Σκουριές στα Ζεστά νερά χρήσης

Περισσότερα
6 Χρόνια 4 Μήνες πριν #161063 από Valo
Απαντήθηκε από Valo στο θέμα Σκουριές στα Ζεστά νερά χρήσης
Καμιά δουλειά Χρήστο δεν είναι ευκολη πέρα του επαγγέλματος του Πολιτικού. Εκεί απλοποιούνται κάπως τα πράγματα...
Υπάρχουν επαγγέλματα οπου καταπονούν το σώμα , άλλα το μυαλό, άλλα και τα 2 μαζί... Ο πατέρας μου χρόνια επιπλοποιός , δεν μπορεί να μυρίσει και να ακούσει. Εγώ μηχανικός δικτύων & Η.Υ , στα 35 μου νιώθω πως έχω κάψει το μυαλό μου και έχω δρόμο ακόμα. Και αν με γνωρισεις δεν είμαι geek ούτε κανένας κολλημένος.. Απλά είναι τόσα πολλά στην καθημερινότητα οπου ο καθένας ξέρει τι περνάει..

Εν πάσει περιπτώσει , επειδη έχω διαβάσει πολλά post σου απο τα οποία συμπεραίνω πως είσαι πολύ καλός στην δουλειά σου -και μπράβο σου φίλε - , θα μπορούσα να σου ζητήσω μια βοήθεια σχετικά με την σύνδεση ενός δοχείου αδρανείας που θα έχω σε λίγο καιρό?
Μπορείς να με βοηθήσεις?
Ευχαριστώ προκαταβολικά ε.... ;)

Ακολουθώ την τακτική "Aλλα λέω , άλλα κάνω" Πολύ επιτυχημένη..!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 3 Μήνες πριν #161435 από theoilia
Απαντήθηκε από theoilia στο θέμα Σκουριές στα Ζεστά νερά χρήσης
τίποτα δεν κάναμε τελικά με αυτό το φίλτρο γραμμής που έβαλα στην έξοδο των ζεστών νερών από το μποιλερ,το πρόβλημα συνεχίζει.Χθες καθάρισα την βρύση του μπάνιου το μεσημέρι και το βράδυ ήταν και πάλι βουλωμένη...Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω ρε γαμώτο.Περιμένω τον υδραυλικό την Δευτέρα για να δούμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε.Υπάρχει περίπτωση να φταίει το ότι το μποιλερ είναι στο χαμηλότερο σημείο της εγκατάστασης;

φέτος καίμε πετρέλαιο...


Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 3 Μήνες πριν #161437 από michalisgr
Απαντήθηκε από michalisgr στο θέμα Re:Σκουριές στα Ζεστά νερά χρήσης

theoilia έγραψε: τίποτα δεν κάναμε τελικά με αυτό το φίλτρο γραμμής που έβαλα στην έξοδο των ζεστών νερών από το μποιλερ,το πρόβλημα συνεχίζει.Χθες καθάρισα την βρύση του μπάνιου το μεσημέρι και το βράδυ ήταν και πάλι βουλωμένη...Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω ρε γαμώτο.Περιμένω τον υδραυλικό την Δευτέρα για να δούμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε.Υπάρχει περίπτωση να φταίει το ότι το μποιλερ είναι στο χαμηλότερο σημείο της εγκατάστασης;

Το φίλτρο φίλε Θοδωρή έχεις μνμ

Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 3 Μήνες πριν #161438 από giokaspart
Απαντήθηκε από giokaspart στο θέμα Σκουριές στα Ζεστά νερά χρήσης
Αφού όπως είπες άλλαξες πέρυσι το μπόιλερ, υπάρχει το ενδεχόμενο μεγάλη ποσότητα από σκουριές από το παλιό να έχουν μείνει μέσα στο τουμπόραμα μετά τη σύνδεση του καινούριου και στις βγάζει σιγά σιγά στη βρύση. Αν μπορείς αποσύνδεσε το συγκεκριμένο τουμπόραμα που έρχεται από το μπόιλερ στο συλλέκτη και άνοιξε τέρμα το βανάκι σε ένα κουβά να δεις αν σου βγάζει εκεί σκουριές ειδικά αν μεγάλη η απόσταση από το μπόιλερ μέχρι το συλλέκτη του ζεστού μέσα στο σπίτι. Επίσης μπορείς να κάνεις και το ανάποδο αν αποσυνδέσεις το ίδιο τουμπόραμα και στο συλλέκτη και στην είσοδο του μπόιλερ που είναι πιο χαμηλά οπότε στην περίπτωση αυτή ότι νερό έχει θα βγεί όλο κάτω και εκεί θα δεις τι θα σου βγάλει.
Πάντως πολύ μυστήρια περίπτωση ρε φίλε. Περιμένουμε με περιέργεια να δούμε τι φταίει...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.073 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ