Που θα παει το πράγμα με την κατάσταση αναμονής του χρέους.

Περισσότερα
8 Χρόνια 11 Μήνες πριν #147057 από stratis 1
Απαντήθηκε από stratis 1 στο θέμα χρέος και οικονομία
Θέλει λίγες σταγόνες για να ξεχυλισει το ποτήρι του χρέους πολλών ευρωπαϊκών χωρών.
Το ποτήρι του Αμερικάνικου χρεους ειναι ηδη ξεχυλισμενο.
Το αναμενόμενο παγκόσμιο κραχ φαίνεται καθαρά πλέον.
Την Ελλαδα μεσω Τσιπρα προσπάθησαν να την χρησιμοποιησουν σαν πυροκροτητή του Ευρωπαϊκού χρεους.
Αν κουρευτεί το Ελληνικό χρέος θα ρίξει τις τελευταίες σταγόνες ,στο ευρωπαϊκό ποτήρι.
Δυστυχώς δεν χρωστάμε πλέον σε τοκογλύφους αλλά σε κράτη.
Αν λοιπον κανουμε οποιαδηποτε ενεργεια προς μονομερη διαγραφη η εξοδο απο το ευρω,θα μπει ολη η Ευρωπη σε μνημονιο λογω του ποτηριου που θα τους το ξεχειλισουμε .
Οι φιλοι μας οι Αμερικανοι θα ξαναερθουν να ξανασωσουν την Ευρωπη(οπως στονΒ.παγκοσμιο) δανειζοντας μας με τις φωτοτυπιες τους και ετσι τα τεραστια χρεη τους θα τα πεταξουν πανω στην Ευρωπη.
Θα ξεχρεωσουν αυτοι χρεωνοντας και κατακτωντας την Ευρωπη ολοκληρωτικα.
Αυτο ειναι το σχεδιο .
Ο Τσιπρας προφανως το καταλαβε,κολοτουμπιασε και τους τρωει τον χρονο.
Ηταν πανευκολο για αυτον να βάλει τον Χολαργό να τυπώσει δραχμές.
Και απλο να ζητησει βοηθεια απο την Ρωσια.
Αλλα αν αναλύσουμε το πετυχημένο σχεδιο τους, που ειναι σε εφαρμογη αυτη τη στιγμη και επαναλαμβανεται για δευτερη φορα τα τελευταια 70 χρονια (Β.Παγκοσμιος και εμφυλιος) θα δουμε οτι και τοτε μας ενεθάρρυναν οι Σοβιετικοι να αλλάξουμε στρατοπεδο αλλα δεν μας βοηθησαν διοτι υπηρχε η Γιαλτα.
Ο Τσιπρας επιλεχτηκε για το ρολο του Ζαχαριαδη.
Ευτυχως το καταλαβε και δεν λειτουργει βασει του σχεδιου τους.
Πρεπει να περιμενουμε να σκασει πρωτα η Αμερικανικη οικονομια και οχι να ενεργοποιησουμε εμεις το κραχ στην Ευρωπη

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 11 Μήνες πριν #147058 από vag1234
Κοιτάξτε, η Ελλάδα θα ήταν σε θέση ισχύος τώρα αν είχε κάνει στάση πληρωμών για μερικούς μήνες το 2009. Μην μπερδεύεται την στάση πληρωμών με την πτώχευση. Είναι 2 διαφορετικά πράγματα. Θα είχαμε ζορίστει σίγουρα για 2-3 χρόνια. Τώρα όμως το βαρέλι είναι χωρίς πάτο. Τεσπα πιστεύω ότι θα έρθει κάποιο πιστωτικο γεγονός. Δεν θα είναι πτώχευση ( η αντιπολιτευση θα την βάφτισει έτσι), που πιθανόν να μην αφορά μόνο την Ελλάδα.

Ομορφάντρα μου ΔΕΝ πειράζει, που πήρες τόσο ακριβό μηχάνημα, τώρα παρακάλα μην ακριβύνει και αλλό το καυσιμό σου!!!
Θέλουμε φθηνό Ελληνικό & ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ PELLET!!!!!!!!!...[IMG][/IMG][IMG]...[/IMG]
...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 11 Μήνες πριν #147061 από χρηστος8
Ένα σχετικά γνωστό (πλην όμως ξεχασμένο...) βίντεο από το 2011:



Το ενδιαφέρον όμως εστιάζεται στα σχόλια από κάτω:

Εκτίμηση για τα μελλούμενα:

1) Η συμφωνία-γέφυρα του Eurogroup που έκλεισε πρόσφατα θα λήξει τέλη Ιουνίου 2015. Στο διάστημα αυτό θα πρέπει η ελληνική κυβέρνηση να καταλήξει σε συμφωνία με τους θεσμικούς εταίρους για την δημοσιονομική προσαρμογή της Ελλάδας.

2) Στο διάστημα αυτό των 4 μηνών ο πρωθυπουργός θα προσπαθήσει να ανακηρύξει ΑΟΖ. Θα ακούσουμε στην τηλεόραση να γίνεται λόγος για την επέκταση της υφαλοκρηπίδας από τα 6 στα 12 ναυτικά μίλια σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο της θάλασσας.

3) Αυτή η στάση της ελληνικής κυβέρνησης θα έχει ως αποτέλεσμα να ενταθούν οι σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας με αποτέλεσμα η Ελλάδα να αποσύρει την ελληνική πρεσβεία από την Τουρκία και η Τουρκία να αποσύρει την τουρκική πρεσβεία από την Ελλάδα.

4) Η Ρωσία θα επιδιώξει την κατασκευή του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη. Η Βουλγαρία θα δεχθεί με αποτέλεσμα την άμεση επέμβαση των ΗΠΑ.

5) Οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ θα επιδιώξουν να τιμωρήσουν την Ελλάδα που δεν ψήφισε τις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας. Θα προσπαθήσουν γι αυτό το λόγο να ανασχέσουν κάθε προσπάθεια σύναψης συμφωνίας της Ελλάδας με τη Ρωσία για τη διέλευση αγωγών ρωσικών συμφερόντων μέσα από την ελληνική επικράτεια. Γι αυτό θα δώσουν εντολή στην τούρκικη κυβέρνηση να επιτεθεί στην Ελλάδα σε περίπτωση αδυναμίας. Το αντάλλαγμα θα είναι να βάλουν χέρι στις πλουτοπαραγωγικές πηγές του Αιγαίου Πελάγους και να πάρουν και κάποια νησιά με τη στήριξη των ΗΠΑ.

6) Οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές θα καταλήξουν σε νέο μνημόνιο με μέτρα λιτότητας. Οι δανειστές όμως θα ζητήσουν να ψηφιστεί από όλα τα κόμματα της βουλής για να μην αμφισβητηθεί στο μέλλον από τις επόμενες κυβερνήσεις. Γι αυτό το λόγο θα γίνει οικουμενική κυβέρνηση. Τα μόνα κόμματα που θα αντιδράσουν θα είναι η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ τα οποία θα καταψηφίσουν τη σύμβαση. Ενδεχομένως να καταψηφίσουν τη σύμβαση και οι ΑΝΕΛ αποχωρώντας από την κυβέρνηση. Η σύμβαση με τους δανειστές θα ψηφιστεί από όλα τα υπόλοιπα κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΑΝΕΛ?) με πολύ ισχυρή πλειοψηφία.

7) Τότε ο λαός θα εξεγερθεί και θα πάρει τους πολιτικούς με τις πέτρες. Πολλοί θα σκοτωθούν ενώ κάποιοι άλλοι θα φυγαδευτούν. Η κυβέρνηση θα εκπέσει βιαίως και την διακυβέρνηση της χώρας θα αναλάβει υπηρεσιακή κυβέρνηση. Τότε θα επαναστατήσουν οι οπλισμένες ομάδες αλλοδαπών φανατικών ισλαμιστών στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας. Για να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση θα κινηθεί ο στρατός ο οποίος θα αναλάβει την εξουσία χωρίς εκλογές και θα επιβάλλει στρατιωτικό νόμο λόγω έκτακτης ανάγκης. Αυτή θα είναι και η πολιτειακή ανωμαλία που θα γίνει (η ανάληψη της κυβέρνησης από τον στρατό χωρίς εκλογές).

8) Πάνω σε αυτό το χαμό το ΔΝΤ θα αποσύρει τα κεφάλαιά του από τη χώρα καθώς δεν θα συμφωνεί με τη νέα ελληνική κυβέρνηση. Τότε θα κηρυχθεί επίσημα η χρεωκοπία η οποία θα έχει τα εξής αποτελέσματα:
- Το κράτος σταματά να πληρώνει μισθούς και συντάξεις
- Η συντριπτική πλειοψηφία των δημοσίων υπαλλήλων θα απολυθεί. Θα κρατηθούν μόνο οι απολύτως αναγκαίοι (π.χ. υπάλληλοι σε αστυνομία, ένοπλες δυνάμεις, πυροσβεστική, λιμενικό και τους απαραίτητους υπαλλήλους σε βουλή, υπουργεία και εφορίες)
- Το κράτος δεν πληρώνει το χρέος του προς τους δανειστές
- Δεν γίνονται αναλήψεις χρημάτων από τις τράπεζες
Η Ελλάδα θα αποχωρήσει από την Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση και θα κόψει δραχμές.

9) Εκμεταλλευόμενοι αυτή την κατάσταση, οι Τούρκοι θα επιτεθούν στην Ελλάδα και θα καταλάβουν για 2-3 μέρες 1-2 νησιά του Αιγαίου.

10) Μετά θα επέμβουν οι Ρώσοι και θα διαλύσουν την Τουρκία. Οι ΗΠΑ και γενικά το ΝΑΤΟ δεν θα επέμβουν στον ρωσοτουρκικό πόλεμο καθώς επιθυμούν την διάλυση της Τουρκίας. Οι ΗΠΑ θέλουν να έχουν υπό τον έλεγχό τους την Τουρκία εγκαθιδρύοντας στρατιωτικές βάσεις στο έδαφος της ώστε να ολοκληρώσουν το πέρασμα στο Ιράκ και το Ιράν (καθώς αυτά τα κράτη έχουν πετρέλαια). Η Τουρκία κάνει νερά στους αμερικάνους, καθώς χρηματοδοτείται από άραβες οι οποίοι δεν επιθυμούν αμερικάνικη παρουσία στην Τουρκία. Αν κάνει την χάρη στις ΗΠΑ θα χάσει τα αραβικά κεφάλαια. Έτσι λοιπόν οι ΗΠΑ αναγνώρισαν πρώτοι και καλύτεροι την ανεξαρτησία του Κουρδιστάν καθώς τα έχουν ήδη βρει με τους Κούρδους. Γι αυτό οι ΗΠΑ επιθυμούν την διάλυση της Τουρκίας και γι αυτό δεν θα εμπλακούν στον ρωσοτουρκικό πόλεμο. Η Τουρκία θα αναγκαστεί να επιστρατεύσει δυνάμεις από κατεχόμενα εδάφη για να αντιμετωπίσουν τους Ρώσους και έτσι θα απελευθερωθεί η Κύπρος.

11) Ο ρωσοτουρκικός πόλεμος θα κρατήσει 2-3 εβδομάδες και θα έχει ως αποτέλεσμα η Ρωσία να καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος της Τουρκίας, συμπεριλαμβανομένης της Κωνσταντινούπολης. Η Ρωσία θα συνεχίσει να καταλαμβάνει εδάφη μέχρι την Παλαιστίνη με σύμμαχο την Κίνα.

12) Τότε οι ΗΠΑ θα αντιδράσουν και το ΝΑΤΟ θα δώσει διορία στη Ρωσία 5-6 μήνες να αποσύρει τα στρατεύματά της από τα καταληφθέντα εδάφη. Η Ρωσία θα αρνηθεί με αποτέλεσμα να έχουμε ένα γενικευμένο πόλεμο με αφορμή την κηδεμονία στη μέση ανατολή στον οποίο θα εμπλακούν Ρωσία, Κίνα, ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι ο λεγόμενος Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος.

13) Σε αυτό το διάστημα η Ελλάδα θα είναι χρεοκοπημένη και εξαθλιωμένη. Το ΝΑΤΟ θα ζητήσει από την Ελλάδα να συμμετάσχει στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας και της Κίνας, όμως επικαλούμενη την άθλια οικονομική κατάσταση η κυβέρνηση θα αρνηθεί. Θα στείλει μόνο στρατό στα σύνορα.

14) Η τελευταία μάχη θα δοθεί στην Κωνσταντινούπολη μεταξύ αυτών των 4 μεγάλων δυνάμεων. θα κρατήσει 3 μέρες και το αποτέλεσμα θα είναι να σκοτωθούν εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι. Όλοι οι εμπλεκόμενοι θα βγουν ηττημένοι. Καμία δύναμη δεν θα μπορεί να επιβληθεί στις υπόλοιπες. Οι απώλειές τους θα είναι τεράστιες. Επειδή δεν θα βρίσκουν λύση και θα είναι εξαθλιωμένες από τον πόλεμο, θα συμφωνήσουν να πάρει η Ελλάδα την Κωνσταντινούπολη. Μαζί με την Πόλη η Ελλάδα θα πάρει τα στενά και τα παράλια της Μικράς Ασίας, μαζί με την Ίμβρο και την Τένεδο.

15) Στην σημερινή Τουρκία θα ιδρυθεί το Κουρδιστάν το οποίο θα καταλαμβάνει και ένα μέρος από το Ιράκ. Ένα κομμάτι της Τουρκίας θα το πάρουν οι Αρμένιοι.



Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ Θεού ελέησον με τον αμαρτωλό

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 11 Μήνες πριν #147062 από panos79

PAPADAKIS έγραψε: Φίλος τραπεζικός ,πάνω στο γύρισμα του οβελία μου είπε ότι έχουμε μία πιθανότητα στις 100 να πάμε σε παράλληλο νόμισμα.
Αντε και έγινε να δω με αυτό το νόμισμα αν θα μπορούμε να αγοράσουμε όχι παλέτα αλλά σακι.Και μετά όπως λέει και ο jnet ας βάλουμε πάλι το θέμα στην "αρένα"....


σε ωραια φαση σου το ειπε καλος φιλος ειναι, δε περιμενε να φατε και μετα να στο πει :P
η αγορα ακολουθει την πραγματικη κατασταση της οικονομιας παντοτε.αν παιρνεις 1000 η παλετα θα πηγαινει 200 αν παιρνεις 500 100(βαλε και 10% υγρασια παραπανω μη τα θες ολα δικα σου :evil: ).ικεα λιντλ κ λοιπες πολυεθνικες θα την εκαναν εδω κ καιρο αν γινοταν αυτο που νομιζεις αλλα αντιθετως θα μεινουν και θα χε@@@ στο ταλιρο τα επομενα χρονια! be cool

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 11 Μήνες πριν #147063 από PAPADAKIS
Panos79 :P :P :P

Χρήστος8 υποκλίνομαι , απλά ότι έγραψες ΕΠΟΣ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 11 Μήνες πριν - 8 Χρόνια 11 Μήνες πριν #147064 από jnet

χρηστος8 έγραψε: 13) Σε αυτό το διάστημα η Ελλάδα θα είναι χρεοκοπημένη και εξαθλιωμένη. Το ΝΑΤΟ θα ζητήσει από την Ελλάδα να συμμετάσχει στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας και της Κίνας, όμως επικαλούμενη την άθλια οικονομική κατάσταση η κυβέρνηση θα αρνηθεί. Θα στείλει μόνο στρατό στα σύνορα.

14) Η τελευταία μάχη θα δοθεί στην Κωνσταντινούπολη μεταξύ αυτών των 4 μεγάλων δυνάμεων. θα κρατήσει 3 μέρες και το αποτέλεσμα θα είναι να σκοτωθούν εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι. Όλοι οι εμπλεκόμενοι θα βγουν ηττημένοι. Καμία δύναμη δεν θα μπορεί να επιβληθεί στις υπόλοιπες. Οι απώλειές τους θα είναι τεράστιες. Επειδή δεν θα βρίσκουν λύση και θα είναι εξαθλιωμένες από τον πόλεμο, θα συμφωνήσουν να πάρει η Ελλάδα την Κωνσταντινούπολη. Μαζί με την Πόλη η Ελλάδα θα πάρει τα στενά και τα παράλια της Μικράς Ασίας, μαζί με την Ίμβρο και την Τένεδο.


Χρήστο μου θυμισες την γιαγιά μου που μου ελεγε για τα τηγανισμένα ψάρια:
Κι ένας ακόμη μύθος τα περίφημα ψάρια του Μπαλουκλί , λέει:

Όταν έπαιρναν οι Τούρκοι την Πόλη, ένας καλόγερος τηγάνιζε εφτά ψάρια στο τηγάνι. Τα είχε τηγανίσει από τη μια μεριά, κι όταν ήταν να τα γυρίσει από την άλλη, έρχεται ένας και του λέει πως πήραν οι Τούρκοι την Πόλη.

- Τότε θα το πιστέψω αυτό, λέει ο καλόγερος, αν τα τηγανισμένα ψάρια ζωντανέψουν...

Δεν απόσωσε το λόγο και τα ψάρια πήδησαν από το τηγάνι ζωντανά κι έπεσαν στο νερό εκεί κοντά. Κι είναι ως τα σήμερα τα ζωντανεμένα εκείνα ψάρια στο Μπαλουκλί * και θα φαίνονται έτσι μισοτηγανισμένα, ως να ΄ρθει η ώρα να πάρουμε την Πόλη.

Τότε, λένε, θα έρθει ένας άλλος καλόγερος να τ' αποτηγανίσει...

* (Το όνομα Μπαλουκλί προέρχεται από την Τουρκική λέξη "balık" ("ψάρι") (προφέρεται περίπου μπαλούκ) και σημαίνει "των ψαριών" ή "με τα ψάρια" , πιθανότατα λόγω ύπαρξης ψαριών στα νερά της περιοχής. Για τη μονή του Μπαλουκλί υπάρχει θρύλος για την Άλωση της Πόλης)
πηγή www.cretalive.gr/history/view/phran-thn-...se-o-basilias/169252

Να και ο Λυγερός που τα λεει
.

Ομορφα παραμυθια παντως Χρήστο αλλα για να τα ακουει η γιαγιά μου.



Γενικότερα για εμένα στο κοσμο τον οποίον ζούμε και στο οποίο το 1% του κοσμου κατέχει το 95% του πλούτου η ανισότητα είναι καταφανεστατη.

Τα κράτη και οι εθνοτητες εξυπηρετουσαν καποια πράγματα τα περασμένα χρόνια.
Αυτή την στιγμή οι πολυφυλετικές κοινωνίες(Νεα Υορκη, Σαν Φρανζισκο, Λονδίνο, Παρίσι, Βερολίνο) είναι αυτές που ακμάζουν. Είναι οι Κωνσταντινουπολεις του σήμερα. Η ανάμιξη των σνθρώπων και των εθνών εχει ξεκινήσει. Σιγουρα οι θρησκίες εχουν τον ρόλο τους σε καποιο διαχωρισμό αλλά δεν μπορούν να κρατήσουν τον κόσμο στην μεριά τους εδαφικά.
Μιλάμε για μια επανάσταση που η τεχνολογία εχει καταφέρει να κάνει και κρατη χωρες τοποι περνούν σε 2η μοιρα.

Καποια στιγμή θα γίνει ανάμιξη και σε αλλους τοπους οταν οι κυβερνησεις τους το επιτρέψουν.
Οι τεχνολογία προχωράει ραγδαία. Οι ανθρωποι οπως βλεπουμε φέγουν απο εξαθλιωμένες οικονομικά χωρες και ερχονται με οποιο μεσο βρουν στις ανεπτυγμένες για να βρουν μια καλύτερη τυχη.

Στα επόμενα χρόνια η τεχνολογία θα καταφέρει να μορφώνει τα παιδιά ολου του κόσμου ανεξαρτητα βιοτικού επιπέδου.Ηδη προσπαθειες οπως η Khan Academy βρισκουν πολλους υποστηρικτές παγκοσμίως.

Επιπλεον κινησεις σαν αυτές των Bill Gates και Waren Buffet είναι που αλλαζουν σιγά σιγά την συμπεριφορά του 1% που εχουν.

Η Ελλάδα υπάρχει και θα υπάρχει για την ιστορία της, την φιλοσοφία, το ευκρατο κλίμα και για τις ομορφες παραλίες της.

Μεσα απο αυτή την αλλαγή με την βοηθεια της τεχνολογίας γινεται και αλλαγή στον τροπο σκέψης των ανθρώπων.
Ο ανθρωπος είναι ενα ον το οποίο η φυση του τον εχει κανει να είναι κυνηγός για να μπορέσει να επιβιώσει.
Σε αυτήν την φυση βασιζονται και οι πολεμοι και οι σκοτωμοί.
Η εξέλιξη είναι μια αργή διαδικασία η οποία περνει πολύ χρόνο για να επιτευχθεί. οι νεες τεχνολογίες μπορουν να την επιταχύνουν ομως.

Μεμονωμένες κινήσεις οπως η sustainablehuman.me/ και www.patreon.com/overgrow
βρίσκουν υποστηρικτες αλλα και ανθρώπους οι οποίοι θα συμμετέχουν αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο οι σημερινες κοινωνίες μεγαλώνουν.

Από την αλλη μεριά εχουμε ενα ισλάμ το οποίο με τον τρόπο που μεγαλώνει ο πληθυσμός του προβληματίζει πολλούς για το τι κυβέρνηση πχ. θα βγάλει η Γαλλία μετά απο 50 χρόνια.

Θα κλείσω με το παρακάτω βιντεο που μου εκανε εντύπωση μια και υπάρχουν ακόμη τετοια καθεστώτα για τα οποία γνωρίζουμε τοσα λιγα.
Επεσε λοιπον στα χέρια μου το παρακάτω βιντεο απο το Facebook
www.facebook.com/OtanSeVlepounOiAngeloiD...eos/566613840108463/
αλλά με λίγο ψαξιμο βρήκα και το παρακάτω.
thediplomat.com/2014/12/the-strange-tale...ark/?hc_location=ufi
Οπως θα δείτε τελειώνει με το παρακάτω:
Also, I apologize that there have been times when my childhood memories were not perfect, like how long my father was sentenced to prison. Now I am checking with my mom and others to correct everything. I am also writing a book about my life in North Korea, my escape through China and and my work to promote human rights. It is where I will be able to tell my full story.

Θελω να πώ οτι οταν βλέπουμε και διαβάζουμε κατι πρεπει να είμαστε ιδιαιτερα προσεκτικοί και να το ψάχνουμε λίγο παραπάνω για να βλέπουμε ολη την εικόνα και να μην το μασάμε κατευθείαν σαν 100% αληθινο.

Καλό Σαββατοκύριακο σε ολους.

ΥΓ. Και θελω να θυμίσω για την συνάντηση την επομενη Κυριακή για οποιον επιθυμεί και μπορεί.

Κοστίζει τόσο να είσαι ειλικρινής όταν είσαι ευφυής! Είναι σαν να είσαι τίμιος όταν είσαι φιλόδοξος.
Last edit: 8 Χρόνια 11 Μήνες πριν by jnet.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.089 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ