Αποχώρηση...

Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #10683 από pantelis1973
Αποχώρηση... δημιουργήθηκε από pantelis1973
Παρακολουθω και λαμβάνω μέρος ενεργά,απο την αρχή της δημιουργίας αυτού του Forum. Προσπάθησα να μην έρθω ποτέ σε αντιπαράθεση με κανέναν,και νομίζω οτι το κατάφερα,εκτός απο μία περίπτωση,με τον Γκουντελιά,τον οποίο και ζήτησα συγνώμη,γιατί δεν ήθελα να συνεχίσω το θέμα. Βλέπω τις τελευταίες ημερες οτι οι κόντρες έουν επανέλθει,και δεν λένε να σταματήσουν, και με λυπεί το γεγονός παρα πολύ.
Όπως με λυπει που πέσαμε να τους φάμε,μιας αυτός και κανα δύο έμποροι ήταν οι μοναδικοί που είχαν το θάρρος να μας κανουν τις προσφορές τους και να μας απαντήσουν στην κριτική που τους κάναμε,για να μην το πω διαφορετικά. Όπως με λυπεί το γεγονός οτι πολλοί έμποροι παρακολουθούν και δεν μας έχουν κάνει καμιά προσφορά για κανένα λέβητα,μιας και είμαστε πολλοί που σκεφτόμαστε να αλλάξουμε τον τρόπο θερμανσής μας. Αυτός δεν είναι ο σκοπός όλων μας; Να θερ΄μάνουμε σωστά και οικονομικά τις οικογένειές μας; Και εμείς αναλονώμαστε στις αντιπαρέθεσεις. Θα μου πεί κάποιος μην τα διαβάζεις.
Λοιπόν θα αποχωρήσω απο την ομάδα,θα σας διαβάζω,αλλα δεν θα ξαναεπέμβω,μεχρι ισως κάτι να αλλάξει.
Όσον αφορα τις υποχρεώσεις που δεσμέυτηκα(Πέλλετ-πρέσα) ισχύουν κανονικά..

Εάν κάποιος θελησει οτιδήποτε το e-mail μου είναι Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Καλή συνέχεια σε όλους σας..

Δεν κανει κρυο στην Ελλάδα...
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": ΘΕΟΔΟΣΗΣ, γιαννης-δραμα, XAALAARAA

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #10741 από mastoras
Απαντήθηκε από mastoras στο θέμα Αποχώρηση...
Παντελή εγώ δεν θα σου ευχαριστώ. :) Τι.........ευχαριστώ που φεύγεις :lol:

Θα σου πω όμως ότι άδικα χαλάστηκες. Και αυτό γιατί αργότερα αυτά τα μικροκαυγαδάκια θα εξελιχθούν σε μεγάλες κόντρες και αψιμαχίες μεταξύ πελατών και εμπόρων.

Την στιγμή που ο καθένας κοιτάει το συμφέρον του, θα πολεμήσει με κάθε τρόπο και μέσο για να το διεκδικήσει.

Όσο τα πράγματα στην ανοιχτή αγορά του πέλλετ σφίγγουν, γιατί οι έμποροι των πελλετ και των συσκευών αυξάνονται, οπότε οι πωλήσεις τους θα μοιράζονται, τόσο αυτοί θα ψάχνουν υπαιτιότητες.

Και που θα τις βρούνε ? Απλά ......στα δημόσια γραπτά μας,στο πρόσωπο μας.

Στις συζητήσεις των ανοιχτών κοινωνικών ομάδων στο ίντερνετ.

Δηλαδή ούτε λίγο, ούτε πολύ......τους χαλάμε την σούπα. :lol:

Και για παράδειγμα δες το χτεσινό-σημερινό θέμα με τον kokonios και τον Γιαννης-Δράμα.

Αν καταλάβατε καλά ο Γιάννης-Δράμα έξεφρασε την αρνητική του άποψη σε κάποιο θέμα λέγοντας ότι ο Δουκας {έμπορος στην δράμα} είναι άσχετος.

Το αποτέλεσμα ......Τούρκος ο Δραμινός έμπορος, και αντί να εμφανιστεί δημοσίως σαν καλός επαγγελματίας με μια όμορφή επιστολή για να αντικρούσει τα λεγόμενα του Γιάννης-Δράμα, εμφανίστηκε το μέλος kokonios και ξεκίνησε ένας "όμορφος" λεκτικός πόλεμος. :)
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": pantelis1973

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #10746 από jnet
Απαντήθηκε από jnet στο θέμα Αποχώρηση...

pantelis1973 έγραψε: Όπως με λυπεί το γεγονός οτι πολλοί έμποροι παρακολουθούν και δεν μας έχουν κάνει καμιά προσφορά για κανένα λέβητα,μιας και είμαστε πολλοί που σκεφτόμαστε να αλλάξουμε τον τρόπο θερμανσής μας.


Παντελή μη νομίζεις οτι οι εμποροι εχουν τον χρόνο ή αχολουνται με το διαδικτυο. Υπαρχουν καποιοι αλλά είναι λίγοι. Οταν εγώ εκανα την δική μου ερευνα αγοράς τους ελεγα για energ και forum και με κοιτούσαν λές και τους ελεγα για UFO.
H πρωτη προσφορα για μηχανήματα ήρθε σήμερα και οι τιμές είναι 100€ πιο ακριβές από αυτές που αγοράζουν οι κατα τοπους μεταπωλητές. Βεβαια οι συγκεκριμένοι λέβητες είναι ακριβοί. Ομως το forum μεχρι να ερθει ο επόμενος χειμώνας θα προσπαθήσει να κάνει και αλλες συμφωνίες.

Κοστίζει τόσο να είσαι ειλικρινής όταν είσαι ευφυής! Είναι σαν να είσαι τίμιος όταν είσαι φιλόδοξος.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": pantelis1973

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.057 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ