Τζάκια Ενεργειακά

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #9582 από egglezos
Απαντήθηκε από egglezos στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά

str1979 έγραψε:

egglezos έγραψε:

str1979 έγραψε:

foufoutos έγραψε: δηλαδή όλοι οι λέβητες πετρελαίου θα βγάζουν κόκκινο καπνό στην καμινάδα? :evil:


Δεν νομίζω οτι εννοεί αυτό

Οι λέβητες πετρελαίου θα λειτουργούν κανονικά ως έχουν, εαν ομως καποιος επιχειρήσει να το χρησιμοποιήσει στο αυτκινητο του για να κινηθει με πετρέλαιο θέρμανσης τοτε υποτίθεται οτι το αυτοκίνητο θα βγαζει κοκκινα καυσαέρια απο την εξάτμιση και θα μπορει ευκολα να γίνεται αντιληπτός ο παραβάτης.


και πώς το επιτυγχάνεις αυτό δηλαδή? Ο κινητήρας του αυτοκινήτου θα βγάζει κόκκινο καπνό ενώ ο καυστήρας του σπιτιού δεν θα βγάζει?

το αντίθετο θα συμβαίνει...ο κινητήρας του αυτοκινήτου έχει και φίλτρα σωματιδίων SDPF τα οποία δεν αφήνουν να βγαίνει τίποτα έξω...

μιλάμε για πολύ υψηλή τεχνολογία... :woohoo:


It would be possible to describe everything scientifically, but it would make no sense; it would be without meaning, as if you described a Beethoven symphony as a variation of wave pressure. - Albert Einstein
Last edit: 12 Χρόνια 2 Μήνες πριν by egglezos.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #9583 από χρηστος8
Απαντήθηκε από χρηστος8 στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά
[quote="johndial"

Τα σώματα τα έβγαλα γιατί ξήλωσα και το λέβητα και άδειασα και τα νερά από όλο το δίκτυο του καλοριφέρ.Όταν ένα σώμα μείνει για αρκετό καιρό χωρίς να έχει νερό μέσα (δεν μιλάω για καινούργιο που δεν έχει μπεί ποτέ νερό μέσα)αρχίζει και σκουριάζει εσωτερικά και μετά απο κάποιο διάστημα έιναι για πέταμα.Όσο για το pellet που λές,επειδή ζούμε στην Ελλάδα,δεν εμπιστεύομαι κανέναν.Είναι ικανοί να να ξυπνήσουν ένα πρωί και να πούν το pellet ,peletroil και να το φορολογήσουν σαν το πετρέλαιο.Μακάρι να κάνω λάθος και ο κόσμος που τό έχει προτιμήσει να έχει κάνει την καλύτερη επιλογή και να σκέφτομαι εγώ λάθος.Ελπίζω να βγώ εγώ ο ψεύτης.[/quote]





Τωρα με μπερδευεις. Μια εγκατασταση θερμανσης αν δεν την χρησιμοποιεις την γεμιζεις αντιψυκτικο για να μην παγωσει και σπασει. Εκτος αυτου μια γεματη εγκατασταση δεν διαβρωνεται γιατι δεν εχει οξυγονο μεσα.Εσυ εκανες το αντιθετο...ξηλωσες τα σωματα και τον λεβητα,οποτε αδεια διαβρωνονται και σαπιζεις την εγκατασταση σου αν ειναι με σιδηροσωληνα... με πλαστικο η χαλκο δεν εχει προβλημα.



Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ Θεού ελέησον με τον αμαρτωλό

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #9589 από johndial
Απαντήθηκε από johndial στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά

χρηστος8 έγραψε: [quote="johndial"

Τα σώματα τα έβγαλα γιατί ξήλωσα και το λέβητα και άδειασα και τα νερά από όλο το δίκτυο του καλοριφέρ.Όταν ένα σώμα μείνει για αρκετό καιρό χωρίς να έχει νερό μέσα (δεν μιλάω για καινούργιο που δεν έχει μπεί ποτέ νερό μέσα)αρχίζει και σκουριάζει εσωτερικά και μετά απο κάποιο διάστημα έιναι για πέταμα.Όσο για το pellet που λές,επειδή ζούμε στην Ελλάδα,δεν εμπιστεύομαι κανέναν.Είναι ικανοί να να ξυπνήσουν ένα πρωί και να πούν το pellet ,peletroil και να το φορολογήσουν σαν το πετρέλαιο.Μακάρι να κάνω λάθος και ο κόσμος που τό έχει προτιμήσει να έχει κάνει την καλύτερη επιλογή και να σκέφτομαι εγώ λάθος.Ελπίζω να βγώ εγώ ο ψεύτης.






Τωρα με μπερδευεις. Μια εγκατασταση θερμανσης αν δεν την χρησιμοποιεις την γεμιζεις αντιψυκτικο για να μην παγωσει και σπασει. Εκτος αυτου μια γεματη εγκατασταση δεν διαβρωνεται γιατι δεν εχει οξυγονο μεσα.Εσυ εκανες το αντιθετο...ξηλωσες τα σωματα και τον λεβητα,οποτε αδεια διαβρωνονται και σαπιζεις την εγκατασταση σου αν ειναι με σιδηροσωληνα... με πλαστικο η χαλκο δεν εχει προβλημα.[/quote]

Είναι πλαστικά.....

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #9591 από giol
Απαντήθηκε από giol στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά
Συμφορουμίτες, στην προσπάθεια μου για να αποφασίσω ποια εστία θα βάλω, έφτιαξα έναν πίνακα συγκριτικό με τα μοντέλα που με ενδιαφέρουν και τα βαθμολόγησα με βάση όσο το δυνατόν αντικειμένικα κριτήρια.Παραθέτω τον πίνακα για σχολιασμό.
www.freefilehosting.net/tzaki
http://flic.kr/p/bkmBDS
Last edit: 12 Χρόνια 2 Μήνες πριν by giol.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #9594 από kwnmix
Απαντήθηκε από kwnmix στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά
Ξεκίνησα τη διαδικασία ανεύρεσης νέου μάστορα για να μου συνδέσει σωστά την κασέτα με την καμινάδα.
Λοιπόν μου φαίνεται ότι θα συγγράψω τόμους με αυτά που ακούω.
Σήμερα μου είπαν τα εξής:
1) O αρχικός τζακάς μου δεν έκανε σωστά τη σύνδεση.
2) 'Επρεπε να βάλει τη σωλήνα μέσα στην άλλη όχι μισό μέτρο μέσα στην παλιά αλλά 3 μέτρα τουλάχιστον για να έχει αποτέλεσμα και το μεταξύ τους κενό να καλυφθεί με πετροβάμβακα.
3) Ο πρωτεύων αέρας είναι συνέχεια ανοιχτός και ίσως αυτό δημιουργεί πρόβλημα (τι εννοούσε ο ποιητής δεν καταλαβαίνω).
4) Το κλαπέτο ίσως θέλει άλλαγμα. (το κλαπέτο είναι καινούργιο και κλείνει εντελώς όταν κλείνει η πόρτα και εφαρμόζει κανονικά που μπορεί να έχει σφάλμα δεν καταλαβαίνω)
5) Όταν ανέφερα το θέμα σύνδεσης με αντάπτορα συστολής διαστολής μου είπε: ναι αυτό το λέμε μαγγανιέρα αλλά δύσκολα γίνεται από μέσα από τη φούσκα πρέπει να ανοίξουμε 2-3 τούβλα και να γίνει η δουλειά από έξω (εδώ έδωσε δίκιο στον αρχικό τζακά ως προς το ότι είναι δύσκολο να γίνει η δουλειά από μέσα.
6)Θα στείλει κάποιον δικό του Τρίτη - Τετάρτη μηχανικό όχι εμπειροτέχνη να δει τι παίζει και θα μου προτείνει τί μπορεί να γίνει.
7) Μου είπε ότι αν μπορώ να κάνω κάτι μόνος μου είναι να αποσυναρμολογήσω το τάμπερ και το δαχτυλίδι στο οποίο εφαρμόστηκε η σωλήνα μέσα από την κασέτα να τα τραβήξω μέσα στην κασέτα και να κόψω το κολλημένο με τη σιλικόνη σπιράλ, και μετά να βγάλω και την κασέτα έξω.
Προσανατολίζομαι σε κάτι τέτοιο, με έβαλε σε ιδέες και μετά θα δω αν μπορώ μέσα από τη φούσκα να βάλω αυτό τον αντάπτορα επάνω στην παλιά σωλήνα.
Αν τα καταφέρω θα είμαι και εγώ πιστοποιημένος τζακάς σαν το αστέρι το δικό μου. :ohmy:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #9596 από erimitis
Απαντήθηκε από erimitis στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά
εγω μια γνωμη ζητησα και σεις σκοτωθηκατε λες και ο καθενας σας θα κερδισει κατι ρε μαγκες τι να πω

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.577 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ