαρτόνια και η σκούπα δουλεύει συνέχεια- το άλλο σπίτι έγινε οικοδομή).Εγώ ακόμα όμως δεν έχω καταφέρει να βάλω σε λειτουργία αυτόματα τα βεντιλατέρ ούτε στην πρώτη σκάλα.Θεωρώ πλέον ότι δεν ξέρω να το ανάβω και ζητάω συμβουλές ανάματος (Asteri ακούς?, ενώ θέλω να μου πεί όποιος γνωρίζει έαν η δεύτερη σκάλα πέρνει αυτόματα η μόνο χειροκίνητα (Asteri ακους?)Τέλος χωρίς ο καιρός στη Αθήνα να είναι κατάληλος για συμπεράσματα μήπως τελικά με το τζάκι μου δεν μπορώ να καλήψω όλο το σπίτι (100τ.μ -18000kw).Ευχαριστώ για το χρόνο σας και εύχομαι όλοι να κάνεται τις καλύτερες επιλογές με τη βοήθεια του site σε τζάκι,μάστορα,ξύλα

Μου δίνεις και μένα κάποιο στοιχείο επικοινωνίας σε παρακαλώ.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #53633 από Miltiadis
Καλημέρα και σας ευχαριστώ όλους για το ειλικρινό ενδιαφέρον σας.dmtr πάρε το mail μου να επικοινωνήσουμε για ότι θέλεις.Εγώ βοηθήθηκα πολύ απο το site και είναι χαρά μου να κάνω το ίδιο.Φίλε rivol η επιλογή που αναφέρεις υπάρχει στην συγκεκριμένη κασέτα απλά εκτιμώ πως εαν δεν πάρει μόνο του το βεντιλάτερ ίσως να μην είναι αρκετός και αρκετά ζεστός ο αέρας για να τον κυκλοφορήσεις βεβιασμένα.Κύριε barbaniko (το barba δείχνει μία σεβάσμια ηλικία) αυτό που γράφεται για το αυτόματο μόνο στην πρώτη σκάλα μου το είχε πεί και άλλος αλλά δεν το είχα διασταυρώσει (είσται βέβαιος γι'αυτό?). Ευχαριστώ και για τις συμβουλές ανάματος και θα ήθελα να με ενημερόσεται σχετικά με τον θερμοστάτη και τα αποτελέσματα την έρευνας και των εργασιών σας.Το mail μου είναι Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.068 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ