Pelletech 15-50 by Panagos7

Περισσότερα
6 Χρόνια 3 Μήνες πριν #161416 από xristosala
Απαντήθηκε από xristosala στο θέμα Pelletech 15-50 by Panagos7
file Pano thelw na sou kanw mia erwthsh.mhpws ksereis gia poio logo h fwtia mou feugei apo ta aristera?kai polles fores enw sthn arxh douleuei kanonika to mhxanhma paratirw oti sthn anamonh pou tha katsei vlepw oti to pellet kathete aristera me apotelesma meta na mn douleuei kala to mhxanhma.mhpws mporeis na me boithiseis?euxaristw

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 3 Μήνες πριν #161421 από panagos7
Απαντήθηκε από panagos7 στο θέμα Pelletech 15-50 by Panagos7
¨Βρες την σωστη ρυθμιση στις εξης παραμέτρους:
1ο μοτερ αερα που το χειρίζεσαι απευθειας από το κοντρολ(αριστερα 2ο λαμπακι)
UA05 που είναι το πισω μοτερ καυσαερίων.
Προσοχή μια μια τις μοναδες και υπομονή.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 3 Μήνες πριν #161460 από sdancer75
Απαντήθηκε από sdancer75 στο θέμα Re:Pelletech 15-50 by Panagos7

Κώστας Β. έγραψε: Έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι πλέον αν αξίζει να την ψάχνω τόσο με τα πιστοποιημένα πέλετ και να τα ακριβοπληρώνω . Έχω κάψει συνολικά 5 διαφορετικές μάρκες και μπορώ να πω ότι σε θερμογόνο ήταν περίπου στα ίδια και αν ίσως είχανε κάποιες διαφορές στην κατανάλωση δε το είδα. Η μόνη διαφορά η οποία κάνει μπαμ είναι η στάχτη.
Biotherm: 2 παλέτες πέρυσι πολύ καλό σε δύναμη αλλά στάχτη τριπλάσια.
BIo energy point: Θα έλεγα περίπου σαν το Biotherm αν και έχω κάψει μόνο τρία σακιά.
Golden και Schw: 4 παλέτες περίπου η μια φέτος. Με διαφορά οι βασιλιάδες της καθαριότητας σε ότι αφορά τη στάχτη, ανύπαρκτη. Το φαράσι το αδειάζω μια φορά στις 20 μέρες και χωράει και άλλο.
German pellet : 2 παλέτες φέτος. Λίγη στάχτη, λίγο περισσότερη από το Golden και το Schw, καλή θερμογόνο αλλά το ακριβότερο. Ένα άλλο που μου έκανε εντύπωση στο συγκεκριμένο είναι ότι στα τοιχώματα και στα τούμπο η κάπνα που άφηνε έφευγε πιο εύκολα. Απλά με ένα πινέλο παντού εκτός από τα τούμπο που τα καθαρίζω με την τουμπόβουρτσα.
Το θέμα είναι ότι αφού στην κατανάλωση δεν βλέπω τρελές διαφορές, τα 60 ευρώ/τόνο, που απέχει το ακριβότερο από το φθηνότερο αξίζει να τα δώσω μόνο για ένα πιο καθαρό λέβητα και ίσως ένα πιο ξεκούραστο Κώστα; Άσε που φέτος με τα κωλύματα του Schw μου την έχει βαρέσει στα νεύρα…..
Οπότε αν το Irelly που θα δοκιμάσω τις επόμενες μέρες έχει τη δύναμη των προηγούμενων, η κατανάλωση είναι η αντίστοιχη και η στάχτη είναι σε ανεκτά όρια τότε βάζει σοβαρή υποψηφιότητα. Εδώ στη Λάρισα το βρήκα με 280 πριν 15 μέρες περίπου φαντάζομαι το καλοκαίρι θα είναι αρκετά φθηνότερο.


Κώστα απο Λάρισα και εγω αγοράζω εδώ και 2 -3 χρονια το holz energie απο το λερου. Ειναι πολυ καλο και δεν με προβλημάτισε μέχρι τώρα. Στάχτη στα επίπεδα του α1 της alfawood.

sdancer75

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.062 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ