Συμπεράσματα μετά την τοποθέτηση Invicta 800 VT Turbo

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #51550 από Miltiadis
Τοποθετήθηκε το τζάκι μας περίπου ενά μήνα τώρα και αναφέρω κάποια συμπεράσματα.Πρώτα οφείλω ν'αναφερθώ στην τοποθέτηση που έγινε από τον κ. Βασίλη Σ. (ειναι αυτός που προτείνει και το LE ROY)και με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο.Τονίζω ιδιαίτερα τον επαγγελματισμό και την σχολαστικότητα του σε μία εποχή που αυτά σπανίζουν και σε μία εργασία που λόγο της ζήτησης υπάρχει εκμετάλλευση.Ο άνθρωπος αυτός ήρθε μαζί με άλλους τρείς!!!, εργάστηκαν από τις 8:00 εώς τις 01:30 κάνοντας ακριβώς όσα δείχνει στο site του (σ΄'εμένα μάλιστα και παραπάνω από όσα συμφωνήσαμε).Όλα αυτά τα γράφω όχι για να διαφημίσω (θα έγραφα τα αντίθετα εάν ήμουν δυσαρεστημένος ώστε να μην την πατήσουν άλλοι) άλλα είδα την τοποθέτηση σε ξάδερφο μου με τα ίδια χρήματα και είναι η νύχτα με τη μέρα και σε ποιότητα εργασίας (ο Βασίλης δεν σπάει τίποτα και όλα τα κάνει μπαίνοντας μέσα στο τζάκι) και σε καθαριότητα (ντύνει με ζελατίνες και χαρτόνια και η σκούπα δουλεύει συνέχεια- το άλλο σπίτι έγινε οικοδομή).Εγώ ακόμα όμως δεν έχω καταφέρει να βάλω σε λειτουργία αυτόματα τα βεντιλατέρ ούτε στην πρώτη σκάλα.Θεωρώ πλέον ότι δεν ξέρω να το ανάβω και ζητάω συμβουλές ανάματος (Asteri ακούς?, ενώ θέλω να μου πεί όποιος γνωρίζει έαν η δεύτερη σκάλα πέρνει αυτόματα η μόνο χειροκίνητα (Asteri ακους?)Τέλος χωρίς ο καιρός στη Αθήνα να είναι κατάληλος για συμπεράσματα μήπως τελικά με το τζάκι μου δεν μπορώ να καλήψω όλο το σπίτι (100τ.μ -18000kw).Ευχαριστώ για το χρόνο σας και εύχομαι όλοι να κάνεται τις καλύτερες επιλογές με τη βοήθεια του site σε τζάκι,μάστορα,ξύλα
Last edit: 11 Χρόνια 4 Μήνες πριν by KERBEROS.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #51552 από giogud
Γέμισε το καλά με ξύλα στην αρχή. Μετά το μισάωρο κλείσε το κλαπέ των καυσαερίων και περίμενε. Θέλει κοντά 1 ώρα για να πυρώσει το μαντέμι και να πάρει μπρος. Ο θερμοστάτης είναι χαμηλά...

Εκτός και αν έχεις πολύ υγρά ξύλα. Τότε στην Αθήνα σε συμφέρουν οι μπριγκέτες.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #51565 από KERBEROS

Miltiadis έγραψε: Τοποθετήθηκε το τζάκι μας περίπου ενά μήνα τώρα και αναφέρω κάποια συμπεράσματα.Πρώτα οφείλω ν'αναφερθώ στην τοποθέτηση που έγινε από τον κ. Βασίλη Σ. (ειναι αυτός που προτείνει και το LE ROY)και με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο.Τονίζω ιδιαίτερα τον επαγγελματισμό και την σχολαστικότητα του σε μία εποχή που αυτά σπανίζουν και σε μία εργασία που λόγο της ζήτησης υπάρχει εκμετάλλευση.Ο άνθρωπος αυτός ήρθε μαζί με άλλους τρείς!!!, εργάστηκαν από τις 8:00 εώς τις 01:30 κάνοντας ακριβώς όσα δείχνει στο site του (σ΄'εμένα μάλιστα και παραπάνω από όσα συμφωνήσαμε).Όλα αυτά τα γράφω όχι για να διαφημίσω (θα έγραφα τα αντίθετα εάν ήμουν δυσαρεστημένος ώστε να μην την πατήσουν άλλοι) άλλα είδα την τοποθέτηση σε ξάδερφο μου με τα ίδια χρήματα και είναι η νύχτα με τη μέρα και σε ποιότητα εργασίας (ο Βασίλης δεν σπάει τίποτα και όλα τα κάνει μπαίνοντας μέσα στο τζάκι) και σε καθαριότητα (ντύνει με ζελατίνες και χαρτόνια και η σκούπα δουλεύει συνέχεια- το άλλο σπίτι έγινε οικοδομή).Εγώ ακόμα όμως δεν έχω καταφέρει να βάλω σε λειτουργία αυτόματα τα βεντιλατέρ ούτε στην πρώτη σκάλα.Θεωρώ πλέον ότι δεν ξέρω να το ανάβω και ζητάω συμβουλές ανάματος (Asteri ακούς?, ενώ θέλω να μου πεί όποιος γνωρίζει έαν η δεύτερη σκάλα πέρνει αυτόματα η μόνο χειροκίνητα (Asteri ακους?)Τέλος χωρίς ο καιρός στη Αθήνα να είναι κατάληλος για συμπεράσματα μήπως τελικά με το τζάκι μου δεν μπορώ να καλήψω όλο το σπίτι (100τ.μ -18000kw).Ευχαριστώ για το χρόνο σας και εύχομαι όλοι να κάνεται τις καλύτερες επιλογές με τη βοήθεια του site σε τζάκι,μάστορα,ξύλα


Φίλε Μιλτιάδη, για το φόβο των Ιουδαίων, ας μη λέμε πλήρη στοιχεία εγκαταστατών. Μπορεί, όποιος επιθυμεί, να επικοινωνήσει μαζί σου, αφού είσαι τόσο ευχαριστημένος. Σου εύχομαι καλές καύσεις!

Προδότης δεν είναι μόνον αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς,αλλά είναι και εκείνος που, ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #51577 από GT
Γιώργο άμα το γεμίσει ξύλα από την αρχή, θα του τινάξει τα μπουριά.

Μιλτιάδη, καλορίζικο! Όπως είπε και ο Γιώργος, αν τα ξύλα σου είναι υγρά, αφενός θα παιδεύεσαι στο άναμμα και αφετέρου δε θα έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα σε απόδοση και οικονομία.

Ξεκίνα το με λίγα ξύλα και προσάναμμα (δαδί, "λουκουμάκια" κλπ). Άνοιξε τον αέρα για κανά τέταρτο και κάτι, ανάλογα, θα το καταλάβεις αυτό, μέχρι να πάρουν καλά και να φουντώσει, διότι χρειάζεται οξυγόνο για να βοηθήσεις την καύση κατά την έναυση.

Μετά θα μειώσεις τον αέρα.

Και ξύλα θα βάζεις σιγά σιγά.

Δώσε το χρόνο στην εστία να ανεβάζει σταδιακά θερμοκρασία, να μην είναι πολύ απότομες οι διαστολές της, στοχεύοντας στη μακροζωία της. Άσε που αν το τιγκάρεις, σε βλέπω να κάνεις strip show από τη ζέστη.

Για να μη σε καλύψει στην Αθήνα με 18kW το βλέπω λίγο χλωμό. Βέβαια αναλόγως της μόνωσης και της διαρρύθμισης, μπορεί να έχεις διαφορά θερμοκρασίας στα μακρινά δωμάτια.

Για τις ταχύτητες, αν δεν κάνω λάθος, μπορούν να δουλέψουν και αυτόματα. Ας το επιβεβαιώσει κάποιος που το γνωρίζει καλύτερα γιατί δεν είμαι σίγουρος.


EDIT: αν έχεις το χρόνο και τη διάθεση, κάνε μια παρουσίαση με φωτογραφίες της εστίας σου.
Αν έχεις βγάλει και φωτογραφίες κατά την εγκατάσταση, ακόμα καλύτερα!


Ακόμα στα πετρέλαια...
Last edit: 11 Χρόνια 4 Μήνες πριν by GT.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #51580 από giogud
18kw θερμαντικό σώμα έβαλε. Ένα κλειστό τζάκι, θα πρέπει να μπορεί να καίει για 3 ώρες χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. 18 kw σημαίνει 18 κιλά ξύλα το τρίωρο. Με εντελώς κλειστά τα καυσαέρια και τον αέρα τροφοδοσίας θα πρέπει να είναι οκ. Βεβαίως 18 kw είναι πολλά.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #51592 από GT

giogud έγραψε: ...Ένα κλειστό τζάκι, θα πρέπει να μπορεί να καίει για 3 ώρες χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα....


Σαφώς και μπορεί. Και 24/7 μπορεί.
Ωστόσο πρέπει να μην το πηγαίνουμε τσίτα, αποσκοπώντας στη μακροζωία του.
Όπως το αμάξι. Και στις 6000rpm μια χαρά πάει, δε σπάει επιτόπου. Αλλά δε θα ταλαιπωρηθεί πιο πολύ απ' ότι αν το δούλευες στις 4000rpm? Δε θα μειωθεί η διάρκεια ζωής του μοτέρ?


Ακόμα στα πετρέλαια...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.066 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ