Να ρίξω τα νερά στον παλιό λέβητα του πετρελαίου;

  • energ
  • Συντάκτης θέματος
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #2349 από energ
Καλησπέρα σας ... επανέρχομαι ...υπάρχει κάποια άλλη άποψη?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #2528 από mastoras
Καλημέρα.

Εφόσον θα παραμείνει ο παλιός λέβητας πετρελαίου, το λογικό είναι να βάλεις βάνες και στην συνέχεια αποφασίζεις όποτε θελήσεις τι χρήση θα τον κάνεις.

Εγώ αυτήν δουλειά έκανα, τους έβαλα δίπλα δίπλα με χωριστό κυκλοφορητή τον καθένα και φυσικά βάνες στον καθένα. Αυτό το έκανα αποκλειστικά και μόνο να μπορώ να γυρνάω όποτε θέλω από το πετρέλαιο στα ξύλα και αντίστροφα.

Στην συνέχεια διαβάζοντας εδώ στο φόρουμ ορισμένα θέματα......όπως και το δικό σου εδώ, είδα ότι "παίζει" ο παλιός λέβητας να κάνει και την δουλειά του δοχείου αδράνειας.
Όπως είπε όμως ένας άλλος φίλος στα πιο επάνω πόστ, τόσο λίγο νερό, και δοχείο χωρίς μόνωση, δουλειά δεν θα κάνει. :(

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #5522 από PARANOIA
Σύνδεσα κι εγώ τον λέβητα πετρελαίου στην σειρά με τον λέβητα πυρηνόξυλου, με βάνες και στους δύο λέβητες, ώστε να μπορώ να χρησιμοποιώ όποτε θέλω τον έναν και όποτε θέλω τον άλλον ανοιγοκλείνοντας μόνον τις βάνες. Έβαλα ξεχωριστό δοχείο διαστολής, ξεχωριστό κυκλοφορητή, ξεχωριστά … ΟΛΑ !!!
Το αποτέλεσμα εδώ και πέντε χρόνια (βρίσκομαι στον 6ο) λειτουργίας του λέβητα με πυρηνόξυλο είναι να μην έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τον λέβητα πετρελαίου .
1ον : Δεν γνωρίζω τους λόγους που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω ποτέ τον λέβητα πετρελαίου !
2ον : Από τον πρώτο χρόνο ο λέβητας πετρελαίου εφ’ όσον δεν δούλεψε καθόλου, έσπασε η μία από τις εφτά φέτες λόγω παγωνιάς !! (είναι εκτεθειμένος έξω, κάτω από ένα υπόστεγο)
3ον : Το πετρέλαιο μου φαίνεται κάπως ακριβό, ενώ το πυρηνόξυλο το παίρνω 80 ευρώ +ΦΠΑ τον τόνο. (Φέτος, γιατί πριν από 5 χρόνια το έπαιρνα 47 ευρώ +ΦΠΑ τον τόνο)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.056 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ