Οδηγός αγοράς νέας ενεργειακής εστίας

Περισσότερα
9 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 2 Μήνες πριν #145533 από liakjim
χαχαχα, μπορείς απλά να ακολουθήσεις την μεθοδολογία που έχω στη υπογραφή μου (φωτογραφίες με ώρα και θερμόμετρα). Αν δεν ειχα εξεταστική από Δευτέρα αλήθεια θα ερχόμουνα!!!!

Παρουσίαση εγκατάστασης τζακιού εδώ -> www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...&id=57920&Itemid=384

Ορθός Τρόπος Δοκιμής Τύπων Μπρικέτας εδώ -> www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...&id=58124&Itemid=384
Last edit: 9 Χρόνια 2 Μήνες πριν by liakjim.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 2 Μήνες πριν #145541 από seventh_heaven
liakjim, sdf και ΦΟΥΣΚΙΤΑΚΗΣ, ευχαριστώ πολύ πολύ για τις πολύτιμες συμβουλές! Από αύριο ξεκινάω το τρέξιμο και θα επανέλθω!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #146853 από kalyvia80
Χαιρετιζω την παρέα των φίλων του τζακιού. Σας μιλάει ένας φίλος του τζακιού αλλά άσχετος περι εγκταστάσεων και λειτουργίας τους. Το σπίτι μου είναι 126 τμ φτιαγμένο απο πετρινους τοιχους 70 εκ εκτος απο τον ενιαιο χωρο κουζινας σαλονιου περιπου 40 τμ που ειναι φτιαγμενο απο διπλο τουβλο, μονωση dow τριαρα και παλι μονο τουβλο. Απο πανω υπαρχει αλλο σπιτι εκτος απο τον ενιαιο χωρο που απο πανω του ειναι απλη ταρατσα με 5αρα μονωση. Αρκετο απο το βορινο μερος του σπιτιου ειναι προστατευμενο απο κλειστο γκαραζ.Το σπιτι βρισκεται νοτια ευβοια οχι με παρα πολλα κρυα αλλα καμποση υγρασια. Μετα απο αρκετη μελετη, αφου ειμαι πληρως απογοητευμενος απο ελληνικης κατασκευης τζακι, κατεληξα στο www.deville.fr/fr/foyers-inserts-koncept/bijou-77-monobloc.html και εγκατασταση αεραγωγων σε ολο το σπιτι. Οδηγηθηκα σε αυτην την αποφαση λογω:
1.των πιστοποιησεων του
2 των 15ΚW νορμαλ λειτουργιας του
3.επειδη ειναι τυπου μονομπλοκ αρα και πιο ολοκληρωμενο σαν κατασκευη
4. της τιμης του που πιστευω οτι ειναι καλη 2050 ευρω
Οποιαδηποτε υποδειξη ή γνωμη εννοειται οτι ειναι ευπροσδεκτη γιατι βλεπω οτι το κατεχεται το θεμα
Και κατι αλλο, στις οδηγιες εγκαταστασης αναφερει στη σελιδα 16 και στη σελιδα 78 την εγκατασταση ενος νταμπερ. Μηπως εννοει βαρυτικο νταμπερ και πως συνδεεται αυτο, μεσα στη φουσκα του τζακιου ή εξωτερικα στην καμιναδα;

Να φθηνύνει το πετρέλαιο!
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 4 Μήνες πριν #149893 από lazgan
Γεια σας,
Είμαι νέος στο φορουμ αλλά έχω διαβάσει πάρα πολλά θέματα και πλέον με αρκετό ψαξιμο online και σε καταστήματα έχω καταλήξει σε μερικές εστίες που θεωρώ ότι με καλύπτουν για αυτό που θέλω.

Ο χώρος μου είναι 60τ.μ. σαλονι-κουζίνα και 35-40τ.μ. 2 υπνοδομάτια και μπάνιο. Λέω να χρησιμοποιήσω φυσική ροή, καθώς τα δύο δωμάτια βρίσκονται ψηλότερα από το σαλόνι οπότε θα φτάνει η θέρμανση μέσω της σκάλας. Βρίσκομαι νότια στην Αττική.
Θα γίνει νέα εγκατάσταση όχι αναβάθμιση σε υπάρχον τζάκι.

Θα ήθελα τη γνώμη σας στο ποια να επιλέξω τελικά από τις παρακάτω:
-La Nordica Focolare 70 Piano 9KW
-NORDPEIS N-20F 7KW
-KRATKI MBM 10KW
-KRATKI FRANEK 12KW

Τα 7ΚW της nordpeis θα με καλύψουν; Γιατί σας ποιότητα κατασκευής θεωρώ πως είναι η καλύτερη. Η la nordica πέρνει αέρα καύσης μόνο από έξω;

Η αλήθεια είναι ότι κλείνω προς τα kratki λόγω καλής σχέσης απόδοσης-τιμής αλλά θα ήθελα και την άποψη των πιο έμπειρων χρηστών.

Ευχαριστώ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 4 Μήνες πριν #149899 από Stavrax
Τα kW που δίνουν τα πρώτα δύο ως ονομαστική ισχύ είναι οριακά για να σε καλύπτουν στα χοντρά κρύα. Αν αυτό το νούμερο το δίνουν μόνο και μόνο για να καλύψουν τις πιστοποιήσεις ενώ οι εστίες δίνουν και περισότερο είναι κατι που γνωρίζουν χρήστες που τα έχουν εγκαταστήσει.
Μεταξύ των τεσσάρων προσωπικά θα επέλεγα το φρανεκ. Το βίντεο με την καύση του, που ανέβασε ο Φιλιππακόπουλος στο αντίστοιχο νήμα το είδες?


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 4 Μήνες πριν #149912 από ΦΟΥΣΚΙΤΑΚΗΣ
Και kratki-MBM, και kratki-franek και Nordpeis, όλα κορυφαία,

Δες όμως πόσο θα πάει στο ΣΥΝΟΛΙΚΟ πακέτο μαζί με επενδύσεις, καμινάδα, θερμοθάλαμο, και αποφασίζεις ανάλογα μα ετην τσέπη και το γούστο σου.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.141 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ