Προσκληση για την συμμετοχή στο εγχειρημα Κοινωνικό και Αλληλέγυο energ.gr 03 Ιαν 2018

energ.gr/index.php?option=com_kunena&vie...&id=60377&Itemid=384
Οποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει σε αυτό το εγχειρημα μπορεί να στείλει email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα "Κοινωνικό και Αλληλέγυο energ.gr" δίνοντας ονοματεπωνυμο και τηλέφωνο.
Το energ.gr δημιουργήθηκε τον Οκτώβρη του 2011 απο τον υποφαινόμενο και είναι πλέον στον 7ο του χρόνο υπάρξης.

Για το 2018 κάνω μιά εκλήση σε οσους αγαπούν το energ να συμμετάσχουν σε μια νέα συλλογικότητα που θα δημιουργήθεί και θα εχει υπο την διαχείρισή της το energ.gr.

Οποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει σε αυτό το εγχειρημα μπορεί να στείλει email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα "Κοινωνικό και Αλληλέγυο energ.gr" δίνοντας ονοματεπωνυμο και τηλέφωνο. Αφου περάσουν 15 ημέρες θα δημιουργήθεί μια ομάδα η οποία θα ασχοληθεί με την συνταξη ενός καταστάστικού του ατυπου αυτού εγχειρήματος της διαχείρισης του energ.gr. Στην συνέχεια αυτό θα κοινοποιηθεί και στα υπόλοιπα μέλη ωστε να υπάρξει ευρεία συμμετοχή και από άλλα μέλη.

Με αυτό τον τρόπο το energ θα ανενέωθεί.
Θα υπάρξει νέο αίμα με νέες ιδέες και θα περάσει μετά απο την πρώτη εξάετία στην νέα του εποχή.
Υπηρετώντας μια ανάγκη προσωπική, συλλογική, κοινωνική και κινηματική.
Με σκοπό να είναι μέρος αυτών των δικτύων αλληλεγγύης της κοινωνίας που αφορούν σε όλα τα πεδία και τους τομείς της ζωής που είναι σήμερα απαραίτητοι για την διατήρηση της ανθρωπιάς μας, για την διατήρηση της συνοχής του κοινωνικού ιστού, αλλά κυρίως για την επαναθεμελίωση σχέσεων και συμπεριφορών που ξαναχτίζουν τη συλλογικότητα και αντιστρατεύονται στην πράξη τον ατομισμό, τον ανταγωνισμό και την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Χωρίς να κάνει κανέναν απολύτως διαχωρισμό και διάκριση στους ανθρώπους όσο αφορά την εθνικότητα, τη φυλή, το θρήσκευμα, το φύλο, τη σεξουαλική προτίμηση, την ηλικία.

Οπως ανέφερα και σε προηγούμενο post είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής του προγράμματος Κοινωνικής και Αλληλέγυας οικονομίας του Ε.Α.Π. οπότε υπάρχει και αρκετή βοηθεια απο εκεί για να επιτύχει κάτι τέτοιο.

Το παρόν θα μπεί και στον πίνακα ανακοινώσεων.

Ηδη εχουν κάποιοι στείλει email και τους ευχαριστώ για την συμμετοχή και το ενδιαφέρον που έδειξαν.
Πολλές ευχές για την νέα χρονιά σε ολους.

Σε περίπτωση που θέλει να ρωτησει καποιος κατι σχετικό ας το κάνει εδω μεσα.

Οσοι δεν εχουν επαφή με την Κοινωνική και Αλληλέγυα Οικονομία μπορούν να δουν το παρακάτω Ντοκυμανταίρ.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.029 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ