Ioli

Περισσότερα
4 Χρόνια 1 Μήνας πριν #170081 από aggelos83
Ioli δημιουργήθηκε από aggelos83
Έχω Πάρει σόμπα πέλλετ νερού ioli 21 kw καί τή δουλεύω στην σκάλα 1και έχει Πόλυ μεγάλη φλόγα μπορεί νά μου πει κάποιος πώς χαμηλωνη ή φλόγα γιατί έχω απογοητευτεί πόλη Με τη σόμπα.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
4 Χρόνια 1 Μήνας πριν #170083 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Απαντήθηκε από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ στο θέμα Ioli
Με την εταιρια μιλησες τεχνικος κοντα σου δεν υπαρχει?βαλε μια φωτο την οθονη του κοντοτρολερ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
4 Χρόνια 1 Μήνας πριν #170085 από rofos
Απαντήθηκε από rofos στο θέμα Ioli
Η μεγάλη φλόγα σημαίνει ότι ρίχνει πολύ ποσοτητα πέλλετ ο κοχλίας στη μικρή σκάλα fire 1. Μία γρήγορη ρύθμιση είναι να πας στο menu,rithmisis,dosol,pellet isxios και να μειώσεις τη ρίψη πέλλετ. Εδω βάζεις τιμές από -5 έως +5. Κάθε φορά που αλλάζεις μία τιμή αλλάζει και ο controller το ποσοστό ρίψης. Καλό είναι να έρθει τεχνικός να σου τη ρυθμίσει και να σου λύσει όλες σου τις απορίες. Ρώτα στη mytherm ποιός τεχνικός εξυπηρετεί την περιοχή που βρίσκεσαι. Εκτός από την ποσότητα πέλλετ μπορεί να θέλει μείωση και ο αέρας καύσης.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
4 Χρόνια 1 Μήνας πριν #170086 από aggelos83
Απαντήθηκε από aggelos83 στο θέμα Ioli
Καλησπέρα η ρύθμισης που έχω είναι πέλλετ μεταβατικό -5 πέλλετ ισχιος0 αέρας μεταβατικό 0 αέρας ισχιος 0 και μενού αέρας καύσης στροφές στην ελάχιστη 1600 και στροφές στ μέγιστη 1950 γνωρίζεις αν είναι στα φυσιολογικά αυτά?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
4 Χρόνια 1 Μήνας πριν #170092 από rofos
Απαντήθηκε από rofos στο θέμα Re:Ioli
Αγγελε δεν μπορώ να γνωρίζω αν οι τιμές του αέρα που έχεις είναι σωστές ή όχι. Εγω έχω λέβητα 35 KW με τον ίδιο controller που έχεις και εσύ, γι'αυτό σου απάντησα πιο πάνω. Ο αέρας της καύσης ρυθμίζεται επί τόπου βλέποντας την φλόγα και κάνοντας μικρορυθμίσεις. Η φλόγα σου δεν πρέπει να είναι " τεμπέλικη" αλλά ούτε και να είναι σαν να βγαίνει από καμίνι. Μία ζωηρή φλόγα θέλεις.
Τώρα βλέπω ότι το πέλλετ ισχύος είναι στο 0 αυτό σημαίνει ότι μπορείς να μειώσεις την τροφοδοσία πέλλετ έως -5 μονάδες. Οταν κατεβάζεις τιμές να ξέρεις ότι κατεβαίνουν σε όλα τα επίπεδα από fire 1 έως fire 5. Η φλόγα σου στο fire 5
πώς είναι; Είναι σαν την fire 1; Αν η φλόγα σου στο fire 5 είναι περίπου σαν τη fire 1 τότε θα πρέπει να μειώσεις τη ρίψη στην ελάχιστη ισχύ από το μενού >menu texnikou>menu Koxlia>chronos stin elaxisti isxi. Διάβασε στο manual πως θα μπεις στο μενού καθώς και σε πιο υπομενού πρέπει να πας. ΠΡΟΣΕΞΕ να σημειώσεις ότι τιμές αλλάζεις διότι αν χρειαστεί να τις επαναφέρεις να τις έχεις γραμμένες κάπου. ΜΗΝ πειράξεις κάτι αν δεν είσαι σίγουρος για το τι κάνει αυτό που θα πειράξεις.
Διάβασε το manual για να δεις πια μενού δεν αλλάζουμε για κανένα λόγο, και σε ποιες τιμές πρέπει να είναι πάντα (default).
Το πρώτο άναμμα της σόμπας την έκανε τεχνικός ή εσύ;
Αν βλέπει κάποιος με την ίδια σόμπα και τα ίδια KW, ίσως γράψει τις τιμές που έχει ώστε να σε βοηθήσει.
Να ξέρεις ότι και το μέγεθος του πέλλετ παίζει ρόλο στο μέγεθος της φλόγας γι'αυτό δεν γίνεται όλοι μας να έχουμε τις ίδιες τιμές στις ρυθμίσεις.


Στάλθηκε από το SM-J600FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
4 Χρόνια 1 Μήνας πριν - 4 Χρόνια 1 Μήνας πριν #170097 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Απαντήθηκε από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ στο θέμα Re:Ioli
Φιλε ROFOS μιλησα με το φιλο χαμηλωσε στην ελαχιστη και αερα και πελλετ και στην δοσολογια αλλα τα θεματα ειναι 2.για καμιναδα εχει μονο μια ευθεια σωληνα καθολου ταφ και καθετο με αποτελεσμα οταν χαμηλωνει πολυ στεοφες να βγαζει καπνο και ΝΑ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ.για να παει καθετα απανω ταρατσα πρεπει να ανεβει 9 μετρα καθετα.ειχε φτιαξει αυτοσχεδιο δοχειο φιλτρο αλλα το εβγαλε.2ο ο αντιπροσωπος τεχνικος ειναι στην περιοχη του(ΚΑΒΑΛΑ)απο οτι λεει του εχει πει να ερθει και εχει πολυ δουλεια και δεν προλαβαινει(ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩ ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΕΛΑΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΠΑΝΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΜΠΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ΚΑΘΩΣ ΕΠΕΙΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΩΣ ΚΑΛΟ ΤΕΧΝΙΚΟ!!!!!!!!!!!!ΨΑΧΝΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΒΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ (1-2 ΜΗΝΕΣ)ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ 1600 ΕΥΡΩ ΣΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ !!!ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!!!!!!!
Last edit: 4 Χρόνια 1 Μήνας πριν by ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.071 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ