Απελπισία με υποστήριξη σομπας Πελλετ

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Μήνες πριν #120628 από andreas72

BILLALEX έγραψε: A kai me patera idrauliko kai sompa gia 20 xronia.. ean kapoios mporei na me boithisei ton parakalo therma..pragmatika den ksero ti na kano.. euxaristo gia tin anoxi sas, me ektimisi basilis.

εαν ο πάτερα σου είναι υδραυλικός εδώ και 20 χρόνια, γιατί ψάχνεις άλλων υδραυλικό να σου την σύνδεσή?

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Μήνες πριν #120630 από BILLALEX
Απαντήθηκε από BILLALEX στο θέμα απελπησια..
το προβλημα μου ειναι οτι αγορασα μια αρκετα ακριβη για την τσεπη μου σομπα,2550 ευρω, χωρις αυτη να υποστηριζεται απο ενα εξουσιοδοτημενο συνεργειο, κ.τ.υ. οπως αναφερεται. ο τεχνικος που μου προτεινει το καταστημα, εκτος το οτι με κοροιδευει, τελικα εμαθα απο εναν καλο κυριο καλη του ωρα, οτι ο βολος δεν διαθετει τετοιο συνεργειο. εχω αναγκη απο εμπειρο τεχνικο για τις ρυθμισεις και συνδεσεις, ωστε να ισχυει και η εγγυηση των 2 χρονων αλλα και η ιταλιδα μου να μου προσφερει τα μεγιστα... ελπιζω αυτη τη φορα να εγραψα σωστα και να μην εχω αλλες παρατηρησεις.. :)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Μήνες πριν #120633 από BILLALEX
γιατι την συνδεση μπορει να μου την κανει αλλα την ρυθμιση?? και με τα χωνια εχω θεμα..3 γωνιες των 90 μοιρων?? θα καπνιζει. ειναι της παλιας σχολης ο πατερασ μου.. χωνια 20μετρα κτλ.. 68 χρονων ανθρωπος ειναι, τι να σου κανει κι αυτος..

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Μήνες πριν #120634 από Fokion
Οκ
βαθεια αναπνοή, πιασε το μανουαλ δειξτο στον πατερα σου, πες του ομως να ΜΗΝ κανει τα "δικά" του και απλά να ακολουθησει κατα γραμμα οτι λεει το μανουαλ...
κι απο την στιγμη που θα αναψει, γιατι λογικά θα αναψει, θα τα βρουμε και με τις ρυθμισεις.....

ENERGY GP 8000 (X2) εφυγαν - απολυτα ευχαριστημενος
www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...mid=144&limitstart=0
ECOSPAR AUGIRA 23KW NEW ENTRY....
www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...&id=59591&Itemid=384
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": BILLALEX

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Μήνες πριν #120635 από dimlyk
Απαντήθηκε από dimlyk στο θέμα απελπησια..
αφου επιμενεις ...να μην σου συστηνει τεχνικο το καταστημα...το ιδιο να σου στειλει και να σου σφραγισει και την εγγυηση ...αλλιως ναρθει να παρει την σομπα πισω ...και φυσικα δεν παρακαλας απαιτεις .

η αλλη λυση ειναι ,,αφου απαιτησεις να σου σφραγισουν την εγγυηση ,,,,βαζεις τα μπουρια ...βαζεις πελλετ και πατας το ον ... λογικα ολα θα πανε καλα ... το θεμα ρυθμισεων ειναι πιο πολυπλοκο και καποια πραγματακια καλο ειναι να τα ξερεις ...αλλιως θα πρεπει να φωναζεις καποιο τζερεμε για ρυθμισεις καθε τοσο (μην τ ακους τραγικο ,,,αν θες να δοκιμασεις κανα φτηνο πελλετ πχ ισως χρειαστει)
ισως φοβασαι το νεο σου αποκτημα,,, λιγο θαρρος παρε και ΟΝ :)
πατοντας το κουμπακι δεν κανεις καμμια ζημια ...εχει αρκετες προστασιες η σομπα σου ...
και στην χειροτερη περιπτωση που κατι προκυψει ,,,,επισης απαιτεις επισκευη η αντικατασταση ... να ξερεις οτι ο εμπορας πλεον ειναι συνυπευθυνος (στην ουσια ο υπευθυνος )για την εγγυηση σ οτι πουλαει ...η ιταλικη εταιρεια στην κυριολεξια ουδεμια ευθυνη φερει απεναντι σου !!!


Η δυστυχία αυτού του κόσμου είναι ότι οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση
Αγάπα τους εχθρούς σου - αυτό θα τους τρελάνει

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Μήνες πριν #120638 από mastoras
Απαντήθηκε από mastoras στο θέμα απελπησια..
Για την ρύθμιση και την σωστή λειτουργία της σόμπας, όσων αφορά την καύση, όντως χρειάζεται εξουσιοδοτημένος τεχνικός της εταιρίας. Οι υπηρεσίες τους παρέχονται και πρέπει να συμπεριλαμβάνονται μέσα στην τιμή της σόμπας......και όλα αυτά για να ισχύει η εγγύηση όπως σωστά αναφέρεις.


Οτι όμως αφορά την σύνδεση της σόμπας η του λέβητα, με την υπάρχουσα εγκατάσταση, αυτό είναι δουλειά οποιουδήποτε θερμουδραυλικού, και δεν έχει καμία σχέση με την πώληση της σόμπας και τις περαιτέρω ευθύνες για την σωστή λειτουργία του κλειστού κυκλώματος θέρμανσης της κατοικίας.

Και στο πρώτο άναμμα, που την κάνει ο τεχνικός της σόμπας, βρίσκεται παρών και ο θερμουδραυλικός, που είναι υπεύθυνος για την εγκατάσταση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": vag1234

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.073 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ