Τζάκια Ενεργειακά

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #9559 από johndial
Απαντήθηκε από johndial στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά
marsdiv


να σε ρωτησω κατι. η βαση του τζακιου που φαινεται στην φωτο ειναι ολη απο γυψοσανιδα?


Nαι είναι όλη από γυψοσανίδα και παρότι είναι πυρόντοχη,έχουμε βάλει και μόνωση απο μέσα παντού.Στον τοίχο πίσω απο το τζάκι έχει μπεί κεραμοβάμβακας.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #9569 από tifozi3
Απαντήθηκε από tifozi3 στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά
καλημερα και απο εμενα αν καποιοs εχει παει στο Leroy Merlin για τα τζακια τα invicta εχει μονο την σειρα 700 η εχει και την 800 και 900 αν ναι μηπωs γνωριζεται και τι τιμεs τιs εχει αν οχι μηπωs μπορουμε να τηs βρουμε καπου αλλου στην θεσσαλονικη

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #9571 από χρηστος8
Απαντήθηκε από χρηστος8 στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά
[quote="johndial" Το pellet εγώ πιστεύω ότι είναι κάτι που θα περάσει και ότι θα κοιτάξουν να το εκμεταλευτούν με τόν καιρό.Μη σου πω ότι θα βάλουν και φόρο ;) Εφόσον υπάρχει η υδραυλική εγκατάσταση μην κάνεις ακόμα τίποτα.Περίμενε γιατί σε λίγο καιρό θα υπάρχει κάτι άλλο που είναι σίγουρ ότι θα συμφέρει πολύ περισσότερο και θα είναι μόνιμο.Παρότι έχουμε βάλει λεβητες pellet σε κάποιαν σπίτια εγώ δεν τα συνιστώ.Πρέπει να ψάχνεις να βρίσκεις καλό pellet με συγκεκριμένη υγρασία,να ρυθμίζεις κάθε φορά τον καυστήρα σε σχέση με το pellet που θα βρίσκεις,καθαρίσματα θάλαμου καύσης,φόρτωμα στην δεξαμενή και άλλα πολλά που δεν είναι του παρόντος.
].Παίζετε ένα μεγάλο παιχνίδι σχετικά με το νικέλιο.Πάνω απο το 70% των κοιτασμάτων που υπάρχουν βρίσκονται στήν Ελλάδα.Τέλος πάντων αν αρχίσουμε να το αναλύουμε αυτό τώρα δεν θα τελειώσουμε ποτέ.Κάντε λίγο υπομονή και θα δείξει.Τώρα για το τζάκι εγώ σου είπα.Εγώ το έχω γιατί το γουστάρω και μιάς και ήρθαν έτσι τα πράγματα έχω ξηλώσει όλα τα σώματα απο το σπίτι γιατί μου έπιαναν και το χώρο και ζεσταίνομε με αυτό.[/quote]








Εμενα παλι η γνωμη μου ειναι εντελως διαφορετικη.
Το πελλετ ειναι υπαρκτο στην ευρωπη εδω και αρκετα χρονια και τα δυο τελευταια στην Ελλαδα.
Τουλαχιστον το 50% των σπιτιων στην Αυστρια καινε πελλετ...και μιλαμε για Αλπεις κατι ξερουν απο κρυα.
Η συντηξη νικελιου ακουγεται εδω και εναμιση χρονο περιπου αλλα στην παραγωγη δεν βγηκε. Κι αν βγει σε τι τιμη. Εγω προσωπικα δεν θα το εβαζα σπιτι μου αν δεν ειχε δοκιμαστει πρωτα ενα δυο χρονια απο καποιους για να ξερω αποτελεσματα.
Εμεις εν τω μεταξυ κατι πρεπει να κανουμε και οχι να περιμενουμε το αγνωστο σαν σωτηρια λυση για τη θερμανση του σπιτιου μας. Θα καιμε πετρελαιο ως ποτε; Ποιος μπορει να πληρωνει 3 με 4 χιλιαδες ευρω ετησιως για τη θερμανση του με πετρελαιο;
Η γνωμη μου ειναι οτι με ασφαλεια μπορει κανεις να εγκαταστησει συστημα πελλετ για τη θερμανση του.
Οπως εξαπλωθηκε το πελλετ στην Ευρωπη θα εξαπλωθει και στην Ελλαδα. Αυτην την στιγμη το πελλετ ηδη υπερφορολογειτε με 23% ΦΠΑ και το μονο που μπορει να γινει ειναι να παραμεινει εκει η να πεσει. Μην ξεχνατε οτι η αρση απαγορευσης καυσης πελλετ στα αστικα κεντρα μετραει λιγοτερο απο 4 μηνες. Αν η κατευθυνση του κρατους ηταν να το αποτρεψει δεν θα την επετρεπε.
Εγω με το φτηνο FERROLI που εβαλα τον Οκτωβριο του 10, τελος του φετινου χειμωνα θα εχω εξοικονομηση των 2500 ευρω...οχι ασχημα για μια φτηνη λυση.
Η αγορα του πελλετ το καλοκαιρι οπως εχει πει επανειλημενες φορες ο Νασικας ειναι ορθοτατη. Βρισκεις πολυ χαμηλοτερες τιμες απο το χειμωνα που σε γδερνουν οι εμποροι.Ολοι στην Ευρωπη αγοραζουν καλοκαιρι...πρεπει να μαθουμε να το κανουμε κι εμεις. Οσο για το καθαρισμα η κουβαλημα δεν ειναι τιποτα μπροστα στο ξυλο.Με βουλγαρικο πελλετ τη μια χρονια (PROGETTO ECOLOGIA) και αλφα γουντ την αλλη θεματα ποιοτητας πελλετ δεν ειχα.
ΥΓ. Τα σωματα χωρις παρεξηγηση κακως τα εβγαλες γιατι και το συστημα ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ υποσχεται πως ζεσταινει την ηδη υπαρχουσα εγκατασταση με σωματα.
Φιλικα... :cheer:



Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ Θεού ελέησον με τον αμαρτωλό

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #9573 από egglezos
Απαντήθηκε από egglezos στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά

str1979 έγραψε:

foufoutos έγραψε: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

Λιγο ασχετο το θεμα μου αλλα επειδη φετος λιγο πολυ ειμαστε ολοι καμμενοι απο την θερμανση διαβαστε αυτο: www.thessalonikitv.gr/arthra/1317/μεγαλη...ο-πετρέλαιο-θέρμανση

το εχω ακουσει πολυ και απο πρατηριουχους αλλα και απο ασχετες πηγες

Ευχαριστω και συγγνωμη που το θεμα μου δεν ανταποκρινεται στα ενεργειακα τζακια κλπ


μακαρι να γινει ωστε να μπορει να ζεσταθει ο κοσμακης και ας εχουμε τα τζακια μονο για τον χαβαλε μας
αλλα χλωμό το βλεπω να υλοποιείται.....


δηλαδή όλοι οι λέβητες πετρελαίου θα βγάζουν κόκκινο καπνό στην καμινάδα? :evil:

Νομίζω είναι δάχτυλος γάβρων το άρθρο για να πειράξουν τους Θεσσαλονικείς... :P

θα πέσει πολύ γέλιο...
:)

It would be possible to describe everything scientifically, but it would make no sense; it would be without meaning, as if you described a Beethoven symphony as a variation of wave pressure. - Albert Einstein

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #9576 από str1979
Απαντήθηκε από str1979 στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά

egglezos έγραψε:

str1979 έγραψε:

foufoutos έγραψε: δηλαδή όλοι οι λέβητες πετρελαίου θα βγάζουν κόκκινο καπνό στην καμινάδα? :evil:


Δεν νομίζω οτι εννοεί αυτό

Οι λέβητες πετρελαίου θα λειτουργούν κανονικά ως έχουν, εαν ομως καποιος επιχειρήσει να το χρησιμοποιήσει στο αυτκινητο του για να κινηθει με πετρέλαιο θέρμανσης τοτε υποτίθεται οτι το αυτοκίνητο θα βγαζει κοκκινα καυσαέρια απο την εξάτμιση και θα μπορει ευκολα να γίνεται αντιληπτός ο παραβάτης.


Invicta Compact 700
Last edit: 12 Χρόνια 2 Μήνες πριν by str1979.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #9581 από johndial
Απαντήθηκε από johndial στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά
χρηστος8

ΥΓ. Τα σωματα χωρις παρεξηγηση κακως τα εβγαλες γιατι και το συστημα ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ υποσχεται πως ζεσταινει την ηδη υπαρχουσα εγκατασταση με σωματα.

Τα σώματα τα έβγαλα γιατί ξήλωσα και το λέβητα και άδειασα και τα νερά από όλο το δίκτυο του καλοριφέρ.Όταν ένα σώμα μείνει για αρκετό καιρό χωρίς να έχει νερό μέσα (δεν μιλάω για καινούργιο που δεν έχει μπεί ποτέ νερό μέσα)αρχίζει και σκουριάζει εσωτερικά και μετά απο κάποιο διάστημα έιναι για πέταμα.Όσο για το pellet που λές,επειδή ζούμε στην Ελλάδα,δεν εμπιστεύομαι κανέναν.Είναι ικανοί να να ξυπνήσουν ένα πρωί και να πούν το pellet ,peletroil και να το φορολογήσουν σαν το πετρέλαιο.Μακάρι να κάνω λάθος και ο κόσμος που τό έχει προτιμήσει να έχει κάνει την καλύτερη επιλογή και να σκέφτομαι εγώ λάθος.Ελπίζω να βγώ εγώ ο ψεύτης.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.575 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ