Πνοη έλπιδας - ανάγκη για τρόφιμα

Περισσότερα
8 Χρόνια 5 Μήνες πριν - 8 Χρόνια 5 Μήνες πριν #149383 από alexia
Η Πνοή Ελπίδας , Αστικός Μη Κερδοσκοπικός Φορέας με ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ δράση, με την επωνυμία «Ελληνική Οργάνωση Πρόνοιας και Ισότητας – Πνοή Ελπίδας ιδρύθηκε πρόσφατα, μετά από δράση πολλών ετών, σε όλη την Ελλάδα.
Η Πνοή Ελπίδας έχει έδρα το Τριάδι του δήμου Θέρμης και δραστηριοποιείται βοηθώντας οικογένειες και άτομα που έχουν ανάγκη σε ρούχα, παπούτσια, τρόφιμα, εξοπλισμό σπιτιού, σχολικά είδη, μωρουδιακό εξοπλισμό κλπ αγαθά, στα πλαίσια της αλληλεγγύης & της στήριξης.
Οι σκοποί της ΠΝΟΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ είναι κοινωφελείς, ανθρωπιστικοί, οικολογικοί, πολιτιστικοί, μορφωτικοί, πολιτισμικοί και περιλαμβάνουν, ενδεικτικά:
• Την εθελοντική προσφορά
• Την κοινωνική προστασία και αλληλεγγύη
• Την προστασία του περιβάλλοντος
• Την µε κάθε νόµιµο μέσο προσφορά βοήθειας, αρωγής, αγάπης, περίθαλψης και ανέσεων σε άτομα και ομάδες ατόμων και πληθυσμούς, που χρειάζονται τέτοια προσφορά ,
• την συνεργασία, επαφή και κοινή δράση µε οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στον δήμο, στην πόλη μας και στην Ελλάδα γενικότερα, και οι οποίοι διέπονται με παρόμοιους σκοπούς και επιδιώξεις.
• Την ομοσπονδοποίηση και δικτύωση εθελοντικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς της κοινωνικής μέριμνας, της αλληλεγγύης, του πολιτισμού.
• την δημιουργία υποστηρικτικών δομών συμβουλευτικής αρωγής προς όλους τους ανθρώπους που την χρειάζονται, προκειμένου να διαμορφώσουν και να υλοποιήσουν σχέδια δράσης και προγράμματα, που θα τους καταφέρουν να πετύχουν μια βιώσιμη κατάσταση έναντι στα προβλήματα & την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση της χώρας.
Για την επιτυχία των σκοπών αυτών η εταιρία, εκτός από τις δικές της δυνάμεις, μπορεί να ζητήσει τη συνδρομή – συνεργασία κάθε κρατικού ή ιδιωτικού φορέα ή φυσικού προσώπου εκτός ή εντός της Ελλάδας.
Αναπτύσσουμε συνεργασίες με μεμονωμένα φυσικά πρόσωπα , ή Φορείς από Ελλάδα ή εξωτερικό, τα οποία μετέχουν στην υλοποίηση των σκοπών και προγραμμάτων της.
Σε όλο αυτό το πλαίσιο, είμαστε εδώ για να δηλώσουμε ότι δραστηριοποιούμαστε ως ομάδα αλληλεγγύης που έμπρακτα, έχει τη δυνατότατα να συγκεντρώνει από κάθε μεμονωμένο άτομο ή οργανωμένο φορέα και να προωθεί, ρούχα, παπούτσια, τρόφιμα, σχολικά είδη, οικιακό εξοπλισμό, κλπ, σε οικογένειες και άτομα που έχουν ανάγκη την αλληλεγγύη από τους συνανθρώπους τους.
Ήδη έχουν επωφεληθεί των δράσεών μας πάνω από 60 φορείς σε όλη την Ελλάδα, ενώ αποστέλλονται περί τα 800 δέματα ετησίως σε μεμονωμένα περιστατικά (με τρόφιμα, ρουχισμό, παιχνίδια, είδη προικός κλπ).
Συγκεντρώνουμε όλα τα παραπάνω είδη σε καλή κατάσταση και μετά από διαλογή, ταξινόμηση και επιλογή, τα προωθούμε όπου χρειάζεται και παρακαλώ όπως κοινοποιήσετε την παρούσα επιστολή, προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν όλοι στην όποια προσφορά των υλικών που αναφέρθηκαν, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΩΝ, ΧΑΡΤΙΚΩΝ ΚΛΠ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ, ώστε η αλληλεγγύη να γίνει τρόπος ζωής στην οικογένειά μας και μονοπάτι εξόδου από την δυσπραγία της πατρίδας μας.
Δεχόμαστε δωρεές χρημάτων και αντί στεφάνων, μνημοσύνων, δώρων γενεθλίων & εορτών σε αντίστοιχα κοινωνικά και θρησκευτικά γεγονότα, προς εκπλήρωση των προαναφερθέντων σκοπών.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας,
Με εκτίμηση,
Αλεξία Κοσμίδου


Συνημμένα:
Last edit: 8 Χρόνια 5 Μήνες πριν by jnet.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.058 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ